Arama sonuçlarınız

1. J

Bajaj mı alayım Hero mu?

Arkadaşlar Bajaj Pulsar 150NS yada Hero Karizma almayı düşünüyorum hangisi daha mantıklı olur. Yada o fiyat aralığında ne alayım.
  2. J

Motorunu nasıl ve nerelerini yaglamaliyim

Arkadaşlar malum kış geldi havalar soğumaya başladı evde kapalı garaja koyuyorum ama dükkânda çalışırken 10 saat kadar açık havada bekliyor motor ve gece eve giderken arka frenden ilk bi kaç dakika cazur cuzur sürtünme sesi geliyor aynı şekilde gidonu cevirdigimde de ses geliyor bunlari önlemek...
  3. J

Gece gece trafik canavarı kurbanı oluyoduk...

İşten çıktım eve gidiyorum saat 04:15 falan çevre yoluna bağlanıp şehir merkezine gidecem arkadan hızla araba geliyor yol 3 şeritli ve tek git li gece olduğundan trafik ışıkları da yok tabi herneyse sağdan yavaş yavaş gidiyorum ya BMW ya mercedes siyah bi araba son hız geliyor 100 metre falan...
  4. J

Mondial 125 MT Alıyoruz

Bugün arkadaşın arabasını sattık ve 125 MT scooter için pazarlık yaptık yarın gidip alıyıruz. Motoru bugün motorcuya gosterdik motor durumu vs iyi dedi motor 19000 kmde biraz lastikleri kötü 90 - 90 lastik masrafı var. Muayenede falan puruz çıkarmı muayneden önce nelerine baltıralım.
  5. J

Hangi Cross Mondial mi? Kuba mı?

Mondial X-Treme Max: http://www.mondialmotor.com.tr/model/cross/x-treme-max Kuba Black Kat: http://www.kubamotor.com/new5/product/cross/blackcat.html Karabükte yaşıyoruz az önce arkadaşa cross motosiklet baktık 0 olarak sadece bu iki model motosiklet var. Ödeme kolaylığı sağlanırsa arkadaşım...
  6. J

Oruçluyken 1 buçuk saatlik yol susatırmı? :)

Ramazanda gündüzleri motora çok binmedim hatta pek dışarı bile çıkmadım arefe günü köye gitmeyi düşünüyorum kaskimin vizoru yok 1 buçuk saatlik yolda rüzgardan dolayi dilim, damağım kururmu :) Daha önce traktörle orucluyken buna benzer bi deneyim yaşamıştım az daha orucu bozuyodum. Acaba yine...
  7. J

Benzin deposu hakkinda sorunum.

Aslında sorunmu bilmiyorum ama bugün benzin koyulurken farkettim. Benzinci pompayi depoya koydu ve bıraktı benzin pompa sıyla beraber deponunda sağa doğru yattığını farkettim. Benzin aldıktan sonra depoyu iki elimle tutup sağa sola hafif sallamayi denedim ve deponun cok sert bir şekilde sabit...
  8. J

Bayrama kadar motorumla vedalaştım :(

Ramazanın ilk günleri iftardan sahura kadar gezerdim ne güzel. Van' a gelmem gerekti bayramın 1. Gününe kadar buradayım. Gelmeden önce motorun depoyu kapatıp hortumlardaki benzini bitirdim başka bir şey yapmama gerek var mıydı? Tahminlerime göre akü biter sadece.
  9. J

Garanti umrumda değil servisi değiştireceğim...

Açık açık marka vermeyeyim zaten servisin pek markayla alakası yok herhalde pek denetlemiyorlar ustaları. Motoru sıfır aldım şu ana kadar 600 kilometrede bide 1700 de bakıma gittim ikisindede yağ değişti civatalar falan sıkıldı hatta ikinci bakımda ciatalar bile sıkılmadı tüm bunlar bi yana 2...
  10. J

Başka bir motorcudan korkmak :)

Az önce eve gelirken kendimi deniyordum en yavaş nasil istikrarlı gidiyorum diye :) ara sokaklarda git gel 2 şeritli yola bağlanana kadar 1. Viteste 5-10 la gidiyodum yola baglanincada 4. Vitesde en yavaş nasıl giderim ona bakiyodum( hangi akla hizmet denedim bende bilmiyorum) Herneyse yavaş...
  11. J

BİM e gelen Motosiklet Arka Çantası alınır mı?

31 lt hacimi varmış katalogda yazıyor. fiyatı 29.90 TL Markası falan belli değil.
  12. J

Trafik Cezasına İtiraz dilekçesi nasıl yazarım

Motosikletimin benden izinsiz olarak arkadaşım tarafından kullanılması ve trafik polisine yakalanması sonucu 1609 lira trafik cezası kesildi bana. Bana kesilen bu cezayı Sulh ve Ceza mahkemesine talepte bbulunarak iptal ettiebilme ihtimalimiz varmış. Ancak ben itiraz dilekçesi yazamıyorum...
  13. J

Trafik Cezası Hakkında Kafam çok karışık yardım edin.

Bu aksam bi kafede oturduk çay iciyoruz masada bi arkadaş motorun anahtarını istedi bi bakacam dedi aldı gitti. Mahallede 2 tur atmış dönerken pat çevirme dur demiş bu arkadaş biraz yavaşlayıp yapıştırmis gaza kaçmış. Bana az buçuk olayı anlattı kafeden çıktım aynı yerden evime gidecem çat...
  14. J

0 motosiklet sigorta ve plakasız kullanmak hakkında.

Bajaj Boxer aldım internetten sigorta teklifi aldım en ucuz Anadolu sigorta oluyor oda 240 lira yaş 20 ilk sigorta, ilk araç. Daha önce bir kazam var sizce fiyat uygunmu.Kadın daha ucuza bulamazsınız önümde birçok şirketin verdiği teklifler var falan dedi. Bulunurmu sizce? Bir de 0 araca 1 hafta...
  15. J

Sonunda Boxerı Aldım

Şu an mobilim yakında bolca fotograf atarim. İlk motosikletlim olmakla beraber görüşlerimi yazayım:) Gösterge aşırı fakir kocaman benzin gostergesi yapmışlar insan devir saati koyar. Motosiklet güçlü ikimiz toplam 190 kilo civarıyiz arkadaşla bayırda gayet güzel çekiyor. . Farlar apartmanların...
  16. J

Sonunda Boxeri Alıyorum

2 aydır biriktiriyordum bir çok 2 el motosiklete baktım 2 buçuk 3 bin civarindaki hiç bir firmanın 0 motosikletini de begenemedim. Sonunda Bajaj diye bir marka gördüm vuruldum :) olumlu yorumlar ve test sürüş videolarida beni cezb etti. Yarın bin beşyüz lira kapora vereceğim ve nisan ayının ilk...
  17. J

Kazadan 1 ay sona eve Kamu Davası Kağıdı Geldi

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/142346-kaza-yaptim-otobuse-carptim.html Arkadaşlar bu linkte anlatmıştım kazayi 3 gün önce eve kâğıt geldi davacı KH yazıyor. Dıştaki kâğıtta mağdur kısmına benim adim yazilmis. İçteki kâğıtta sürücü kendi hatasiyla kaza yapmış falan yazıyor...
  18. J

Dişlileriyle Oynanmış Motor Alınır Mı?

Arkadaşlar internetten bi tane motor buldum fiyatınıda beğendim. Sahibi dişlileri 16 yaptım ondan dolayı egzosun boyası yandı sadece yüksek ısıya dayanıklı boyayla egzozu boya sıkıntı olmaz diyor. Benim için boya değilde motorun performansı yakıtı vs daha önemli bu dişlilerin değiştirilmesi için...
  19. J

Sıfır Boxer Alacaktım Son Zamndan Sonra Gözümden Düştü

2 ay önce artık kesin motossiklet alma fikrini kafama kazıdım. Sıfırdan 2000 lira biriktirdim. Nisanın 3ündede maaşı alıp Bajaj bayisine gidecektim bi baktım fiyat artmış 2700lerdeydi en son hatta bayiye gittim adamla konuştum bile internetteki fiyatı neyse ona verecekti(normalde Mondial bayisi...
  20. J

Kaza Yaptım (Otobüse Çarptım)

Arkadaşlar kardan dolayı kaskin vizoru sürekli doluyordu ve yol gözükmüyordu vizoru açtığımda ise kar aynı igne batar gibi yüzümü acitiyor diye vizoru kapatıp sağ şeride geçtim yavaşça ezbere gidiyordum. Zaten sadece araba farlarini trafik ışıklarını biraz da şerit çizgilerini görebiliyordum...

Yeni mesajlar