- Konu Yazar
Öncelikle selamünaleyküm, üç sene önce benzinli motor istediğimde elektrikli olursa düşünürüz diyen ailem hız yapmam dan korktukları için Arora XH05 250W e-bike aldı, birinci sene mükemmeldi 45 km hız, 1 TL elektrik parası ve yaygın olmadığı için milletin gördüğünde arkadan gelen "vaayy bak bunlar elektrikli bende alıcam bunlardan" falan gibi kelimeleri duymak muhteşemdi.. Ama şehir içinde 60-70 km den sonra 9-10 saat şarj da kalması canımı sıkıyordu, sonra ikinci sene yetmemeye ve aküleri zayıflamaya başladı (4 akülü ve tanesi 90-110 TL arası değişiyor, toplamı 450 tl falan) ve ailemden biriyle bir yere gidileceğinde çekmediğini defalarca gördükten sonra "ÜÇÜNCÜ SENE" de büyük yazdım ki ne kadar imanımı gev retti anlayabilesiniz :thumright bir benzinli almaya karar verdik ve profilimde ki motoru aldık ikinci el olarak (elimde kalırsa bu kalsın sonra ilerde daha iyilerine bakarız kısmetse) dedik ve ilk benzinli motorumla başladı maceram, ailem hız yapmam dan korkuyordu ve bende elektriklinin çekişinin yetmediğini ve sadece "çekiş" istediğimi söylediğim de bana her çocuğun söylediği gibi muamele edip inanmadılar ama motoru alınca hız yapmadığımı ve 40-60 arası sürdüğümü kendi gözleriyle gördükten sonra içleri biraz rahatladı, işin garip yanı ben motora binince hız yapma isteği hevesi duymuyorum (motorum modifiye 200 lük hız motoru olmasına rağmen) böyle olunca benzini de az yakıyor ve çekişi de mükemmel ama bir sıkıntı var çok dik yokuşlarda biraz yığılıyor iki kişiyle
yağ yakıyor yağına baka baka biniyorum üç beş TL ye ekletiyor um eksildikçe. Gönül isterdi gözlerimle görüp test ettiğim YAMAHA YBR125 modelini ama mübarek araba parası :rendeer: şimdi ise özel güvenlik sınavını kazandım ve kısmetse 150 cc utv alıp modifiye ettirmeyi düşünüyorum sadece motorunu. Kısmetse olur inşallah.