İlk defa bugün üşüdüm

Bu sabah (06.09.2017) ilk defa yolda giderken yazlık ceketimin uzun bir aradan sonra tutmadığını farkettim ve beni bir hüzün kapladı :( En son kışlık ceketimi Mayıs ayında çıkartmıştım üzerimden ama görünen o ki yakında yeniden giyeceğiz. Sonbahar hiç bana göre değil içimden ruh çekiliyor

Havalar soğusun da azıcıkta biz gezelim :p hava sıcakken 4 silindir çekilecek dert değil :queen:

ee eylül geldi, üşü bi zahmet. ben evde kimi akşamları kaloriferi yakmaya başladım kaç gündür. gerçi bura soğuk memleket; ama olsun

Şu Ankara'dan gidersem bu soğuklar yüzünden gideceğim. Motorun üstünde üç ay yaz gerisi kış zaten. Hayır gitsem nereye gideceğim İstanbul'u da gördük. Olacak gibi değil trafiği, kalabalıklığı, yollarda sokaklarda pislikten geçilmemesi bitik yani İstanbul. Motosiklet kullanmak ve yaşama standartları açısından güzel bir şehir bilen varsa yazsın (kendi memleketiniz hariç) lütfen.

aa şimdi üşüdük içlik ne giyelim dencek o konuyu bekliorum,

yün don yazıcam :)

ee eylül geldi, üşü bi zahmet. ben evde kimi akşamları kaloriferi yakmaya başladım kaç gündür. gerçi bura soğuk memleket; ama olsun
Baba Antalya diyenler var 8-9 ay motor kullananlar var orada ama Antalya'da da ekipman giymek sıkıntı bence. Nispeten İzmir belki biraz daha uygun bir iklim olabilir

Esas sogukta motor sürülür yav. Sicakta ne doğru düzgün ekipman giyebilirsin ne de kan ter içindeyken dikkatini toplayabilirsin. Kış gelsin, çek ekipmanları şöyle yağmurda 60 70 bilemedin 80 km hız ile düzgün asfaltta trafiğin pek olmadığı yerde motor sür bak. Tadı damagında kalır. Yazın ekipmanlarla birlikte 50 derece sıcakta yer yer erimiş asfaltta motor mu sürülür yav...

Antalya da sıcaktan akşam yatarken klima açıyoruz hala. Ben bütün sene kullandım motoru. Sonbaharda ilkbaharda sürmesi daha rahat burda. Şuan yazlık ceket ile 90 la giderken bile bunaltıyor.

Baba Antalya diyenler var 8-9 ay motor kullananlar var orada ama Antalya'da da ekipman giymek sıkıntı bence. Nispeten İzmir belki biraz daha uygun bir iklim olabilir

bilemiyorum, 3 yıl Kilis'te bulundum zorlasan 12 ay binersin zorlamazsan çok rahat 11 ay binersin motora. kalktım Gerede'ye geldim, 7-8 ay kış olur mu bi memlekette arkadaş? oluyormuş.

Motosikleti
Mekgineer's Chopper
Şu Ankara'dan gidersem bu soğuklar yüzünden gideceğim. Motorun üstünde üç ay yaz gerisi kış zaten. Hayır gitsem nereye gideceğim İstanbul'u da gördük. Olacak gibi değil trafiği, kalabalıklığı, yollarda sokaklarda pislikten geçilmemesi bitik yani İstanbul. Motosiklet kullanmak ve yaşama standartları açısından güzel bir şehir bilen varsa yazsın (kendi memleketiniz hariç) lütfen.
Sivas daha efsane. Hep kış. Winterfell mübarek. Bazen ısınır gibi oluyor, hemen yollara dökülüyor motorcular :)

Esas sogukta motor sürülür yav. Sicakta ne doğru düzgün ekipman giyebilirsin ne de kan ter içindeyken dikkatini toplayabilirsin. Kış gelsin, çek ekipmanları şöyle yağmurda 60 70 bilemedin 80 km hız ile düzgün asfaltta trafiğin pek olmadığı yerde motor sür bak. Tadı damagında kalır. Yazın ekipmanlarla birlikte 50 derece sıcakta yer yer erimiş asfaltta motor mu sürülür yav...
Hocam ben işyerine takım elbise ile gidiyorum ya daha önce denedim çok zor durumda kalıyorum ve araba desen hiç çekilecek gibi değil ben araba içerisinde kafayı yerim. Gidon ve iki tekerden başkası beni kesmez. Bu arada kalmışlıktan nefret ediyorum :)

Hocam ben işyerine takım elbise ile gidiyorum ya daha önce denedim çok zor durumda kalıyorum ve araba desen hiç çekilecek gibi değil ben araba içerisinde kafayı yerim. Gidon ve iki tekerden başkası beni kesmez. Bu arada kalmışlıktan nefret ediyorum :)
İşyerinde kıyafet değiştirmek de bir çözüm. Motor üstünde yazık olur takım elbiseye

Antalya'da yazlık ceketle durmazsan sıkıntı yok.Ancak kırmızı ışığa yakalandığın an işin bitiyor.Doksan saniye ışık mı olur? Denizden çıkmış gibi oluyorsun.

Baba senin Crossplane ile daha birinci viteste pöfür pöfür esmen lazım biz arkadan sana el sallarken :)

Esiyor da sıcak esiyor o sıkıntı işte :p sen hiç ayak bileklerinin kızardığını gördün mü :mrgreen: bildiğin kırmızı renk oluyor ayaklar :thumleft:

Hocam ben işyerine takım elbise ile gidiyorum ya daha önce denedim çok zor durumda kalıyorum ve araba desen hiç çekilecek gibi değil ben araba içerisinde kafayı yerim. Gidon ve iki tekerden başkası beni kesmez. Bu arada kalmışlıktan nefret ediyorum

Ben de işte takım - kravat vs kullanıyorum.
İş kıyafetimi çantada getirip sunucuların vs olduğu sistem odasında (eğer yoksa mescid de iş görür) üstümü değişip normal insan oluyorum.
Mesai bitince tekrar süpermen.

Ben de işte takım - kravat vs kullanıyorum.
İş kıyafetimi çantada getirip sunucuların vs olduğu sistem odasında (eğer yoksa mescid de iş görür) üstümü değişip normal insan oluyorum.
Mesai bitince tekrar süpermen.

Üşenmedikten sonra bu dediğin kesinlikle yapılır da gömlekti ceketti falan yazık oluyor çantada kırışıyor deliler gibi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar