Ön Fren Hidrolik Değişimi Ve Havayı Alma Hk.

beyler drift için yeni ön fren üst merkezi aldım.hidrolik yağımı doldurdum ve bir kişi devamlı freni pompaladı tam sert olduğunda maneti sıkılı halde iken kaliperdeki rekoru gevşetip havayla birlikte gelen yağı boşaltıyorum sonra yine hidrolik ekleyip bunu devamlı yapıyorum fakat fren şu an çok sert ve çok az tutuyor.bi türlü yapamadım yardımcı olurmusunuz?

https://m.youtube.com/watch?v=QqS9mXS3oBY
Rahmetli detaylı anlatmış hocam

üstad denileni yapıyorum fakat manet sert ve bi türlü havayı alamıyorum sanırım.başka bi yolu varmıdır acaba?

Var hocam. Kompresör ile oraya uygun bi aparat ile havayı ve hidroliği komple çekebilirsiniz. Çekerken üstten pompalanır ve eklenir. 1-2 tur yapılır bu. Bu alet bende olmadığı için uğraşmıyorum öyle çek bırak ile serviste hallediyorum.

pea

Motosikleti
Honda Cb500f & SYM Joymax Z+
Manet sert ve fren tutmuyorsa balatalar bitmiş ya da yağ bulaşmıştır.
Hidrolikte hava yoksa manet sert olur zaten.
Değişim yaparken disklere, balatalara hidrolik dökülmüş olmasın?

Manet sert ve fren tutmuyorsa balatalar bitmiş ya da yağ bulaşmıştır.
Hidrolikte hava yoksa manet sert olur zaten.
Değişim yaparken disklere, balatalara hidrolik dökülmüş olmasın?

üstad balatalar sıfır takıldı ama dediğiniz gibi balatalara bi ihtimal hidrolik gitmiş olabilir.dikkat ettim ama bu da etken midir?

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:26 ----------

Var hocam. Kompresör ile oraya uygun bi aparat ile havayı ve hidroliği komple çekebilirsiniz. Çekerken üstten pompalanır ve eklenir. 1-2 tur yapılır bu. Bu alet bende olmadığı için uğraşmıyorum öyle çek bırak ile serviste hallediyorum.

üstad kompresör var ama hava veriyor cekmiyor bende ki

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar