Kış için olmazsa olmaz dediğiniz, hayat kurtaran ekipmanınız nedir ?

Özellikle şu marka şu model ürün kışın çok iyi iş görüyor mutlaka bu olmadan yapmam dediğiniz neler var ? Özellikle link paylaşarak atarsanız güzel bi içerik paylaşımı olur bence :)

Şu içi yünlü elcik kılıfları var ya onlar çok iyi iş görüyor, en pahalı eldivenden daha iyi, hem de 50 60 tl gibi bir fiyatları var. Böyle bir elcik kılıfım yoksa kışın kesinlikle uzun yola çıkmam.

Şu içi yünlü elcik kılıfları var ya onlar çok iyi iş görüyor, en pahalı eldivenden daha iyi, hem de 50 60 tl gibi bir fiyatları var. Böyle bir elcik kılıfım yoksa kışın kesinlikle uzun yola çıkmam.

Aga kolayı var. Gp kompozitten al, sonra üstünü kapla. Yazın söker, kışın kılıfı geri yakarsın.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:26 ----------

Şimdi baktımda nc’ler İçin varmış. Kimse tracer’i sevmiyyyy :salut:

Hocam aynısından var 1 senedir kullanıyordum, daha sıcak tutan daha ergonomik içlikler var termal tabir edileni denemeni tavsiye ederim

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:33 ----------

Ayrıca bu şekilde birşey uygulamayı düşünüyorum, film ısıtıcı olmasa bile rezistans teli ile yapabilirim, daha proje aşamasında :D

cold-killers-termal-balaklava-4621-balaklavalar-cold-killers-945136-60-B.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hocam aynısından var 1 senedir kullanıyordum, daha sıcak tutan daha ergonomik içlikler var termal tabir edileni denemeni tavsiye ederim

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:33 ----------

Ayrıca bu şekilde birşey uygulamayı düşünüyorum, film ısıtıcı olmasa bile rezistans teli ile yapabilirim, daha proje aşamasında :D

İhtiyaç duyarsam tavsiyenizi değerlendiririm hocam. Bu içlik + polar kazak + enduro mont giyince başka birşeye ihtiyaç duymuyorum.

Termal içlik altı+kayak eldiveni goratex kumaşlı olan+elcik ısıtma ve beering bruce deri mont 3 dereceye kadar bindim böyle üşümedim. Unutmadan bir de yünlü çorap zevki ayrı :D

18 derecede giydigim ekipmanin icine sadece alt iclik giyiyorum, birde 10 derece civarina gelirse elcik isitmayi aciyorum mis. Revit i bu yuzden begeniyorum icindeki termal astar firin gibi tutuyor normal bir kazakla kisi gecirmistim gecen sene govdem hic usumeden. Bacaklarimda 6-7 dereceye kadar usumedi, tek sknti yagmurluk giymeme ragmen bi zaman sonra popomun islanmasi, herhalde dikislerin arasindan su aliyor tum su seleye birikince

Motosikleti
D400
Ekstra ekipmana gerek yok TATSUMO olmak hayat kurtarır.

Linç edileceğim farkındaym.

İşin özünde ıslaklık durumunda hızı korumak ve amatörmüşcesine sakin dikkatli kullanman gerek.
Ekipman olarak da arkadaşların önerisi olarka normal ekipman ın üstüne yağmurluk giymek yeterli. Ben içi polar bacak koruma ve deri eldiven ile çözdüm olayı.

içlik deyince aklıma Kemal Sunal'ın film sahneleri geliyor, çok köylü işi. Termal tayt daha bir modern ve seksi :)

Motosikleti
D400
alttaki üstüne bir de yagmurluk giyeceksin, kar camur fark etmiyor

x5_740689454yni.jpg

F54

kış için olmazsa olmaz bot yağmurluğu ayaklar üşür veya ıslanırsa şifayı kaparız
konuyu takip ediyorum
birde kullandığınız yağmurlukları paylaşsanız iyi olur yağmurda binmiyoruz ama yolda denk gelirsek ıslanmayalım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar