- Konu Yazar

İlk amacım önceki halini hatırladığım bu gölette piknik yapmaktı mangal köz çayı falan, ama gidince şok geçirdim mahvetmişler. Yoluma devam ettim.

Biraz daha yukarılara gittim ve dümdüz devam etmektense sorgun köyü aklımı çeldi.

Çekmek istediğim ev değil evin arkasında görünmeye çalışan şirin sorgun köyü idi ki telefonum çok güzel çekti yani

Hedefe doğru devam (titreşimden uyuşan ellerimi dinlendirme molalarım)

Biraz da benim yamışıklıyı çekeyim dedim. Çinli dir minli dir de bu da benim motorcedesim uymadı ama uysa da dediiiim uymasa da.

Foto ya ara ve hedefe devam.

bir yol ayrımı daha, sağa mı sola mı derken, ama hedef belliydi zaten merak sadece

Sağa mı? sola mı? çelişkisi yaşarken tabelaların yanında fark ettiğim yabani kuş burnu ağacından istifleneyim dedim ama zamanı geçik olduğundan pek te tadı çıkmadı açıkçası yine de güzeldi.

Sola devam ediyorum (B.SORGUN)

Tadını çıkara çıkara gezmenin keyfi bir başka

Belim koptu ellerim uyuştu titreşimden ama sonunda köyün girişine geldim

Sorgun köyü camisi.

Geri dönüş,namussuz kangal vaari bir köpek yüzüne köy çıkışından geri dönmek zorunda kaldım köyden ileri gidemedim. (lanet it oğlu it) :/

Dönüş yolunda gelirken köyden 100-150 metre çıkmışken gözüme çarptı bu manzara. Cennette miyim yoksa dedim

Neyse bahçenin sahibi olan amca ile sohbet ederek dalından elmaları topladık ve para teklifimi kabul etmedi helal etti ve bende aldım poşeti direk yola çıktım bahçeden inmemek için

Dönüş yolu (ellerimi dinlendiriyorum çaktırmayın)

Sorgun Ayrancı Karaman tabelasından yayla yoluna çıkıp yolu düzlüyorum artık.

Memleketimin ralli pistlerini aratmayan yolları. (kucağımda ki poşetle işkence oldu)

Yoruluyorum ve hem motoru hemde ellerimi dinlendirmek için o mahvedilen göletin yakınlarında ki tertemiz klorsuz buz gibi yayla suyunu içip yüzümü yıkarken gözüm elmalara takılıyor..

Son olarak ufak manzaraya karşı motorcedesim ile selfie çekip kesintisiz dönüş yoluma koyuluyorum...
İlk uzun gezimdi belki bunu her gün yapıyor olabilirsiniz ama benim ilklerimden biri oldu bu gezi ganimeti de cabası. Allah'a emanet olun daha güzel geziler sizlerin olsun.