Arama sonuçlarınız

1. ByYlmzZz

Rks Titanic Kullanim Kilavuzu Bulamiyorum

beyler merhabalar.bir kac gundur kullanim kilavuzu ariyorum fakat bulamadim.rks titanic 150-r kullanim kilavuzu elinde olan varsa paylasirsa sevinirim.yada nerelerden bulabilecegimi soylerseniz iyi olur
  2. ByYlmzZz

Rks Titanic 150 subap degerleri lazim

beyler bu modelin subap degerleri lazim bulamadim blen var mi acaba ?
  3. ByYlmzZz

İstanbul Whatsapp Gubu

Merhabalar İstanbul'da Uzun Süredir Faaliyette Olan Bir Whatsapp Grubumuz var.Bu Gruba Yeni Üyeler Arıyoruz Yeni İnsanlar.Saygı Çerçevesinde Sohbet Ve Buluşmalar Yapıyoruz.Yine Saygı Ve Sevgi Bağını Bozmadan Yeni İnsanların Gelmesini Ve Büyümeyi Hedefliyoruz.Gruba Katılmak İsteyen...
  4. ByYlmzZz

ön dişli mili sıyrıldı

beyler mondial drift motosikletimle çanakkale istanbul yolculuğu yaptık.çanakkalede motor viteste iken gitmedi ve ön dişli mili sıyrılmıştı.başka çözüm bulunamayınca ön dişli miline dişliye kaynak etti usta.başka çare yok dedi.şimdi istanbuldayım ve motor açtırmadan ön dişli miline bi çözüm...
  5. ByYlmzZz

Mondial Müşteri Hizmetleri Komedisi

Bugün An itibariyle mondial müşteri hizmetlerini aradim subap aralıklarının fabrika verilerini öğrenmek için.haliyle teknik veriyi alamadım ama şöyle birşey gelişti.sizin servisleriniz el yordamıyla,piston ölü noktasını tornavidayla ya da inşaat telleriyle buluyorlar krank çevirmeden...
  6. ByYlmzZz

Ön Fren Hidrolik Değişimi Ve Havayı Alma Hk.

beyler drift için yeni ön fren üst merkezi aldım.hidrolik yağımı doldurdum ve bir kişi devamlı freni pompaladı tam sert olduğunda maneti sıkılı halde iken kaliperdeki rekoru gevşetip havayla birlikte gelen yağı boşaltıyorum sonra yine hidrolik ekleyip bunu devamlı yapıyorum fakat fren şu an çok...
  7. ByYlmzZz

mercek Far Hk.

beyler motorumun aydınlatması için mercek farlar düşünüyorum fakat kafam çok karıştı bir el atın bana. şu linkteki ürün led olduğu yazılıyor fakat aydınlatması zenon gibi olur mu? ballasta ihtiyacı varmıdır?varsa eğer yanında veriyorlar mı bilmiyorum sizce almalımıyım...
  8. ByYlmzZz

Yeni Bir Sorunla Karşınızdayım :)

Üstadlar mondial driftimin bir sorunu var.sabahları ya da günün herhangi saatinde tek marşta çalışan motorum,nedense kırmızı ışıklara geldiğimde ya da tümseklerde debriyaja basınca devri hızla düşüp stop ediyor.soğukken sıklıkla oluyor ama ısınınca ara ara stop etmiyor.motor rölantideyken bazen...
  9. ByYlmzZz

Yan Çanta Sorunsalı

Merhaba Beyler Yeni Bir Mondial Drift Sahibiyim Kısmetse Uzun Yolculuklar Yapıcam Eşimle.Tek Sorun Yan Çanta Demiri Temin Edemiyorum.Muhtemelen Drift İçin Üretilmiş Demir yok.Nasıl Bir Yol İzlemeliyim?Farklı Bir Modelin Çanta Demirlerini Kullanabilirmiyim Acaba?
  10. ByYlmzZz

Şaseyi Demirciye Satmak Hk.

beyler motorumu topladım çalışmadı.bende motor bloğu ve tesisat dışında kalan tüm parçaları demirciye satmak istiyorum.sizce sokaktan geçenlere mi yoksa bi hurda toplama merkezine mi satmalıyım?ve ortalama ne kadara satarım sizce?
  11. ByYlmzZz

Egzantirik Hk.

arkadaşlar biliğiniz üzere tiger 250 motorumu toplamaya başladım.baştan motoru yarıp sorunlu parçları değiştirip ilerledim.fakat içime sinmeyen durumlar var.egzantirik ve egzantirik zinciri taktıktan sonra motoru senteye getirip subap ayarlarını fabrika ölçülerinde ayarladım.fakat motorun şaseye...
  12. ByYlmzZz

sekromenç ve vites hilali sorunu

arkadaşlar kanuni tiger'ı parçaladım ve sorunlu parçaları sıfırlayıp topluyorum fakat resimde de gördüğünüz gibi vites hilalini ve sekromençi doğru taktıktan sonra sekromenç üstündeki sekromençi hareket ettriren parça hangi konumda olmalı bilmiyorum.acaba hangi konumda olursa olsun vites...
  13. ByYlmzZz

Bloğu Açtım Sıra Temizlikte Ama Nasıl?

merhaba forum sakinleri.kanuni tiger'ımın bloğunu evimde tamamen parçaladım ve temizliğine geçicem fakat nasıl temizlemem gerek bilemiyorum.eski yağ kalıntıları baya yapışmış parçların üzerine katran gibi olmuş.köpüklü suda yıkayayım dedim ama su zarar verir mi diye düşüyorum.mazotla yıkıyayım...
  14. ByYlmzZz

Piyano konusu Hk.

üstadlar daha önce motorun bana açtığı sorunları yazdım.motor çalışmıyor ve bir usta piston segmanın gittiğini söyledi.bende hiçbir ustaya güvenmediğim için kendim sökmeye başladım motoru.elimden böyle işler gelir.şimdi külbütör kapağını açtığımda piyanolara ve subaplara baktım.bilmediğimden...
  15. ByYlmzZz

Motor Kilitlendi Sanırım

Merhaba arkadaşlar.motorum kanuni tiger 250.bu hafta kısmetse alıcısı gelip alıcak diye son bir kez uzun yolculuk yapalım dedik.istanbul-düzce yolculuğunda yaklaşık 90 km sonra şık şık seler gelmeye başladı subap ayarıdır dedim ve devam ettim.düzcede ayar yapıp geri dönecektim.fakat dilovası...
  16. ByYlmzZz

Çinliyi Satıyorum Yeni Motosiklet Alıcam Öneri Bekliyorum

üstadlar uzun süre kanuni tiger'ı en optimum hale getirmek için uğraştım bilenler bilir.şimdi kısmetse sevdiğim bi abimiz pazartesi alıcak Allah izin verirse.ve bu sefer çinli değilde çıtayı yükseltmek istiyorum(madi anlamda değil marka olarak)ben olabildiğince az yaksın biraz da sağlam olan bi...
  17. ByYlmzZz

Göz Nuru Tiger 250

Bilenler Bilir Çok Emek Verip Göze Hitap Etsin,Yürürü Sıkıntısız Olsun Diye Alınması Ve Değişmesi Gereken Ne Varsa Yapıldı.Uzun Yollara Gidildi Tek Sorunu Yok. Marka: Kanuni Model: Tiger 250 Km: 47000 Renk: Kırmızı-Sİyah İl/İlçe: İstanbul/Esenyurt İletişim:0531-212-77-57 (Gün İçinde...
  18. ByYlmzZz

Karbüatör Temizlendi Sorun Devam ediyor.

beyler geçen gün konuyu açtım.öneriler doğrultusunda(konu dışında bilgin arkadaşlarında önerisini alarak)karbüratör temizliğini yaptım.her iğneyi kontol ettim temizledim basınçlı hava tuttum topladım.bastım marşa gidiyoruz biraz üs devirlere çıkınca motor tekliyor bana yardımcı olun kafayı...
  19. ByYlmzZz

Hava Ayar Sorunsalı Hk.

Arkadaşlar Kanuni Tiger 250 Motorum İçin Optimum Ayarı Yapmaya Niyetlendim.Fakat Yaptığım Tüm Ayarlara Rağmen HerHangi Bir Viteste Dip gaz Yapmaya Niyetlendiğimde Motor Teklemeye Başlıyor Bazen de Stop Ediyor Hatta Bir Dakka Kadar Motor Çalışmıyor Biraz Bekleyince Sorunsuz Çalışmaya...
  20. ByYlmzZz

Nereye Kadar Bu Yalan İlanlar ?

üstadlar forumumuzda ve dışarda bir sürü ifşa edilmiş motosiklet ilanları var.yan yatmış çamura batmış km'si yüksek olanlar hasarsız ve kusursuz olarak itelemeye çalışılıyor insanlara.bende motorumu bir gün satıcam fakat alıcının motorla ilgili her şeyi net bilmesini isterim.fakat sattıktan...