F1 Çakar Montaj(Bu konu İle ilgili Hiç bir Bilgi yok)

Arkadaşlar f1 Çakar Modulu Nasıl bağlanır hiç bir bilgi yok Detaylı şekilde anlatacak Bir arkadaş varmı Hem bana Hemde Forumda Merak eden Yapacak Olan arkadaşlar İçin İyi Olur
Ürün Şu https://www.aloparca.com/yedek-parca/BoostZone/F1-12-ledli-Kirmizi-cakar/a418/80109037?gclid=CJz1laqVs8kCFReRGwodyM0C3g

Çakardan 3 Kablo Çıkmakta Benım ıstedıgım Frenledıgım zaman çakar yapması Hangı kablolalarla olacak anlatacak varmı
gVZOrO.jpg
[/url][/IMG]
O97ozn.jpg
[/url][/IMG]

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:56 ----------

Linki hatalı atmışım K.b ürün şu https://www.aloparca.com/yedek-parca/BoostZone/F1-12-ledli-Kirmizi-cakar/a418/80109037?gclid=CJz1laqVs8kCFReRGwodyM0C3g

Mavi kabloyu kes! (filmlerde hep öyle yapıyorlar işe yarıyor)

Arkadaşım denemeden bilemezsin kes hepsini birisi park için birisi fren biriside eksi park olanı hiç elleme fren ile artı eksi arasına bağlayacaksın kendim bizzat bağladım bi ara videosunu çekip atabilirim hatta ayrı bi çakar takacağına modul ile park lambanı çakar yapabilirdin benim motorda (kuba CR1) led olduğu içinde görüntüsü ve dikkat çekiciliği ile gayet güzel oldu.

Son düzenleme:
Arkadaşım denemeden bilemezsin kes hepsini birisi park için birisi fren biriside eksi park olanı hiç elleme fren ile artı eksi arasına bağlayacaksın kendim bizzat bağladım bi ara videosunu çekip atabilirim.

Hocam Bende Park Hangısı Fren Hangısı Onu bılmıyorum zaten

hocam elekrikten azda olsa anlıyor musun ? + ve - kablo bağlaması falan?

Yani en güzeli senin için ve motorunun sağlığı için :D 1 dk lık işi var ama görünce sende anlayacaksın :D

Başkan Bırak dalga geçmeyi uyuz oldum zaten kesecem hepsını :D

Tesisatın takip edilebilirliği varsa fren pedalındaki müşürden takip et 2 kabloya ulaşırsın. Kahve rengi olan kuvvetli ihtimal şasedir sonrasinda da çakarın kablolarını deneme yanılma yaparak hangi kablolar olduğunu bulursun zor değil. (Ama maviyi kes yinede)

çok basit,kablo kesmeye falan gerek yok.çakarın kablosunun iki ucunu soy,o resimdeki jakın kenarından deydir o sırada birisi frene bassın tek tek dene.sarı-mavi veya sarı yeşil veya mavi yeşilde yanar.:cat:

çok basit,kablo kesmeye falan gerek yok.çakarın kablosunun iki ucunu soy,o resimdeki jakın kenarından deydir o sırada birisi frene bassın tek tek dene.sarı-mavi veya sarı yeşil veya mavi yeşilde yanar.:cat:

Hocam Beyaz Kutudaki Uclara Değrireceğiz değilmi bunun bir + - Felan oalyı yokmu

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:48 ----------

Tesisatın takip edilebilirliği varsa fren pedalındaki müşürden takip et 2 kabloya ulaşırsın. Kahve rengi olan kuvvetli ihtimal şasedir sonrasinda da çakarın kablolarını deneme yanılma yaparak hangi kablolar olduğunu bulursun zor değil. (Ama maviyi kes yinede)

Grenajları sökuP Iskelet halınde Kabloyu takıp edeceğım teşekkurler

Hocam Beyaz Kutudaki Uclara Değrireceğiz değilmi bunun bir + - Felan oalyı yokmu

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:48 ----------

Abiii, işsiz misiniz ya :mrgreen: Ya multimetre kullanın ya da kahverengi garanti eksi(-), diğer iki kablodan biri park diğeri fren devresidir. Açma motorun orasını burasını boşuna, uğraşma gereksiz yere. Eksi ucu dışarıdan sok kahverengiye, artı ucu da deneme yamulmayla nereye bağlayacağını bulursun. Bana yakın olsan sevabına koşar gelirdim ya :cherry:

Leeaaan ben ne biliiim motorunun grenajimi var neyimi var? Takip edilebilirligi varsa dedim o yuzden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar