Arama sonuçlarınız

1. s103r

Çift Silindir/Egsoz/ceza ?

Arkadaşlar R25 E Egsoz uygulaması yapmak istiyoruz Yalnız cezalar hakkında bilgimiz yok egsoz taktığımızda cevirmelerde sıkıntı yaşarmıtız bağlama durumu olurmu Egsoz cezası neye göre kesılıyor bılgısı olan yardımcı olabılırmi
  2. s103r

70 kmh Stop eden motor

Arkadaşlar Seyır halınde ıken stop ettı benzın bıttti sanıp benzın attım ancak marş basmasına rağmen motor el ve ayak marşı hiçbir şekilde çalışmıyor benzın bitmiş gibi marş basıyor sıkıntı ne olabılır masrafı nedir bilgisi olan bilgilendırebılırmı
  3. s103r

Motosiklet dostu bariyerler

Arkadaşlar istanbuldada artık düzenlemeye girmiş kara yolları Ümidimiz her bölgede olması Zeytın burnu Sağ taraftada öncesi var :D [/url][/IMG] resim alıntıdır
  4. s103r

Mecidiyeköy çukur Dikkat

Arkadaşlar Mecidiyeköyden Profıloya bağlanan yolu döndukten 20 metre sonra devletımız sağolsun Öyle bir çukur oluşmuşki bugun arabanın arkasından uykusuzlugun etkısıyle çukura düştüm allahtan Yatmadık Dikkat edin lastıgı komple gömüyor çukur Beledıyeyı arayarak bildirdim.
  5. s103r

Kendi bünyesinde kredi çıkaran firmalar

Arkadaşlar kendi bünyesinde kredi çıkaran firmalar hangileridir honda yamaha ws Yani bankadan değilde anlaşmalı olduğu finanstan kredi sağlayanlar böyle birşey duyan varmı?
  6. s103r

Kawasaki 250 sl / Cbr 250 r

Arkadaşlar haziran ayında gönlüm cbr 250 r almantan yanaydı. Ancak fiyatlar beni şaşırtıyor 13 bin tl den aşşağı doğru drüst. Cbr yok Alsamda sadece repsolu alacağım için hiç yok. Ancak 250 sl baktığımda 11 11500 e sıfır sayılacak kadar Temizleri var Kawasakinin tek korktuğum kısmı parça...
  7. s103r

O cbr 125 sahibi buradansa lütfen konuya gelsin :D

Arkadaşlar henüz yarım saat önce mecidiyeköy astoria ışıklarda bir cbr 125 gaz verip duruyordu :D Beraber kalktık ve arkama baktığımda resmen can çekişiyordu :D nerde o kalıplı ama performanssız arkadaş :D Cbr 125 i bukadar güçsüz bilmezdim 3 mılyarlık motora bıdakı ışıklarda anca yetişti :D
  8. s103r

Akrabalar yüzünden motoru satmak

Beyler benim dükkanım akraba çevremizin yoğun olduğu biryerde hergün bir akrabam gelip motoru versene şuraya gidicem beni şuraya bıraksana. motorla işin yoksa bugun bende kalsın. Vs vs ama günde en az iki kişi gelip istiyor. Kimseyı kıramayan bir insanım. motor kıymetlı değil ama buda bi araç...
  9. s103r

La biz Ne yiyecezz (Konuya bir bakın arkadaşlar)

Arkadaşlar bugün cbr 250 fiyat almaya gittim 14.700 tl 5 bin tl peşinatım olduğunu söyleyıp nasıl bir taksit yaparız dedim. 10 bin tl limitli kartın var ise 9 taksite böleriz dedi. Bende 10 bin tl kart limiti olucak tip varmı dedim. ozaman kredi çekicez dedi. kredi ödüyorum kredi çekemem büyük...
  10. s103r

Beraber Fiyatlandıralım (Mondial 125 mh drift)

Arkadaşlar Sahibindene ilanı verdim Ancak milletin fiyat olarak ne düşündüğünü merak ettim. Açıklamayıda okuyarak edeceği fiyatı verirseniz sevirim plaka dahil 0 ı 4 bin tl üstüne çıkmaktadır. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-beyaz-melek-251057007/detay/
  11. s103r

Herşey repsol için :))

Arkadaşlar Motosıklete Mh drıft İle başladım Şuan kafamda hazirana kadar cbr 250 repsol almak var Yalnız Çalıştıgım paranın belli bir kısmını Ev taksidine Ödüyorum Bunun için 14 bin tl gibi bir parayı çıkarmam ödemem çok zor. Bazı kişilerden ek iş yaptıklarını duydum Kendı motorum mevcut sabah 9...
  12. s103r

Beyaz led sinyal Sorunu

Arkadaşlar Driftin Sinyallerı Aşırı büyük olduğu İçin değiştirdim ancak şimdi sinyaller beyaz led yanıyor nasıl turuncu yaparım sınyal camı ustune truncu fılm felan kurtarırmı :D
  13. s103r

alt sakal

Arkadaşlar Bu sakalı Takmak için Motosıklete ek Demır felanmı takmak gerekiyor Sakalın Vidaları var yalnız Motorla vıda yerlerının alakası yok Motor mh drıft sakalda drıft sakalı
  14. s103r

Çakardan Sonra Diğer Parçalarda Geldi Akşam çalışma var :)

Arkadaşlar Driftte Çakar Sürekli Devrede Çalışıyor Frende Kuvvetlenıyor Geçen Çakar Uyguladım şimdide Yeni parçalarım Geldi [/url][/IMG] Kalyoncu Motoru Tavsiye ederim arkadaşlar C.tesi verdiğim sipariş bugün elıme ulaştı
  15. s103r

F1 Çakar Montaj(Bu konu İle ilgili Hiç bir Bilgi yok)

Arkadaşlar f1 Çakar Modulu Nasıl bağlanır hiç bir bilgi yok Detaylı şekilde anlatacak Bir arkadaş varmı Hem bana Hemde Forumda Merak eden Yapacak Olan arkadaşlar İçin İyi Olur Ürün Şu...
  16. s103r

Yavaş Yavaş Değişiklikler

Evet Arkadaşlar Hazıran Ayında Aranıza Katıldım İlk motorum Mh Drift İle Malum Kış Geldi Motoru Yatırmak yerıne birşeyler yapmaya Çalışıyorum Daha önce Stop lambasına F1 Çakar modulu taktım Şimdi İse şunları Sipariş Ettim Elime Ulanşınca Yapıp resimlerini paylaşacağım Fazla anlamadığım İçin Her...
  17. s103r

Motosikleti Sürmekten Başka bişeyini bilmeyen Adam ben (Yardım edinnnn) :D

http://urun.gittigidiyor.com/fotograf-kamera/motorsiklet-f1-cakar-stop-fren-cakar-gs100a-189645862?gclid=CMWs5qyCrskCFSLkwgod83ADDw&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0 Ben bu ürünü aldım Dedim çakar takayım Çakayım Etrafa Aldıkda Gel gelelim Ben bunu nasıl takacam :D Anlatacak arkadaş varmı Varsa...
  18. s103r

Motora Başlamam Ve ilk Motora verdiğim hasarlar :D

Evet arkadaşlar Motora Başlayalı yaklaşık 6 ay oldu Daha doğmadık Yani Öğrenırken Düşüp kalkmalık olsun benı uzmesin diye Mh drift aldım Hemde fıyatı yuzunden cazip geldi Dedim bunla düşe kalka öğrenirim Parçasıda ucuz Tabi kask Ekıpman vs aldım Motordan Önce motorda ilk 3 ay sıfır çizik ile...
  19. s103r

Debraj Kavrama Arkadaşlar bakarmısınız ?

2 bin Km Bakıma gittim Usta bana debrajın gevşek ve altta kavradğını soyledı debrajı sıkıp Yukarı aldı ancak şuan baya yukarda kavrıyor debraj bıtıyor ole kavrıyor nerdeyse olması gereken bumudur ?

Yeni mesajlar