Arama sonuçlarınız

1. Prometheus

Motosiklet ile Doğu Karadeniz (3370 km) – 1. Bölüm

2006 yılında Trabzon Sürmene'de yaptığım kısa dönem askerliğin hemen bitiminde "buralara motosikletle tekrar gelip gezmeli" demiştim. O günden tam 11 yıl sonra (yine bir Eylül ayıydı), Doğu Karadeniz'e seyahat etme fırsatı yarattım kendime. Ofisten arkadaşım Emre ile birlikte çıktığımız bu yolda...
  2. Prometheus

10 Günde Yunanistan – 5 / Aristotales, Şeyh Bedrettin ve Debreli Hasan

Eveeet… Geldik Yunanistan gezi yazımın son bölümüne. İlk dört bölüm boyunca özellikle Yunanistan’ın Ege ve İyon Denizi kıyılarını anlattım sizlere. Son 2 günümde artık daha içerilere girmeye başlamıştım. Lefkada’dan sonraki durağım esasen Igoumenitsa ya da Corfu olacaktı, fakat bu iki şehir daha...
  3. Prometheus

10 Günde Yunanistan – 4 / Batı Yunanistan

Atina’da iki gün geçirmek hem doyasıya gezmek, hem de dinlenmek için çok güzel bir fırsat olmuştu. Bu tarz kısa sürede uzun yol yapmayı gerektiren sürüşlerin ortalarında bir yerinde ekstradan bir gün dinlenmek motosiklet üzerinde konsantrasyonu yeniden kazanmak için çok önemli. İkinci günün...
  4. Prometheus

10 Günde Yunanistan – 3 / Olimpos Etekleri

Volos… Yunanistan’ın güzel ve keyifli liman şehri. Sahil boyunca yer alan cafe’ler bana İzmir’i hatırlattı, ancak topu topu nüfus 150 bin. Volos’a varmak için Neos Marmaras’tan yola çıktığımda hava açıktı ancak Olimpos Dağı eteklerine yaklaştıkça “yine mi yağmur!” dedim. Bu sefer ilk günkü gibi...
  5. Prometheus

10 Günde Yunanistan – 2 / Thassos’tan Neos Marmaras’a

Keramoti’den kalkan feribottan Thassos’ta indikten sonra adanın güney batı istikametine doğru ilerledim. Kalacağım otel (Laskarina Rooms) Limenaria bölgesine yakındı. Otel yorumları hakkında kimisi “çok merkezi”, kimisi “merkeze uzak” demişti. Bu kadar zıt yorumlar olması beni düşündürmüyor...
  6. Prometheus

10 günde Yunanistan – 1 / Bir Hayali Gerçekleştirmek

Hayatımız boyunca çeşitli hayaller kurarız. Bunların bazıları gerçekleşir, bazılarıysa hiç gerçekleşmemek üzere rafa kalkar. 2005 yılında o ilk marşa bastığım günden itibaren bir hayal kurmaya başladım. İşte bugün size, o günkü şartlarda 21 yaşındaki biri için gerçekleşmesi zor olan ve toplam 11...
  7. Prometheus

Satılık 2005 Model XT660R

2005 Model, 5000 KM'de, düzenli bakımları yapılmış füme renk XT660R. Kaza yaptığım için satıyorum, seneye kadar binemeyeceğim ne de olsa. Motorun 1000 YTL masrafı var. Satılmazsa yaptırıp kendim binmeyi planlıyorum. 7000 YTL istiyorum. 200 km kullanılmış, tertemiz Lazer Produro Egzoz'ları...
  8. Prometheus

Jinlun JL125 T-12

JINLUN JT 125 T-12 2006 Model 3500 KM'de Kırmızı-Gümüş Renk 1250 YTL Tertemiz ve hasarsız. Plakası çıkarılmamıştır, fatura ile satış yapılacaktır. Görmek isteyenler Ankara-Proti Motor'da görebilir. www.protimotor.com 0312 220 02 24
  9. Prometheus

[MT Ankara] 17 Ağustos Şabanözü Gezisi

07.30 Ankamall'de buluşuluyor. Yüzmek isteyenler malzemesini getirsin. :P :P :P
  10. Prometheus

Dogo Arjantin ya da Staffordshire Bull Terrier

Dogo Arjantin ya da Staffordshire Bull Terrier besleyen var mı aranızda? Staffordshire Bull Terrier'i, American Staffordshire ile karıştırmayın lütfen. Benim aradığım ufak olan Staff. Piyasada "Pit" olarak bilineni sormuyorum. Ne ki bunlar diyenler için: Dogo Arjantin Staffordshire Bull...
  11. Prometheus

[Ankara] Çarşamba Veni Vidi Vici'si

Anatolia Gösteri Merkezi'nde saat 18.30 civarında buluşuyoruz. Bizim temizlik işine yardım etmek isteyenleri saat 17.00 civarında tükkana bekleriz :P
  12. Prometheus

[MT Ankara] Çarşamba Çarşamba Duy Sesimizi

Yer, yurt belli :P
  13. Prometheus

[Ankara] Acil AB rh+ Kan İhtiyacı 05334163625

Ankara'da yaşayıp, ABrh+ kan verebileceklerin, Erginbay (Er6iNbay) arkadaşımıza acil olarak ulaşmaları rica olunur. 0533 416 36 25
  14. Prometheus

Şiir Defteri

Size ait olan ya da olmayan, beğendiğiniz şiirleri bu başlığa ekleyebilirsiniz. Fadıl Öztürk'ten bir şiir ekleyim ben :P
  15. Prometheus

[Ankara] 16 Temmuz 2008 Çarşamba Bla Bla'sı

Saat: Aynı Yer: Aynı Adresim: Aynı Kaderim: Aynı Günlerim: Aynı Geceler: Aynı :P
  16. Prometheus

ÖSS Sonuçları Açıklandı - Yaşasın ilk 500'e girmişim

Hep böyle bir başlık açmak istemişimdir :P Evet ÖSS'ye giren arkadaşlarımızın iyi haberlerini bekliyoruz :) :P
  17. Prometheus

Aprilia Pegaso 650 Factory

Aprilia'nın Pegaso Trail ile aynı motoru paylaşan bir diğer endurosu Pegaso Factory. Ayrıca Yamaha XT660'de de bulunan İtalyan "Minarelli" 659cc motor kullanılıyor. 660 cc olan motor, 6000 devirde 48 HP güç veriyor.
  18. Prometheus

MARMOK GERÇEĞİ ve marmaris motosikletçileri

yau ne MARMOK'muş bee, birkaç hafta daha konuşulacak heralde. Konuşulmasına lafımız yok da önceki başlıklardan devam ederseniz seviniriz.
  19. Prometheus

[Ankara] Klasik Çarşamba Toplantısı

Tarih: 9 Temmuz 2008 Yer: Anatolia (Çankaya Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi) Saat: 18.30 civarları Eşgal: İki teker üzerine yerleştirilmiş bir şasinin üzerine oturmuş her tip. Ödül: 2 KG Baklava :P
  20. Prometheus

Garmin nüvi 200 GPS İncelemesi

Uzun zamandır almayı düşündüğüm bir şeydi GPS cihazı. Gerek işim gereği, gerekse tek başıma gezmeyi sevmem sebebiyle ihtiyacım olacaktı (grup gezilerinde kaybolmak daha keyifli oluyor :cherry: ). İşte huzurlarınızda Garmin nüvi 200. Garmin nüvi 200'ün geniş ekranlı versiyonu olan 200w...

Yeni mesajlar