mercek Far Hk.

Zenon aydinlatmasi ayarında birşey olacağını hiç zannetmiyorum. Zenonda motora zarar verecek derecede akim yükselten bir kutu var.

Zenon aydinlatmasi ayarında birşey olacağını hiç zannetmiyorum. Zenonda motora zarar verecek derecede akim yükselten bir kutu var.

peki o kutunun bundan olmaması ne kadar avantaj ? daha doğrusu bu led mercekli far,şu an ki halojen ampulden daha iyi bir aydınlatma sağlar mı?bir çok mondıal driftte bunlardan gördüm ama akşam karanlığından karşılaşamadım

bundan aldım benzerinden balansa falan gerek yok bu tek devre görüntü çok harika ama tek devre led var motor üzerinde denemedim evde zayıb bir akü ile denedim gayet güzeldi 2 modlu birisi park modu park modunda ortasındakı mercek yılan gözü gibi yanıyor ve etrafındakı halka yanıyor diğer moddada düz far yanıyor halka ıle beraber aç kapa yaparsanız çakar modlu oluyor ben kırmızı halka almıstım.

bundan aldım benzerinden balansa falan gerek yok bu tek devre görüntü çok harika ama tek devre led var motor üzerinde denemedim evde zayıb bir akü ile denedim gayet güzeldi 2 modlu birisi park modu park modunda ortasındakı mercek yılan gözü gibi yanıyor ve etrafındakı halka yanıyor diğer moddada düz far yanıyor halka ıle beraber aç kapa yaparsanız çakar modlu oluyor ben kırmızı halka almıstım.

üstad peki eski orjinal aydınlatmasından daha iyi aydınlatıyor mu? bazı kullanıcılar sabit tek noktayı aydınlattığını ve dağılmadığını söylediler.sizce gece yolculuğunda kullanılabilir mi?

Açıkçası pek iyi sonuç vereceğe benzemiyor.

Motorun far yapısının bunu takmaya uygun olduğundan emin olmak lazım, uymayabilir.

Uzun - kısa tek ampul ise bunu kullanmak iyi olmaz, uzun farı kaybedersiniz.

Eğer kontağı çevirince direk far yanıyor ise (yeni modeller hep böyle),
kısa süreli motor aç kapalarda (yakıt alımı gibi) uygun mod için kontağı açıp kapatmak gerekebilir.

Her şeyi geçtim ampul 1200 lümen çok düşük yeterli bir aydınlatma alamazsın. Ha dersen ki aydınlatma önemli değil şekil olsun diye o zaman sen bilirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar