Online randevu alamama sorunsalı

https://surucurandevu.egm.gov.tr/

Arkadaşlar üç dört ayrı bilgisayardan denedim ehliyet için randevu alamıyorum. Kadıköy emniyeti aradım bir kadın çıktı bu problemi biz de anlamadık hatta benim yeğenim de deniyor alamıyoruz bir türlü dedi. Al başına belayı sonra emniyete gidince git randevu al öyle gel diyecekler.

Şöyle öğleden sonra, tenha saatlerde emniyete gidin. Durumu anlatın hatta abartın biraz. Telefonla görüştüğünüzü, sistemde sorun olduğunu, gelip rica ederek başvurmanızı tavsiye ettiklerini anlatın.
İşinizi yapabilirler.

Ben mi yanlış biliyorum yoksa bu kelime doğru mu? Daha önce de karşılaştım.

Ben mi yanlış biliyorum yoksa bu kelime doğru mu? Daha önce de karşılaştım.

İngilizcesi "Problematical" doğru görüyorsun. Benim aslında irite olduğum bir kelimedir ama forum diline dönüşmüş artık bana bile yapıştığına göre. Neyse konuyu dağıtmayalım =)

Ben hala randevu falan alamıyorum alan arkadaşlar cidden yardımcı olursa çok sevinirim. Üç ayrı bilgisayar ve mobilde denedim yok arkadaş.

Kimisinde ikinci ekranda takılıyor kimisinde işlemler tamamlanıyor ama mail düşmüyor.

Acele etme, randevu alamama sorunsalını sistemler düzelince alırsın. Çok sorunsal bir sorunsal değil.

sistemde sorun var, daha geçen cuma randevu almıştım. şu an alamıyorum.

benim randevu saatimde birisi daha vardı. 5 dk sonra onunkini de yaptılar. en kötü ihtimalle biraz beklersiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar