- Konu Yazar
CBF-250'in dişli seti ve zinciri bitik vaziyette.. Entel enerjiden D.İ.D. set alıcaktım ama dün Sirkeci tarafında 1-2 işim vardı ve oradaki motosikletçilere bir danışayım dedim... Bir esnafa girdim ve bana marka adı "Standart" olan, bandrollü "made in japan" ibareli bir set önerdiler... (Ki ambalajlanış şekli ve dişlinin şekline bakarak evet kaliteli görünüyor diyebilirim...) Fiyatı 115 tl. ve zincir yok... Ufak bir sohbet ettik ve bana bu marka dişli setlerinin anlaşmalı kurye şirketlerine en çok sattıkları marka olduğundan söz ettiler. D.İ.D.'le kıyasaklasak kalitesi nedir dedim.. Hemen hemen aynı dediler.. ve bir iki detayı daha aktarayım.. Sohbet ederken "made in japan" ibaresine fazla güvenmememi ve aslında bu dişli setinin brezilya üretimi olduğunu ve japon malı ibareli D.İ.D'lerinde aslında Tayvanda yapıldığını söylediler.. Şimdi ne yapmalıyım..
Did set (o-ring zincir dahil) 336 TL
Standart Marka set (zincir yok) 115 tl (diyorum ki kalan parayla x-ring zincir alayım)
evet şimdi yorum ve önerilerinizi alayım...
Did set (o-ring zincir dahil) 336 TL
Standart Marka set (zincir yok) 115 tl (diyorum ki kalan parayla x-ring zincir alayım)
evet şimdi yorum ve önerilerinizi alayım...