Arama sonuçlarınız

1. Pcxbear

Motosikletimi satıp arabaya geçince başıma gelenler

Arkadaşlar ben yaklaşık 3 yıl boyunca PCX kullandıktan sonra farklı ihtiyaçlar için arabaya geçmek durumunda kaldım. Daha önce hiç arabam olmamıştı hiç kullanmamıştım da ama arabayla trafiğe çıktıktan sonra anladım ki motosikletli bir insana gerçekten ekstra dikkat etmek lazım. O kadar çok hata...
  2. Pcxbear

Araba ve Honda NC750X dct arasında kalmak (İşkence)

Arkadaşlar profilimden de bildiğiniz üzere PCX kullanıyorum. PCX şahane bir motor ama artık bana çok küçük geliyor. Şehirler arası yol yapmadım ama yapsam olacakları biliyorum kesin küfür ederim. Hem trafikte görünürlüğüm artsın hem biraz gücüm olsun hem de artık şeklim şemalim değişsin...
  3. Pcxbear

Protestonun mantıklısı

Arkadaşlar hepimizin elini ayağını bağlayan bu akla sığmayan fiyat artışlarından sonra eminim herkesin aklına bu artışla ilgili birçok senaryo geliyordur. Herkes doğal olarak bunu nedenini bulmaya çalışırken aklına bir sürü teori getiriyor. Arkadaşlar protesto yasal bir haktır ve anayasada bile...
  4. Pcxbear

İlk defa bugün üşüdüm

Bu sabah (06.09.2017) ilk defa yolda giderken yazlık ceketimin uzun bir aradan sonra tutmadığını farkettim ve beni bir hüzün kapladı :( En son kışlık ceketimi Mayıs ayında çıkartmıştım üzerimden ama görünen o ki yakında yeniden giyeceğiz. Sonbahar hiç bana göre değil içimden ruh çekiliyor
  5. Pcxbear

Alanya - Mahmutlar'dayım motorsuzluktan bunalıma gircem yardımmm

Arkadaşlar burada motor kiralayan dükkanlar var ama adamlar pazarlığa yanaşmıyor bile. Dandik motorlara dandik fiyatlar çekiyorlar. Burada mahmutlarda olanınız var mı lan delircem iki tur verin :D
  6. Pcxbear

Sırf şu havalar yüzünden motorsikleti bırakıcam nerdeyse

Arkadaş bu nasıl bir iklimdir ya. 19 Haziran'a gelmişiz 10 gün sonra resmen Temmuz'a merhaba diyeceğiz. TEMMUZ ya bildiğin TEMMUZ'a dayandık ve hala elimizde telefonlarla hava durumuna bakıyoruz. Bütün programlarımı motorsiklete göre yapan ve günde ortalama 40 km bu aracı kullanan bir adam...
  7. Pcxbear

Xmax 400 abs mi Honda Forza 300 abs mi ?

Arkadaşlar Ben çok yoğun bir işte çalışıyorum, eğer bu başlık daha önceden açıldıysa lütfen kusuruma bakmayın. Gelelim yaşadığım ikileme; Ben pcx kullanıcısıyım. Bu benim ilk motorum yaklaşık 1.5 yıl geçti pcx alalı ama artık bu alet bana çok küçük gelmeye başladı. Gidonu çok aşağıda kalıyor...
  8. Pcxbear

Arka Çantam Kırıldı Yardım

Merhaba Arkadaşlar, Gece yaklaşık 80-90 km hızla giderken hiç görünmeyen resmen tuzak gibi bir çukura girdim ilk defa bu kadar sağlam bir çukura rast geldim. Arka çantam darbenin şiddetinden kırıldı ve çantanın alt kısmı tablasını tutmuyor. Givinin 39 litrelik çantası vardı bende. Bir çantaya...
  9. Pcxbear

Alt tarafı bir ayna yükseltici (!)

Beyler 1.81 boyundayım. Ben motorsikleti cruise tarzı dik oturarak kullanmayı seviyorum zaten sağlık açısından da en doğrusu dik oturuş şekli. Kendi moturuma bu şekilde oturursam eğer gidon çok aşağıda kaldığı için aynalarımı görmek adına öne doğru eğilmek durumunda kalıyorum ki bu da çok...
  10. Pcxbear

Online randevu alamama sorunsalı

https://surucurandevu.egm.gov.tr/ Arkadaşlar üç dört ayrı bilgisayardan denedim ehliyet için randevu alamıyorum. Kadıköy emniyeti aradım bir kadın çıktı bu problemi biz de anlamadık hatta benim yeğenim de deniyor alamıyoruz bir türlü dedi. Al başına belayı sonra emniyete gidince git randevu al...
  11. Pcxbear

Ufak bir kaza yaşadım yardm lütfen

Beyler arabanın arkasında 3-4 mt mesafede duruyordum trafik sıkışıktı, adam alternatif yol denemek için geri geri geldi kornaya deli gibi abanmama rağmen bana çarptı. Ön çamurluğun yarısını aldı götürdü. Numarasını, iş adresini vs aldım tüm masrafları bana iletirsin dedi. Zaten en fazla 80-90 tl...
  12. Pcxbear

Full Body Armour Hakkında Yardım

Arkadaşlar kim ne derse desin ben bu sıcak yaz günlerinde motorsiklet kullanırken mont falan giyemiyorum. Bi buluşmaya gidicem sucuk gibi çıkıyorum montun içinden. Yazlık fileli mont vs her şeyi denedim 30 derece sıcağın altında hiçbiri işe yaramıyor ancak tabiki de güvenliği elden bırakacak...
  13. Pcxbear

EHLİYET ALAMAMA SORUNSALI

Beyler tam olarak 27 Mart tarihinde sürücü kursuna yazıldım ve ertesi gün tüm evraklarımı eksiksiz adamlara teslim ettim. 16 Nisandaki sınava yetiştirmeye çalışırız ve büyük ihtimalle yetişirsin dediler. Ben kursa yazılmadan önce motorumu satın almıştım. Motor bahçede bana bakıyor ben ona...
  14. Pcxbear

PCX'E Kask Sığdırma Sorunu

BEYLER BEN Mİ BECEREMEDİM ANLAMADIM. HJC IS17 ARMADA KASKIM VAR 1500 GR MEDIUM BEDEN AMA KASKI SIĞDIRAMADIM MOTORA. HERKES ÇATIR ÇUTUR TANTIM VİDEOLARINDA KASKI SIĞDIRIYORDU.

Yeni mesajlar