ehliyet kursu bilmecesi

arkadaşlar merhaba,

kız arkadaşım ehliyet kursuna gitmekte olup şöyle bir olay yaşadık.
1)kız arkadaşım hemşire olduğu için nöbetleri çok sıkıntılı
2)ehliyet kursunun teorik sınav öncesi ön sınavlarına(3 ya da 4 sınava) katılamadı, en sonunda katılarak Meb sınavına girdi ve kaldı .yaklaşık 6 aylık süreç sonunda nöbeti denk getirip bir kere MEb sınavına girebildi.
3)kurs der ki :dosyanız yandı yeni dosya açtık 600 tl vereceksiniz, artı sizin yerinize sınav parası yatırdık onu da ödeüyeceksiniz.

şimdi sorularım:

-mevzuatta 4 kez teorik sınava giremezsen dosyan yanar diyor, ancak kız arkadaşım bir kere girdi, süre veya ön sınava girmezse yanar şeklinde ibare bulamadım.
-imzasız belgesiz yeni dosya nasıl açılıyor? sadece sözlü onayla belge almadan nasıl işlem yapılabilir?
-bu bilgileri hakkının yandığına istinaden yazı istediğimde veremiyorlar,yazı yok diyorlar, MEB bunları yazıyla bildirmez mi kursa?
-yeni dosyayı yeni tarihli şekilde istiyorum ona da yok diyor,
-nasıl bir yol izleyebiliriz?
-sizce kurs beyanları doğru mu ,lütfen bilgisi olanlar yorum yazabilir mi ?

Zor bir durum, madem bu kadar sıkıntılı bir süresi var neden kursa yazıldı ki? Daha uygun bir dönem yazılabilirdi. Yaz tatiline denk getirseydiniz hiç olmazsa.

Motosikleti
Henüz yok.
arkadaşlar merhaba,

kız arkadaşım ehliyet kursuna gitmekte olup şöyle bir olay yaşadık.
1)kız arkadaşım hemşire olduğu için nöbetleri çok sıkıntılı
2)ehliyet kursunun teorik sınav öncesi ön sınavlarına(3 ya da 4 sınava) katılamadı, en sonunda katılarak Meb sınavına girdi ve kaldı .yaklaşık 6 aylık süreç sonunda nöbeti denk getirip bir kere MEb sınavına girebildi.
3)kurs der ki :dosyanız yandı yeni dosya açtık 600 tl vereceksiniz, artı sizin yerinize sınav parası yatırdık onu da ödeüyeceksiniz.

şimdi sorularım:

-mevzuatta 4 kez teorik sınava giremezsen dosyan yanar diyor, ancak kız arkadaşım bir kere girdi, süre veya ön sınava girmezse yanar şeklinde ibare bulamadım.
-imzasız belgesiz yeni dosya nasıl açılıyor? sadece sözlü onayla belge almadan nasıl işlem yapılabilir?
-bu bilgileri hakkının yandığına istinaden yazı istediğimde veremiyorlar,yazı yok diyorlar, MEB bunları yazıyla bildirmez mi kursa?
-yeni dosyayı yeni tarihli şekilde istiyorum ona da yok diyor,
-nasıl bir yol izleyebiliriz?
-sizce kurs beyanları doğru mu ,lütfen bilgisi olanlar yorum yazabilir mi ?

şuna bir göz atın.

http://www.ehliyetsinavkursu.com/ehliyet-ve-direksiyon-sinavina-kac-kere-girebilirim.html

http://ehliyetsinavihazirlik.com/index.php/ehliyet-ve-direksiyon-sinavina-kac-defa-girebilirim.html

Teorik sınav dediğin sınava 4 kez girememiş 5. kez girmiş yani sınava girme hakkı bitmiş ben öyle anladım. Kurs doğru söylüyor gibi geldi bana.

Girmese bile donemi atlama gibi bir husus soz konusu degildir. Kurs hakli. Girmemek sizin tercihiniz ama soyle dusunun islerim var ve ben senede bir sinava girsem ve de her sene kalsam 5 . Sene de gecmis olucam. Mumkun mu sizce?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar