Arama sonuçlarınız

1. emre186

2012 model CG de vites okuyucu nereye takılır ?

şanzuman 1 aşağı 4 yukarı model kanuni BS125 (200) ;)toplu iğne gibi bir parça.
  2. emre186

RKS 150 Yi nasıl bilirsiniz ?

tecrübeli arkadaşlardan bilgi bekliyorum. önümüzdeki hafta bu motoru alıcam.
  3. emre186

600 km lik yolda en az yoracak uzun yol motoru tavsiyesi..? 4000 i geçmeyecek 2.el

Mersin - Ankara arası 0-100 ü rahat gören gerisi konfora dayalı bir motor lazım (titreşimsiz)
  4. emre186

HONDA mont - NCR Kask - VENOM Korumalı Eldiven Sizce Nasıl_? :)

Selamünaleyküm bugün beklediğim ekipmanları aldım çok şükür, paylaşayım laf olsun torba dolsun misali, Allah cümlemize kaza bela VERMESİN İNŞALLAH. :cherry: :bounce: Kaskın çene altından hava girişini engelleyecek pratik bir şey önerebilir misiniz ? :silent:
  5. emre186

Debriyaj Balata Sının Güç İle Bağlantısını Açıklar Mısınız ?

Bilmediğimden soruyorum dalga geçecek olanlar lütfen Get Out !
  6. emre186

CG Motorum 2-3 ay yatacak Önerilerinizi bekliyorum.. Kanuni BS125 "200 cc"

Motor ben ehliyet alana kadar yatacak 2 veya 3 ay. Motorun turşusunu nasıl kurmalıyım dikkat etmem ve yapmam gerekenler hakkında önerilerinizi bekliyorum. NOT: Polisler dün gece uygulama başlattı 1 günde 108 adet motosiklet toplandı her yer polis kaynıyor kesinlikle kullanamıyorum, bunu...
  7. emre186

Kanuni BS125 "200 cc yapılı" (piston - silindir yeni) 100 ü geçmiyor..?

motorum 200 cc yapılı çok atik ama 100 e gelene kadar yırtınıyor, eski silindiriyle denemedim hızını acemi olduğumdan fakat yeni silindir taktığımızda (yağ yakma sorunu için takmıştık) adam piston uyduramadı 5-6 tane denedi başka yerlerden piston silindir buldu geldi ama nafile, en son çare 200...
  8. emre186

[Büyük Sorgun] İlk 130 km lik gezim - yol çalışmasıyla yolu karıştırmam da cabası.

İlk amacım önceki halini hatırladığım bu gölette piknik yapmaktı mangal köz çayı falan, ama gidince şok geçirdim mahvetmişler. Yoluma devam ettim. Biraz daha yukarılara gittim ve dümdüz devam etmektense sorgun köyü aklımı çeldi. Çekmek istediğim ev değil evin arkasında görünmeye çalışan...
  9. emre186

kontaksız marş düğmesinden nasıl çalıştırılır ?

s.a arkadaşlar bizim evin yanında bir okul var, o okulda çocuğun birinin apaçi mondial 100 lük motosikleti var çocuğu motora kontak kullanmadan çalıştırırken gördüm, sol tarafta akü bulunan yerdeki kapağı çıkardı (izliyorum gizlice bu arada) 2 tane beyaz jak çıkardı birbirine mi bağladı ne...
  10. emre186

Fren manet leri ve kontak çarpıyor acil yardım..!

Bugün motorla 5 dk lik bir yere gittim motoru durdurmak için ön frene basınca elektrik çarptı, sürüdüm tamirhaneye nötr faz falan bir şeyler dedi ve motordan şaseye bir kablo koydu çarpmayacak artık dedi, tam rahatladım bindim.. fırına gidip ekmek alayım dedim durdururken çarpmadı ama kontağı...
  11. emre186

ilk benzinli motorum son masraflı motorum.. :)

Öncelikle selamünaleyküm, üç sene önce benzinli motor istediğimde elektrikli olursa düşünürüz diyen ailem hız yapmam dan korktukları için Arora XH05 250W e-bike aldı, birinci sene mükemmeldi 45 km hız, 1 TL elektrik parası ve yaygın olmadığı için milletin gördüğünde arkadan gelen "vaayy bak...
  12. emre186

Kanuni BS125 çalıştırıp gaza basınca stop etme sorunu.. :(

sabahları motorun marşına basıp çalıştırıp gaza ufacık dokununca çuppsss edip stop ediyor boşta iken sanki hava sıkıştırıp birden çufff bırakıyor gibi, ama ondan sonra gün içinde yapmıyor. sorun ne olabilir ? gaza biraz nazik basıyorum ondan mı acaba dedim ve birden basmayı denedim vites...
  13. emre186

150 cc scooter motorlu utv yükseltilebilir mi ?

almayı düşündüğüm yuki 150cc utv var, motoru ufak geldi bana o 245 kg lik kasasına göre.. 150 cc bir çin scooter motosiklet 90-110 yapıyor desek düzde, bunda kasa ağır fakat çekiş için hızdan felaket kısılmış (maksimum hız 60 km) o oranda da çekişe verilmiş oluyor desek, bana yetmez düz de yeter...
  14. emre186

Düşük km ler de satılan utv ler..

utv araçlar çok hoşuma gidiyor arkadaşlar, sadeliği basitliği ve ufak olması nedeniyle çok beğeniyorum, koy benzini gerisi gaz fren oh miss.. ama kafama takılan bir şey var, dikkat ettim alan herkes (özellikle yuki 150 cc olan modelini) 1.500 km civarı satmaya çalışıyor bazısı temiz görünüyor...
  15. emre186

Düşük km ler de satılan utv ler..

utv araçlar çok hoşuma gidiyor arkadaşlar, sadeliği basitliği ve ufak olması nedeniyle çok beğeniyorum, koy benzini gerisi gaz fren oh miss.. ama kafama takılan bir şey var, dikkat ettim alan herkes (özellikle yuki 150 cc olan modelini) 1.500 km civarı satmaya çalışıyor bazısı temiz görünüyor...
  16. emre186

Egzoz dan gelen çatırdama Ve rölanti ayarı nasıl yapılır ?

Bende kanuni BS125 modeli var performans egzozlu, 3. vites de çat çut çıt sesler geldi sadece dün, o da ısınmadan mı yoksa benzini egzoz da yakmasından mı ? Birde marşa basıp çalıştı zannedip gaza basınca vites kolu baya bildiğin tekme attı :queen: neden oluyor bunlar ? ---------- Mesajlar...
  17. emre186

Debriyaj sız vites değiştirmek..

Dün kanuni BS125 ile düz yolda hızlanırken heyecandan debriyaja basmayı unutup vites attım ve debriyaja bastığımdan daha mükemmel geçti.. şimdi hal böyleyken debriyajın sadece vites düşürmeye ve kalkışta işe yaradığı kanısı kafamı kurcaladı, diğer vites lere debriyajsız geçirmeye cesaret...
  18. emre186

200 cc cg tarzı, çalıştırmayla ilgili..

Marşa bastığımda gıjıjrrr diye ses geliyor zorlanarak çalışıyor sanki. Dün gelmiyordu. sorun ne olabilir ?
  19. emre186

200 cc yi 125 e düşürmek [hantallaştırmak] nasıl yapılır ?

bu gün af edersiniz bir b*k yedim gittik 200cc ye yükseltilmiş aslı 125cc bir motosiklet aldık.. stop ettire ettire kalkışı ve vitesi kısmen öğrendim fakat motor deli fişek mübarek "sen in ben bir fırlayıp geleyim" der gibi bir hali var anlayacağınız çok seri ve bu benim gibi yeni başlayan...
  20. emre186

E-Bike Arora XH-05 xenon far ve harici akü uygulaması önerileri ?

Arora elektrikli bisikletim var ve Led farlarını yakmayı patlatmayı kendine görev edindi meret.. :) ben bu kendi 5 ledli 2 adet farı söktürüp onun yerine adam gibi aydınlatan 100-150 tl yi geçmeyecek bir uygulama istiyorum harici akü olacak. ana akü zaten cortladı 2 gün anca yetiyor. yaza...

Yeni mesajlar