bu kadar büyük firmalara yakışmıyor.

aşağıdaki linkini verdiğim konuya dair shell ekibi beni aradı ve sadece ilgili kişiye yazılı uyarı verdik,deyip tavırlı tavırlı konuştu,sanki arkadaşın ekmeğini elinden almışım gibi bir tavır sergiledi, ne bir özür ne de para iadesinden bahsetti, sizin de bilmenizi istedim. motoruma bulaşan benzin yüzünden tüm gün benzin koktum,ayrıca yangında çıkabilirdi, düşük ihtimal ama olabilirdi, bence bu kadar basite indirgenecek bir olay değildi , yorum sizin ,teşekkürler.

https://www.sikayetvar.com/shell-personeli-benzini-tasirdi-fazla-para-odetti

Shell bu konularda çok bilinçsiz. 2 defa aracıma benzin alırken pompayı tam sokmadıkları için yakıt dışarı aktı. Adamın verdiği tepki depo delik. Şaka gibiler

Ben alıştım artık. her benzin alışımda arkadaşım takip et benzini taşırma cünkü motor sıcak yakarsın motoruda petrolü' de diyorum. Biraz daha dikkatli oluyorlar.
İlk zamanlarda benzin ful dediğimde taşırıyorlardı şimdi taşırmıyorlar. Çok şükür hepsi yaşıyor yanan yok

hep taşırıyorlardı ama 1,2 litre çok fazla bence, bildiğin unutmuş adam.

benim gibi eğilip depoya bakın benzin koyulurken. dolmaya yakın "tamam, yeter" deyip hesabı kesiyorum.

Benzin alırken her seferinde 2 kez uyarıyorum artık. Daha önce bir kez "yakıt taşmasın, lütfen dikkat edin" dememe rağmen otomatik mandal sistemine almayıp, elle basarak ve sağa sola salak salak bakınarak benzin dolduran bir pompacı gözümün önünde taşırdı yakıtı.

Başladım buna saymaya sövmeye; "pardon abi, tamam abi, özür dilerim abi..." Lan hıyar, insan gibi taşırma dedik, sağa sola bakarak yakıt doldurmaya çalışıp sonra da bi dünya lafı yiyeceğine adam gibi yapsana işini ?!

Artık her benzin alışımda depo kapağını açarken çok ciddi bir ifadeyle "Bak kardeşim yakıt taşmasın, sıkıntı olmasın" diyorum. Eğer pompacı hala savsak davranıyor, sağa sola bakınıyorsa "kardeş bi baksana buraya, yakıt taşmasın dedim duydun mu?" diyorum. O zaman dalgınlığı gidiyor, ciddi ciddi yapıyor işini.
Bu kadar uyarıdan sonra bırak taşırmayı, son damla kalan benzini bile motora damlatmadan pompayı çıkarmaya dikkat ediyor. Hatta bazısı pompayı çıkarırken pompanın ağzını havaya kaldırıp ters çevirip öyle çekiyor motorun üzerinden yakıt damlamasın diye.

İşini böyle iyi yapan pompacıya ödememi yaptıktan sonra mutlaka teşekkür edip, "kolay gelsin, iyi çalışmalar" diyorum.

O mutlu ben mutlu, sıfır sorun, öyle ayrılıyorum istasyondan.

Sonradan ah vah demek yerine baştan işi sıkı tutmak daha mantıklı geliyor artık bana :)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benzinimi yalnızca Shell'den aldım bugüne kadar ve hiç böyle bir şey yaşamadım, umarım yaşamam. Hatta motosiklete karşı duyarlı olduklarını bile düşünüyorum, 1-2 defa motosikletten inmeden dolum yapmadılar. İlk indirdiklerinde bunun sebebini sorduğumda "Rüzgar dolayısıyla statik enerji yüklü olabiliyor binici bu yüzden ufacık kıvılcım ile alev almamanız için." diye de beklenmedik güzellikte açıklama bile yapmıştı bir pompacı. İşini layığıyla yapan da var yapmayan da ama ülkemizde işsizlik uzay seviyede olmasa ilk bu pompacı arkadaşların bileti kesilirdi diye düşünüyorum zira medeni ülkelerde her araç sahibinin kendi yaptığı bir işlem.

Shell'e ne zaman gitsem deponun yanina dayiyor pompayi gidiyor lavuklar. Aldiktan sonra bi dikkat ettim boyayı kaldırmış. Cidden anormal anormal adamları seçiyolar

Motosikleti
Forza 250
Kavacık Shell'de aynı şey geçen hafta başıma geldi. Pompacı boş boş muhabbet etmeye çalışırken benzin fışkırdı ortalığa resmen. Hava mı yaptı yaa diyor bir de. 8 litre depoya 10 litre koyunca fışkırdı tabi bıraksam 20-30 litre dolduracak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar