Çakardan Sonra Diğer Parçalarda Geldi Akşam çalışma var :)

Arkadaşlar Driftte Çakar Sürekli Devrede Çalışıyor Frende Kuvvetlenıyor Geçen Çakar Uyguladım şimdide Yeni parçalarım Geldi

1Dd07N.jpg
[/url][/IMG]

Kalyoncu Motoru Tavsiye ederim arkadaşlar C.tesi verdiğim sipariş bugün elıme ulaştı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çakar yasak değil mi ?

parçaları takmadan başlık açmaya gerek yok kutularının fotoğrafları internette de var.

Sti

Hocam Bu fren Çakarı :D Ama aklıma gelmıyo Değil Şöyle Mavi Kırmızı Birşey Korna ıle bırlıkte :D

Fren cakari oldugunu farkettimde,bende ondeki sislerden bahsettim,normal sis gibi yakarsiniz,baktiniz olmuyo cakar mod+ korna ahaha gecen bide burda bi apacide megafon vardi onuda taktirirsaniz kimse size dokunmaz :D fren cakarindan cok gecen gun e5 te bi motorda gordum,fren lambasinin altina taktirmis ucak tipi,iyide kuvvetliydi,hosumada gitti acikcasi msttech ten bakmak lazim yapilabilirmi diye,benim aklima ilk gelense 9 lu ledlerin fiyati zaten 20 lira,2 tanesi normal fren lambasi gibi kullanilip,birinide ucak tipi cakar yapsak,hem goruntu hos olur,hemde gunduzleri bi lamba kargasasi olmaz orda :D

Peki polis arkada diye fren yapmam gerekirken fren yapmayacakmıyım ? Sırf polis görmesin diye bu riske bence değmez :D

Öne takılan cakar yasakmi?

Gecen gördüm aliexpressdeki mercekli ışıklardan Çakar yapmış adam yemin ediyorum 1 km arkamdan geldiği halde farkedebiliyordum.
Uçak cakari gibi birşeydi.

aha kalyoncu motor :) benim asker arkadaşım irfan :) Doğrusu daha motorum için alışveriş yapmadım ama iyi insandır. Tavsiye ederim..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bende bir çok defa alışveriş yaptım kalyoncudan. Tavsiye ederim.

Peki polis arkada diye fren yapmam gerekirken fren yapmayacakmıyım ? Sırf polis görmesin diye bu riske bence değmez :D

Hocam Nasip Polisten Polise Fark var İnsan gibi Bunun fark edılmek için yapıldıgını soylersen çoğu anlayışla karşılar sonuçta fren çakarı

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:12 ----------

Bende bir çok defa alışveriş yaptım kalyoncudan. Tavsiye ederim.

Bana Bu siteyı Başka konu altında Sorduğumda siz önermiştiniz teşekkurler tekrar :)

kalyoncu iyidir güzeldir hoştur arada şark kurnazlığı tutar ama büyük ölçüde iyi adamdır.

sitede bulamadığınız bir parçayı ara sorarsınız, daha sonra piyasadan daha yüksek bir fiyatla siteye eklendiğini falan görebilirsiniz. :mrgreen:

Öne takılan cakar yasakmi?

Gecen gördüm aliexpressdeki mercekli ışıklardan Çakar yapmış adam yemin ediyorum 1 km arkamdan geldiği halde farkedebiliyordum.
Uçak cakari gibi birşeydi.

Benim önde 4 adet büyük led far var ve istersen çakmaya başlıyorlar. Bazen ben trafikte veya gece çakıyorum yol vermeleri için. belkide beni gördün :)

Arka lambaların için ise sana şöyle birşey önerebilirim. Frene bastığın zaman çakabilirler şahsen benim arkadaki çakar bu şekilde.

Bu sinyallerden bende caktim on tarafada cok hizli yanip sonuyor yav :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar