Arama sonuçlarınız

1. D

gaz verince tekleme sorunu

mondial mt 125 scooter dünden beri gaz verince gazı kesiyor, por por por yavaşlıyor ,hafif gazda gidebiliyorum sadece,tamirci yok bayramda ,kendim müdahale edebilir miyim ki,ne olabilir?
  2. D

sağ şeritte hız sınırında giderken,aynı şeritten size sıfır sollayan arabalar.

arkadaşlar, bunu sürekli yaşıyorum, direksiyonu hafif kırsam bir cm bile sola doğru kaysam çarpacak gibi oluyor. çok panik yapıyorum bu durumlarda,sizin de başınıza geliyor mu? bugün sabah alt geçitte hız sınırı 40 olan yerde sırf trafik aksamasın diye 55 civarı hızla giderken tam alt geçitin...
  3. D

size Almanya havalimanında yaşadığım hikayeyi anlatayım.

merhaba arkadaşlar, amacım biraz yüzünüz gülümsesin :) 2011 yılı eylülün son günü ''october fest'' şenliğini kaçırmanın üzüntüsü ile ALmanyadaki staj programımı bitirmiş, Türkiye’ye dönme hazırlıkları başlamıştı. neyse ben kendimi über Almanca öğrenmiş vaziyette sanarak ve bunun gururunu...
  4. D

araç yatak sarması

merhaba, 135.000de hyundai i 20 aracımız yolda giderken 80-100 hızlarında birden hızını ve devrini ani düşürdü sonrasında çok şiddetli motordan sesler geldi, tünelde olduğumdan 200-300 metre daha ilerledim ve sağa çekerken yağ lambası yandı, durduktan sonra da motor arızası yandı.durdum...
  5. D

bu kadar büyük firmalara yakışmıyor.

aşağıdaki linkini verdiğim konuya dair shell ekibi beni aradı ve sadece ilgili kişiye yazılı uyarı verdik,deyip tavırlı tavırlı konuştu,sanki arkadaşın ekmeğini elinden almışım gibi bir tavır sergiledi, ne bir özür ne de para iadesinden bahsetti, sizin de bilmenizi istedim. motoruma bulaşan...
  6. D

ehliyet kursu bilmecesi

arkadaşlar merhaba, kız arkadaşım ehliyet kursuna gitmekte olup şöyle bir olay yaşadık. 1)kız arkadaşım hemşire olduğu için nöbetleri çok sıkıntılı 2)ehliyet kursunun teorik sınav öncesi ön sınavlarına(3 ya da 4 sınava) katılamadı, en sonunda katılarak Meb sınavına girdi ve kaldı .yaklaşık 6...
  7. D

motosikleti yeniledim :)

11 yıl taşıdı bizi,bence ihtiyacı vardı, ben de komple her şeyini değiştirdim. motoru da yenilenmişti.şu an hem gidiyor hem de ögren hurda demiyor, sizin için belki bir şey ifade etmiyor ama ,daha bir severek biniyorum şu an paylaşmak istedim :) eski hali; [/url][/IMG] şimdi böyle oldu...
  8. D

dijital hız göstergesi

merhabalar, dijital hız göstergesi konusunda acayip özentiyim, ancak öyle bir motosiklet alacak param yok, mevcut motosikletime...
  9. D

Scooter sizce cok mu yakiyor

Mondial mt 125 ,6 litre depo 180 km gidiyor,daha fazla gitmesi gerektigini dusunuyorum,bir de motor 60i gecmiyor,70 e geldiginde falan cok bagiriyor ,sorun var mi ya da normal mi ,ikisi baglantili midir sizce,normal derseniz tamirciye gitmicem.
  10. D

1 ay çalışmamış scooter ,lütfen bir yol gösterin.

merhabalar, yaklaşık 40 gün önce sigorta yüzünden motorum bağlandı , 1 haftada yaptırıp sigortamı, otoparktan çıkardım, ama çalıştıramadım, halbuki çalışıyordu ve bakımları yeniydi. sonra tekeri de inik olduğundan Antalya sıcağında kol gücüyle götüremedim, yakıtı da dökülmüş baya. (malesef...
  11. D

bağlanan araç geri çıkarma ,yardım

arkadaşlar maddi yetersizlik yüzünden sigortamı yaptıramamıştım, motosikletim bağlandı. şimdi sigortayı yaptırdım, otoparka gidip direk alabiliyor muyum motoru? ne yapmam gerekiyor, yardım lütfen.
  12. D

lütfen çene açılır kasklarınızın ,hava ne kadar sıcak olursa olsun ,çenesini kapatın.

hatta gerekirse ,gücünüz varsa satın ,tam koruma kask alın . bugün hafif bir kaza yaptım ,korumalıklar sagolsun hiç bir şeyim yok ama çenemde 5 dikiş var, küçücük kazada çene açılır kaskın,çenesi açık kullanıldığında nelere mal olabileceğini tecrübe etmiş oldum. siz benim hatama düşmeyin...
  13. D

kaza yaptım ,ah bu motosikletçiler.

bugün Antalya'da sabah işe gitmek üzere evden çıktım , 4*4 cipime uzun uzun bakıp, bastım gaza. Yola çıkarken arkadan bir tane motosiklet geliyordu ,çok da yakındı, ben yol hakkı normalde onunken,koskoca arabamla bekleyecek halim yoktu demi? çıktım yola, motosikleti aynadan izliyorum önce...
  14. D

Yorum lazım, şimdiden teşekkürler

Merhaba arkadaşlar, Scooter sonrası yükseltmek istiyorum hep chooper hayalim var Şu ilan hakkında fikir lazım, görüntü 10 numara ama sordum,motor Regal raptor Spyder. 250cc su soğutmalı. Her yola gider. Diye yorum yaptı Sizce ne yapmalıyım? Bunu sürebilir miyim? Rahat olur mu? Regal raptor...
  15. D

farklı fikirlere ihtiyacım var , çözemedik bir türlü.

merhaba arkadaşlar, ön farım aydınlatmıyor, çeşitli tamircilere gittim, çoğu başından savdı tavsiye verenlerde kimisi zenon tak diyor, kimisi camı solmuş, zenon da taksan fayda etmez diyor, parlatıyorlarmış falan dedi, antalya eski sanayiye gittim parlatan yok,ya da ben bulamadım, herkes de bir...
  16. D

yazık olmuş

bu haberi paylaşmamda ki sebep Antalya da çok sayıda bu cg motorlarla hız yapmayı, kasksız, korumasız , kullanmayı, egzoz patlatmayı seven 16-20 yaş arası tipler var. ama sonu çoğunun bu oluyor maalesef. buna ne çözüm bulunabilir bilmiyorum ama, gençlerdeki bu motosiklet hevesinin yanlış yönde...
  17. D

esrarengiz bir kaza(ölümlü)

verilen ifadeler birbirinin tam tersi yönde. http://www.antalyaajans.net/asayis/antalya-da-genc-kiz-kaza-yapinca-telefona-sarildi-baba-yetis-adam-oluyor-h63039.html
  18. D

yağ bilmecesi

cahilliğimi mazur görün, bir türlü şu konuyu aşamadım ,her seferine tamirciye gidip yarım saat motoru soğutup, yağına baktırıp ,yağında sorun yok denmesinden bıktım. kendim bakmak istiyorum ama sorun şu ki tamirci bakamassın sen diyor, getir zaten para almıyorum diyor, ama zoruma gidiyor dediğim...
  19. D

ls2-ff352

Merhabalar, Arkadaşımda bu kask mevcut satın almış ama motorunu sattığı için hiç kullanmadı kutusunda, bana 100 tlye verecek, alınır mı? Kasklar hakkında hiç bir bilgim nuyok ls2 marka nasıldır? Bu kask hakkında bilgisi olan var mı acaba? Benim çok hosuma gitti ,incelediğimde epey de korumalı...
  20. D

scooter hız hakkında

merhabalar, 125 cc bi scooterla ortalama kaçla gidilir, mesela çevre yoluna cıkınca 80-90 yapabilen var mı? ben hiç denemedim belki de tırsıyorum,maximum 70e cıktım scooterla. o da bana hızlı geliyor çok, ama ortalama 70 le falan nasıl gidicem, her 300 metrede yaya geçidi, sapak bilmem ne var...

Yeni mesajlar