Motosikletin Plastik Kısımları İçin Hangi Ciladan Almalıyım ?

Motosiklette oluşan matlıklar için cila yapmak istiyorum ama yapacağım kısımlar metal değil, mesela depo kısmına yapacağım pulsar ns200 motoruma üst kısım metal gibi görünsede plastik, netten cilalara bakarkende hep plastiğe uygulamayınız diyor sizce alacağım araç cilaları iş görmez mi ?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Wd40 ile de parıl parıl oluyor ama çok toz tutuyor.

wd40 kurtarcak gibi değil hocam deponun üstünde şişe taşımıştım kısa mesafeye baya matlaştırmış o kısımları

Otomobil iç(torpido,kapı panzidotlari,göğüs,vb.)plastik aksamlarda kullanilan sprey bakim urunleri işini görür.

Parlaklik ve canlilik kazandirir.renk solmasini kapatir.

Sattigim siyah renk xmax motorumda çok kullandim,sorun yaşamadim.mikrofiber bez ile uygula.

Son düzenleme:
3d magic mi ne var bir de Adams jel var . Bunlar seni mutlu eder iyi arkadaş bunlar

3d magic mi ne var bir de Adams jel var . Bunlar seni mutlu eder iyi arkadaş bunlar
Eyvallah araştıracağım :)

Otomobil iç(torpido,kapı panzidotlari,göğüs,vb.)plastik aksamlarda kullanilan sprey bakim urunleri işini görür.

Parlaklik ve canlilik kazandirir.renk solmasini kapatir.

Sattigim siyah renk xmax motorumda çok kullandim,sorun yaşamadim.mikrofiber bez ile uygula.

Direk ürün adı verebilirseniz çok iyi olur binlerce ürün çıkıyor :)

Motulun silikon bazlı özel motosiklet cilası var inanılmaz derecede mat yüzeyleri parlatıyor ama motoru yikayinca geçiyor tabi kalıcı değil

Plastik de olsa uzerinde boya varsa meguiars nxt tech wax.

Eger klasik siyah plastik bolgelerse meguiars trim detailer.

Nxt waxi klasik siyah plastik aksama surersen beyazlasir. Bu nedenle bu kisma gelmesin. Gerekirse boyacilarin kullandigi seritlerden kullan.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:43 ----------

Ayrica bu arada fiyatlara baktim. 50 tlye aldigim wax 200 tl olmus. Laiklik elden gidihelllyeaahh

Şahsen direk BİM'den alınma Camsil kullanıyorum. Şimdiye kadar hiç sıkıntı yaşamadım.

https://www.erdemboya.net/urun/koch-chemie-pss-silikonsuz-dis-trim-aksam-uzun-sureli-koruyucu-bolunmus-250-ml

İstanbul'da yaşıyorsanız Perpa'daki dükkanlarındandan alabilirsiniz illa kargoyla almanıza gerek yok. Ben kullanıyorum çok memnunum. Bu arada ürünün etkisi:

https://www.youtube.com/watch?v=VBVqbvWVOLo

Sanırım sorunumu çözecek ürün bu gibi görünüyor :) Zamanında perpada 1 sene staj yapmış biri olarak yarın gidip bu ürünü alıcam :)
Yorum yapan herkese teşekkürler :)

Hocam BİM'de satılan Mavi bir sprey var "High Genic bilmem ne yazıyor" onu deneyin derim ucuz zaten

Ben hem koltuk hem de plastik yüzeyler için deri bakım solüsyonu kullanıyorum.Koltukta çatlama vs için koruyucu , plastik aksamlar da ise uzun süreli parlaklık canlılık sağlıyor .40- 50 tl civarı ama bir yıldan fazla gidiyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:32 ----------

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar