Yorum lazım, şimdiden teşekkürler

Merhaba arkadaşlar,
Scooter sonrası yükseltmek istiyorum hep chooper hayalim var

Şu ilan hakkında fikir lazım, görüntü 10 numara ama sordum,motor Regal raptor Spyder. 250cc su soğutmalı. Her yola gider. Diye yorum yaptı
Sizce ne yapmalıyım? Bunu sürebilir miyim? Rahat olur mu?

Regal raptor Spyder. 250cc su soğutmalı. Her yola gider. 10 bin km de dedi

Benim sorabilecek çevrem yok 3-5 konu açtım aldığım cevaplar ailem gibi hissettim burayı,yorumlarınız değerlidir demicem,direk karar aldırır bana,bu motor macera mı olur sadece, saçma mı bu tarz motorları almak,kısıtlı para varken..

Mersin İl Temsilcisi
8000 Tl yi bu motora mi vereceksiniz yani?
Şaka di mi?

Bel tedavinizi bedava sağlayacak hastane ve yedek parçaları japondan daha ucuza getirebilecek bir tanıdığınız varsa neden olmasın ?

Şaka bir yana amortisör namına bir şey yok. bizim yollara gelmiyor bu motor. bir hata ile 300 km sürmek zorunda kaldım 2 gün yataktan kalkamadım. Yedek parçası gereksiz pahalı ve genelde temin edilemiyor. Tavsiye etmiyorum bu fiyata hele hiç tavsiye etmiyorum. 8 9 bin civarı VL 250 Intruder var değerlendirilebilir.

Merhaba,bunun bir eski versiyonunu kullanmıştım arkadaşlar da bahsetmişler amortisör ve titreşim olayları beni rahatsız etti.
Japon alternatifler biraz eski model de olsa temizini bulduğunuzda sürüş keyfinizi çok daha arttırır.
Suzuki vl 250 Intruder,Yamaha xv 250 Virago(90'lı modeller),Yamaha xvs 250 Dragstar bakabilirsiniz.
Ben yeni model istiyorum diyorsanız da Hyosung gv 250'yi inceleyin derim kullanıcısı azımsanayamayacak kadar var.
Kolay gelsin :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Malzeme kalitesi rezalet. Benim gözümde 5000 tl dahi etmez bu motor. Paranız boşa gitmesin.

Çok,teşekkürler arkadaşlar, bilmediğim için sordum, güzel cevaplar aldım,uzak duruyoruz o zaman :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar