- Konu Yazar
Arkadaşlar Kanuni Tiger 250 Motorum İçin Optimum Ayarı Yapmaya Niyetlendim.Fakat Yaptığım Tüm Ayarlara Rağmen HerHangi Bir Viteste Dip gaz Yapmaya Niyetlendiğimde Motor Teklemeye Başlıyor Bazen de Stop Ediyor Hatta Bir Dakka Kadar Motor Çalışmıyor Biraz Bekleyince Sorunsuz Çalışmaya Başlıyordu.Ayar Vidasını Tam Sıkıp 1.5 tur gevşetip denedim olmadı.2.5 tur gevşettim olmadı tam sıkıp denedim Yine olmadı.Hatta Tamamen Vidayı Gevşettim Bu Sefer Rölantide Düşüklük Seyrediyor Bunu Anlayınca Yavaş Yavaş Sıkıyor Motorun Rölantide En Sağlıklı Çalıştığına İnandığım Konuma Getiriyorum Fakat Gazladığımda Motor Yine Tekliyor.Ustalara Güvenmiyorum Beni Bilenler Bilir Elimden Her İş gelir Elim Yatkındır.Sizlerden Nasıl Bir Yol İzlemem Konusunda Öneriler İStiyorum
Not:Buji Yeni Değişti(NGK) Uygun Koda Göre Alındı.Normalde Bahsedilen Problem Yoktu.Ayar Yaparyım Derken Bu sorun Teşkil Etti.
Not2:Buji Ateşlemesinden Şüphelenip Bujiyi Çıkardım Ve Uç Kısmı Kurum Olmştu Kömür Gibiydi.Zengin Veya Fakir Karışımın Sebebi Olduğunu Düşünüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:31 ----------
güncel....
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:48 ----------
gençler bilgisi olan bir forumdaşımız yok mu?
Not:Buji Yeni Değişti(NGK) Uygun Koda Göre Alındı.Normalde Bahsedilen Problem Yoktu.Ayar Yaparyım Derken Bu sorun Teşkil Etti.
Not2:Buji Ateşlemesinden Şüphelenip Bujiyi Çıkardım Ve Uç Kısmı Kurum Olmştu Kömür Gibiydi.Zengin Veya Fakir Karışımın Sebebi Olduğunu Düşünüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:31 ----------
güncel....
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:48 ----------
gençler bilgisi olan bir forumdaşımız yok mu?