RKS 150 Yi nasıl bilirsiniz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tecrübeli arkadaşlardan bilgi bekliyorum. önümüzdeki hafta bu motoru alıcam.

Ben motorumu almadan önce araştırdığımda yorumlar iyiydi, ortalama bi çinliden bi tık iyidir belki, tipide çok güzel,özellikle siyahı commutere göre kalıplı duruyo.Ben beğeniyorum ama hiç kullanmadım tecrübem yok, tahmini sadece..

Buyur izle yeni vlogcu bi arkadaşımız rks 150 incelemiş bi bak bende düşünüyorum bu motoru gayet güzel.

Ben yaklasik 9 bin km kullandim. Bence parasina gore gayet kaliteli bi motor. Rks ile ş.urfa dan ordu ya 1000 km yol gittim. Üç kurustan kacmayip bakimini duzenli yaptirirsan seni uzmez. Cbr 250 aldim ama yine de satmaya kiyamadim.

1.5 sene kullandım eczane açacağım için satmak zorunda kaldım araba aldım. Öğrenmek amacıyla başlangıç motoru olarak almıştım . Gayet keyifli ve güzel bir motor 1 kere gaz teli koptu ve yolda kaldım . Tek sıkıntısı var bence bu commuter sınıfı bütün motorlarda var size hiçbir zaman güven vermiyor 1.5 sene sadece 1 kere yolda kaldım ama her yola cikacagim zaman yolda kalmaktan korktum.

RKS Titanic - Mondial Drift arasında kalmıştım, RKS'nin bayisi - servisi pek yaygın olmadığımdan ötürü ve internet'te baz parçalarının ( grenaj vs. ) bulamadığım için Mondial Drift'e karar verdim ben.

Hoş gerçi daha alamadık ama :mrgreen:

Batan bir geminin ismini bir modele vermişlerse, vardır bir hikmeti derim :mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar