Arama sonuçlarınız

1. Gökhan Smsek

Direksiyon sınav ücreti 260 tl ?

Kız arkadasım dıreksıyon sınavından kaldı tekrar gırmek ıcın 260 lıra demısler arayıp bunun hakkında kesın bısey varmı %100 zamlanmıs dıyorlar
  2. Gökhan Smsek

AUTOCAD 2014 Mimari Ev Projesi Çizebilen ?

Arkadaşlar bana çok acil autocad 2014ten 3+1 ev projesi çizecek varmı . Böyle basit birşey olucak 4 oda 1 salon 1 banyo 1 wc olabilir . 1300e 1000 lik bir ölçü içine 50birmlik duvar kalınlığı olacak ve odaların duvarları da yarısı yani 25br olsun gerisi önemli değil . Odalarda sadece yatak...
  3. Gökhan Smsek

Yeni ehliyet yasası sorunsalı

Merhaba arkadaşlar. Şehir dışında okudugum unıversitede bir ehlıyet kursuna müracaat ettim. Hem B hemde a2 için . 2sininde kurs ücretini ödedim yaklaşık 450 lira . araç için 300 motor için 150 . Dün B ehliyetimi çıkarttım.. Sınavdan sonra bana 25 aralık a kadar ehliyetini çıkar yoksa stajere...
  4. Gökhan Smsek

ARAÇ JANTINDAN ANLAYAN ?

Bi arkadasım bakıyor almaya gıdıcez sızce jantın durumu nasıl gorunuyor tam karar veremedık . Araç honda civic 98 sedan sizce yakışırmı http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-satilik-15-vossen-jant-251181909/detay
  5. Gökhan Smsek

ARABA ÖNERİSİ !

Peder bey sagolsun motordan vazgecırmeye calısıyor eskı motorumu sattırdı . Sımdı unıversıtedeyım bu sene son senem . Ve gidince 10bin tl yi gecmeyecek bır araba alacagının sözünü verdi . ( Ben hevesımı alır satar yıne motora gecerım ) Neyse bana o civarda bi yakıt cimrisi otoban faresı tarzı bi...
  6. Gökhan Smsek

Cep Telefonu Önerisi !

1200 TL Nakit var . Hangi telefonları önerirsiniz suan kafam da lg g3 var ama tam karar veremedim. Kamera önemli 32 gb hafıza ve kasma ısınma gibi sorunlar cıkarmaması da önemli arkadaslar 2-3 gun ıcınde alıcam
  7. Gökhan Smsek

MOTOR HAKKINDA YOUTUBE KANALLARI ?

Sanırım Motovlog deniyor bılmıyorum ama sureklı eglencelı ve egıtıcı vıdeolar paylaşan youtube kanallarını atarmısınız .Ben bir kaç tane takıp edıyorum ama onlarında nerdeyse tum vıdeolarını ızledım sanırım . Motorum olmadıgı ıcın okuldan gelıp vakıt gecırmek ıcın ızlıyorum bazı kanallar cıdden...
  8. Gökhan Smsek

ARAMIZDA GÖZ CERRAHI VARMI ? :)

Arkadaslar baska bir foruma uye olmadım hıcbır zaman olmamda zaten . Burdakı ınsanları da cok samimi buluyorum alıştım bu ortama . Herturlu konuda yardım bulabılıyorum sayenızde . Konumu buraya acmamın sebebi de bunlar . Herneyse bende bir kaç senedir Göz kapağı düşüklüğü var . Sol göz...
  9. Gökhan Smsek

Cross motoru asfaltta kullanmak ?

Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi . Bende aşırı cross hastalığı var . Belki ilerleyen zamanlarda Xtreme Max , Black CAT, İzci vs. Crosslara yönelebilirim şuan motorum yok . Hiç dağa bayıra vurmadan kullanmak istiyorum . Sadece asfaltta ve İstanbul trafiğinde cross nasıl kullanılır...
  10. Gökhan Smsek

ARORA AR 180-31 AVANTGARDE Hakkında Bilgisi Olan Bakabilir mi?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-arora-sok-sok-sok-arora-avangarde-150-bu-fiyata-sadece-bizde-240164742/detay Bu motor hakkında bilgisi olan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum . Daha öncede açmıştım bu konuyu. İlk vitesli motorum olarak bunu düşünüyorum 3-4 ay sonra ciddi...
  11. Gökhan Smsek

[KONU DIŞI] Kulaklık Önerisi !..

Geçenlerde Parfüm önerisi almıştım . Cok işime yarayan bilgiler aldım sağolun :) Şimdide Kulaklık önerisi istiyorum şöyle 20-30tl Arası kulak içi olsun mumkunse Bas a da önem verıyorum . otobus de felan taktıgımda da mumkunse benden rahatsız olsunlar :D eskıden vardı oyle bır kulaklıgımda marka...
  12. Gökhan Smsek

NE DESEM BİLEMEDİM. [İLAN]

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-plajlarin-efendisi-gece-kluplerinin-kralindan-yamaha-yzf-r125-241524262/detay Bu arkadaş çokmu dürüst yoksa çokmu ukala belki biraz şımarık . yada artiz :D :D ( bide sayfa üyesi çıkıyormuş )
  13. Gökhan Smsek

Bu adamlar aşmış ! [Video]

Hergün sıkılmadan izlediğim ...
  14. Gökhan Smsek

[KONU DIŞI] PARFÜM ÖNERİSİ :)

Şu Gariban öğrenciye bi parfüm önerirmisiniz :) Düşük bütçeli şöyle 3 gün kalıcı olsa yeter :) Bazı hatunlar var kendılerı gelmeden parfum kokuları gelıyor yahu :D
  15. Gökhan Smsek

DİREKSİYON SINAVI HAKKINDA LÜTFEN BİLGİ

Evet abilerim malum sınav zamanları bızde genç olarak heyecanlıyız sınavdan kaldım geçtim sınav nasıl olur dıye heyecan ıcerısındeyız sızınde ellerınız dert gormesın yardımcı oluyorsunuz :) Sımdı 1 hafta sonra bende hem araba hemde direksiyon sınavına giricem. Yazılı sınavdan sonra benı kurs...
  16. Gökhan Smsek

ELDEN TAKSİTLE MOTORSİKLET ???

ARKADAŞLAR BU SİTEDEN MOTOR ALANINIZ VARMIDIR ? http://www.ozsanal.com.tr/motorsikletler SİZCE NASIL OLUYOR BU İŞLER SAGLIKLIMIDIR ALINIRMI ?
  17. Gökhan Smsek

Kız Arkadaşımla Motor Kazası

Hafta sonu tatili için kız arkadaşımla tur düzenlemeyi planladık motorla yol nereye giderse oraya sürecektim, yanımıza bir çanta aldık, henüz yola çıkalı yarım saat oldu olmadı frenleri yokladım fakat frenler tutmuyordu, kıvrak yolda motor ateş alırcasına gaza basmıştım. Kız arkadaşıma durumu...
  18. Gökhan Smsek

A R O R A - Kalbi kırık bir motorcu . Linke bakıp yorum yaparmısınız ?

Evet arkadaslar . Bır motor almıstım üniversite için. 3 aydır bendeydi konular acıp duruyordum merak ettıklerım hakkında sızlere soru soruyordum cok heveslenmıstım . unıversteden tatıle gelıp motorun muayenesını yaptırıcaktım ancak sahıbıyle bazı konularda anlasamadık ve motoru gerı ıstedı ...
  19. Gökhan Smsek

İstanbul-Tokat Motorsiklet Getirtmek ?

Evet arkadaslar bugun ıtıbarıyle ehlıyet sınavından gecmıs bulunuyorum . 150lık maxı scooterım var ıstanbulda . Ben ise Tokatta unıversıte okumaktayım. Cuma gunu ıstanbula gıdıp muayene sıgorta vs ıslerını halledıcegim. Ve diger Hafta içi de Motorsıkletımı Tokata getirmek ıcın cozum yolu...
  20. Gökhan Smsek

Scooter Aldım. Sigortası Ne kadar Tutar?

Arkadaslar Scooter aldım asya 150 t1 . simdi arac sahibi muayenesını yaptırıp bana verıcek. Daha dogrusu 3 aydır felan bende . Simdi Bu motora ne kadar sigorta öderim .Yaşım 20 . ben ustume alırsam ne kadar öderım . yada yaş gereği babam mı ustune alsın ? Bu ilk sigortalar ne kadar tutar bana...