- Konu Yazar
Beyler tam olarak 27 Mart tarihinde sürücü kursuna yazıldım ve ertesi gün tüm evraklarımı eksiksiz adamlara teslim ettim. 16 Nisandaki sınava yetiştirmeye çalışırız ve büyük ihtimalle yetişirsin dediler. Ben kursa yazılmadan önce motorumu satın almıştım. Motor bahçede bana bakıyor ben ona bakıyorum. Bu nasıl bir acı anlatamam. Neyse binbir dualarla bekledik ama sınava birkaç gün kala kontejyan full olduğundan giremediğimi ve son katılan kişilerden biri olarak benim bir sonraki sınava kaldığımı söylediler. Resmen şok yaşadım motor 1 ay daha yatacak anlamına geliyordu bu çünkü bir sonraki sınav 14 Mayıs yani bu hafta sonu ama tabii dün gelen telefona kadar ...
Kurs sahibi aradı bakanlık kontejyan azlığından 14 Mayıs ara sınavını 4 Hazirana ertelediğini söyledi. Bu nasıl bir talihdir arkadaş ya Motoru martta aldım hala yatıyor ve 1 ay daha nerdeyse yatacak. Hayır ufak ufak kullanıyorum ama içim rahat süremiyorum ya çevirmeye denk gelirsem korkusuyla hareket ediyorum ve bir buruk kullanıyorum motorumu. Bak birazdan işe gidicem motoru alsam mı almasam mı tedirginliği içerisindeyim. Ulan bas bas bağırıyoruz devlete bize ehliyet ver diye adamlar uzattıkça uzatıyor.
Kurs sahibi aradı bakanlık kontejyan azlığından 14 Mayıs ara sınavını 4 Hazirana ertelediğini söyledi. Bu nasıl bir talihdir arkadaş ya Motoru martta aldım hala yatıyor ve 1 ay daha nerdeyse yatacak. Hayır ufak ufak kullanıyorum ama içim rahat süremiyorum ya çevirmeye denk gelirsem korkusuyla hareket ediyorum ve bir buruk kullanıyorum motorumu. Bak birazdan işe gidicem motoru alsam mı almasam mı tedirginliği içerisindeyim. Ulan bas bas bağırıyoruz devlete bize ehliyet ver diye adamlar uzattıkça uzatıyor.