Arama sonuçlarınız

1. peruwasa12

Kış için olmazsa olmaz dediğiniz, hayat kurtaran ekipmanınız nedir ?

Özellikle şu marka şu model ürün kışın çok iyi iş görüyor mutlaka bu olmadan yapmam dediğiniz neler var ? Özellikle link paylaşarak atarsanız güzel bi içerik paylaşımı olur bence :)
  2. peruwasa12

Bakımı dahada erkene çekmeyi doğru buluyor musunuz ?

Öncelikle herkes biliyor ki çoğu modelde yurtdışında ki bakım aralığı ile ülkemizdeki bakım aralığı arasında hep bir fark oluyor, bize genelde daha erken yaptırtıyorlar, hadi bunu kabul ettik, tamam ama şunu savunanda çok kişi var ve saçma geliyor bana, 200 cc bir motor 5.000'de bir bakımı var...
  3. peruwasa12

Ön Amortisör borusu çizilmesi sorunu ?

Bajaj pulsar ns200 motorum var keçe yağ kaçırmaya başlamıştı, keçe değiştirip sorun çözülür derken, servis amortisör borusunun çizildiği daha doğrusu çok ufacık bi nokta gibi bi iz var çok çok ince şekilde içeri doğru, bişeyin ucuyla sert şekilde vurulmuş gibi, bu yüzden keçenin patladığını...
  4. peruwasa12

Motosikletin Plastik Kısımları İçin Hangi Ciladan Almalıyım ?

Motosiklette oluşan matlıklar için cila yapmak istiyorum ama yapacağım kısımlar metal değil, mesela depo kısmına yapacağım pulsar ns200 motoruma üst kısım metal gibi görünsede plastik, netten cilalara bakarkende hep plastiğe uygulamayınız diyor sizce alacağım araç cilaları iş görmez mi ?
  5. peruwasa12

Çizik Giderici Uygulama Sorunu

Motorumda haftasonu kampta 5 litrelik suyu kısa mesafeye taşırken deponun üstüne koymuştum ve şu şekilde matlıklar lekeler oluştu depoda, fotoğrafta çok net belli olmuyor gibi ama dikkatli bakarsanız farkedeceksiniz. Bende bugun koçtaştan şu ürünü aldım...
  6. peruwasa12

Pulsar ile İstanbuldan Rizeye yolculuk ? Tavsiyelerinizi Alırım

Aslında istanbul çevresindeki illeri dolaşmaktı hedefim ama karadeniz turu yapan arkadaşım inatla gitmemi söyleyince, aklım iyice kaydı bu fikre, pokut yaylasına özellikle gitmek istiyorum, tek başıma yola çıkacağım, pulsarla bi 15-16 bin km tecrübem var geçen sene 1000 km lik bi uzun yolda...
  7. peruwasa12

Bu koruma yapışkanlarını nerden bulabilirim yada adı nedir ?

Şu şekilde olan yapışkanların adı nedir yada herhangi bir sitede satılıyor mu bi türlü bulamadım, dizlikler baya çiziyor çünkü depoyu
  8. peruwasa12

Trafik Cezası

1 hafta önce elime ulaşan kağıtta geçilmeyecek yerden geçmek diye yazılmış 206 lira ceza geldi, tamam haklılarda 206 lira nedir arkadaş adam mı ezdik anlamadım ki, 1 yıldır kullandığım yol var yolun belli bi yerinde ışıklarda bekliyorum, araçlara kırmızı yanınca, yayalarda geçtikten sonra bende...
  9. peruwasa12

Çivilere Dikkat

Beyler lastiğinize çivi vs girerse sakın o şekilde kullanım demeyin benim gibi 500-600 liralık lastikten olursunuz, biraz geç farkettim çiviyi fitil attırdım lastiğe ama çivi uzundu ve yan taraftaki telden olan yanaklarıda delmiş, orayada yama pek tutmadığı için aldığım michelin pilot street...
  10. peruwasa12

Kartal Sahil Yolunda Cinayet Girişimi

Haberden anladığım kadarıyla motosikletli arkadaşlarla araç sürücüsü tartışıyor, sonra araç sürücüsü hırs yapıp arkadan takip edip ilk fırsattada çarpıp kaçıyor, şuan 1 tanesi hafif yaralanmayla atlatırken diğer arkadaş yoğun bakımda yatıyor, fakat yoğun bakımda yatan kişinin ilk zamanlarda...
  11. peruwasa12

Motosiklet Kaplatması Yaptıran Var Mı ?

Motordaki çizikler iyice arttıktan sonra son ufak kazadada bi kaç çizik daha olunca iyice gözüme batmaya başladı, kaplatma yaptırmayı düşünmeye başladım hiç yaptıran var mı ?
  12. peruwasa12

Aylik akbil fisi [Konu Dışı]

Forumun en aktif yeri oldugu icin buradan sormak istedim, son 2 aydir sistem degisti sanirim.hic bi yer aylik.fis vermiyor, bende servis uymadigi icin.motorla gidip geliyorum ise ve aylik fis verip yol ucreti aliyodum.ama suan bulamiyorum, istanbulda bildiginiz fis satan bi yer var mi ?
  13. peruwasa12

Sizcede motovlog kanalları kötü yönde etki yapmaya başlamadı mı ?

Son zamanlarda bildiğiniz gibi çok artış oldu bu kanallarda ama birde aşırı derecede tehlikeli sürüp, tek tekerden inmeyerek basıp giden vloggerlar çıktı ortaya, yorumlara baktığımda ise belkide çoğu çocuktur ama aşırı derecede özeniyorlar ve ilk aldıkları motordada bunları denerken belki...
  14. peruwasa12

Peker Motor Yapılan Yanlış Ekspertiz ve Sonucu (Bajaj)

Daha önce bi konum daha vardı ama firma adı vermemiştim sorun çözülür diye ama çözülmedi. Bir taksi ile trafik kazası yaşadım ve karşı taraf %100 suçlu olduğu için onun sigortasından motorum yapılacaktı. Peker motora bıraktım motorumu, bu arada bajajın yetkili servislerinden biridir. Her neyse...
  15. peruwasa12

Kaza Sonrası Sigorta ve Servisle İlgili Sorun (Bajaj)

Bi trafik kazası geçirmiştim ve karşı taraf %100 suçlu çıktı ve motoru servise bıraktım ekspertiz yapıldı ve 1 hafta sonra motor hazır dediler gittiğimde taksiye çarpan kısımda boyalar bile duruyordu dedim kırık çatlak vs bişey var mı yok olduğu söylendi ve o sıralar hasta cenaze işleri olduğu...
  16. peruwasa12

Sizce bu sticker nereye yapıştırılmalı ?

Arkadaşlar kaskın arka tarafına yapıştırırım düşüncesiyle bu reflektif stickerdan almıştım fakat sonradan kaskın arkasındaki nolan yazısını farkedince nereye yapıştırcağımı şaşırdım sizce en iyi nereye gider ? Bi cazip yanlar kaldı gibi sanki ama, sizinde fikrinizi almak istedim.
  17. peruwasa12

Dizliğin Önemi (Kaza Sonrası)

Ben kısa mesafede olsa dizliğim dahil hiç bi ekipmanı çıkarmayan biriyimdir ve yine faydasını gördüm, burada çoğu kişi hiç bi işe yaramaz direk kayar gider vs demişti ama en son anayolda bi taksici aynasına bakmadan birden u dönüşü yapmaya çalışınca tampon kısmından çarpmıştım ve dizliğe yeni...
  18. peruwasa12

U Atan Araç Yüzünden Yaptığım Kaza

Bugun tüm işlerimi halletmiş tam eve dönerken sağda duran taksi tam benim geçiş anımda aniden U atmaya başladı farkettiğim anda kornaya basıp soldan kurtarım dedim fakat sağolsun durmak yerine dönmeye devam ettiği için ön kısmına vurup uçmuş bulundum, full ekipman olduğum için ayağımdaki hafif...
  19. peruwasa12

Sizce Tutanak Tutmalımıydım ?

Bugun işten eve dönerken dar sokak olan ama işlek olan bi yerde trafik birden durdu önümde servis aracı vardı ama yol hem dar yanlarda eğimli ve çukur olduğundan ortalayarak gidiyodum bende, trafik durdu ve birden önümdeki servis aracı geri gelmeye başladı hızlı şekilde ben kornaya basıp motoru...
  20. peruwasa12

18 yaşındaki Uğurcan Kayı'nın kahreden ölümü

Geçirdiği trafik kazasından sonra felç kalıp günden güne eriyen ve 9 ay boyunca hastanede yatağa bağlı yaşamını sürdüren 18 yaşındaki Uğurcan Kayı hayata gözlerini yumdu. Belki sitede konusu açılmıştır ama görmediğin için açtım bugun haberlerde gördüm arkadaş yolunda giderken alkollü bir sürücü...

Yeni mesajlar