Motosikleti Sürmekten Başka bişeyini bilmeyen Adam ben (Yardım edinnnn) :D

195525312_tn120_0.jpg

resimde çok net bir şekilde anlatılmış. benim motorumdada var aynısından. bende ki 3 saniye kadar çakıp sonra devamlı yanıyor. ama bu modul ile alakalı bir durum.
ayrıca evet arka fren lambalarına giden kabloları ortasından kes bu kabloları resimdeki gibi ekle ve bağlantı yaptığın bölgeyi güzelce izole et ki kısa devre yapıp sigorta attırmasınlar. resimdeki üründe o siyah kılıf gibi ürün inanılmaz güzel bir madde çakmakla ısıt kabloyu tamamen sarıyor fazla ısıtma eritirsin.

Teşekkür ederim Motosıklete 6 ay önce başladım artık herşeyi kendım takıp öğrenmek ıstıyorum saolsaın

Teşekkür ederim Motosıklete 6 ay önce başladım artık herşeyi kendım takıp öğrenmek ıstıyorum saolsaın

öğren en güzelini yapıyorsun. motor kullanmak kadar motora bakım , tamir vs yapmakda bir o kadar zevklidir. yalnız motor bölgesini çok elleme şimdi. vidalarıda pek zorlama çünkü çoğu alüminyumdur sen sıktıkça sıkılır ve içeride kırarsın ondan sonra tornacı dur ara :)

öğren en güzelini yapıyorsun. motor kullanmak kadar motora bakım , tamir vs yapmakda bir o kadar zevklidir. yalnız motor bölgesini çok elleme şimdi. vidalarıda pek zorlama çünkü çoğu alüminyumdur sen sıktıkça sıkılır ve içeride kırarsın ondan sonra tornacı dur ara :)

Hocam Şimdilik Elektrik Aksama El atıcam Debraj Ayarı vs Kaptım zaten Motora hiç bulaşmadım Ama bu motoru Sköup takmak için kullanıcam :D Teşekkurler :D

Hocam Şimdilik Elektrik Aksama El atıcam Debraj Ayarı vs Kaptım zaten Motora hiç bulaşmadım Ama bu motoru Sköup takmak için kullanıcam :D Teşekkurler :D

elektrik aksamda beyin ile fazla uğraşma orayı bozarsan başına iş alırsın. onun dışında sigortalardı kablolardı müşürdü onlarla uğraş bozsanda para değiller.

elektrik aksamda beyin ile fazla uğraşma orayı bozarsan başına iş alırsın. onun dışında sigortalardı kablolardı müşürdü onlarla uğraş bozsanda para değiller.

Yok hocam Elektrik Dediğim Farlar Ön tarafa Beyaz Ampul almayı dusunuyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar