ls2-ff352

Merhabalar,

Arkadaşımda bu kask mevcut satın almış ama motorunu sattığı için hiç kullanmadı kutusunda, bana 100 tlye verecek, alınır mı?
Kasklar hakkında hiç bir bilgim nuyok ls2 marka nasıldır? Bu kask hakkında bilgisi olan var mı acaba? Benim çok hosuma gitti ,incelediğimde epey de korumalı gibi geldi.cahilim bu konuda baştan belirteyim, lütfen pahalı kasklar önermeyin, bütçem yok çünkü. benim amacım piyasadaki abuk sabuk 40-50 tllik kasklardan farkı olur mu, bunu öğrenmek.
not: modeline bakmadım başka model de olabilir, çene kısmı komple cıkıyor, açık kask haline geliyordu, vizor siyah, ayrıca altında güneş koruması var. bu olmayadabilir, ls2 kasklarla ilgili yorum bekliyorum. nette bulduğum kadarıyla mat siyahlarda tek bu çıkıyor. bu olduğunu düşünüyorum.

sordum:Ls2 Ff352 imiş,yöneticilerden başlığı değiştirmeleri ricamdır.

OA_10137408.jpg

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza 250
Sıfır fiyatı n11'de 150 lira. Kasksız dolaşmak veya açık kask kullanmanın yerine hiç yoktan iyidir. Ama şuanda full face kaskınız varsa gerek yok bence.

kafana tam oluyorsa, kırığı çiziği yoksa fiyatına göre uygun

Altın elbiselı adamın dediği gibi, bir prezervatifın bir de kaskın 2.eli olmaz.

1- Bedeni uygun mu?
2- Kafa şekline uygun mu?
Bu iki soruya cevabın evet ise kaskı alabilirsin. Aksi taktirde kafana uymayan kask hiç bir işe yaramaz.Kazada korumaz,kafanı sıkar veya bol gelirse de içinde sen rahat edemezsin.

1- Bedeni uygun mu?
2- Kafa şekline uygun mu?
Bu iki soruya cevabın evet ise kaskı alabilirsin. Aksi taktirde kafana uymayan kask hiç bir işe yaramaz.Kazada korumaz,kafanı sıkar veya bol gelirse de içinde sen rahat edemezsin.

Her iki soruyada cevabım evet :)

Aynindan bende 2. El aldim , tertemiz,2mt kilit bide eldiven, 100 liraya ,al bence fazladan neden 50-80 lira veresinki

ls2 ff352 bende var. bu kaskın çenesi açılmıyor yalnız, eğer alacağın kaskın çenesi açılıyorsa ff352 değildir o. termoplastik kasktır, iş görür ama mükemmel de değil.

Bende de ls2 kask var çenesi yukarı kalkıyor şehir içinde sürdüğüm için bundan aldım vizor renksiz içinde siyah gözlük var tuşa basınca iniyor 100 tl uygun mükemmel değildir ama 50tl lik kasklardN iyidir. Ben 300e Honda bayiden aldım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar