Sonunda Boxeri Alıyorum

2 aydır biriktiriyordum bir çok 2 el motosiklete baktım 2 buçuk 3 bin civarindaki hiç bir firmanın 0 motosikletini de begenemedim. Sonunda Bajaj diye bir marka gördüm vuruldum :) olumlu yorumlar ve test sürüş videolarida beni cezb etti. Yarın bin beşyüz lira kapora vereceğim ve nisan ayının ilk haftasına kadar motosikletin siyah renginin gelmesini bekleyeceğimi bayide mavi ve kırmızı varda siyahi daha çok beğendim. Yalnız aklıma takılan şeyler var.
1) rodaji nasil yapmalıyım doğru bilgi ve tavsiyeler istiyorum
2) plaka, ruhsat sigorta bana kaça patlar
3) plakayı 78 YB ... Almak istiyirum bunu nasıl yapabilirim Karabük te YB plaka Karabük un Yenice ilçesinde veriliyor ben YB yada BY plaka almak için ne yapmalıyım
4) motorun koruma demiri gözüme küçük geldi buyultebilirmiyim yada büyültmek abes durarmi şimdilik aklıma gelenler bu kadar :) Okuduğunuz icin teşekkürler

Hayırlı olsun kardeşim şimdiden ekipmanlarını ayarlamaya bak benden sana şimdilik tek tavsiye bu eminim diğerlerine de tecrübesi olan arkadaşlar cevap verecektir

ilk olarak neyine vuruldum onu merak ediyorum :)
1)rodajı kitapçığa göre yapacaksın ne söylersem yalan olur
2)ruhsat fiyatını bilmiyorum belli bir ücret fakat sigorta işi biraz sakat ilk araçsa yüksek çıkar
3)pas geçelim bilmiyorum
4)bence büyütme aralardan geçerken sıkıntı olur belki abeste kaçabilir
şimdiden hayırlı olsun

Ygz

2 aydır biriktiriyordum bir çok 2 el motosiklete baktım 2 buçuk 3 bin civarindaki hiç bir firmanın 0 motosikletini de begenemedim. Sonunda Bajaj diye bir marka gördüm vuruldum :) olumlu yorumlar ve test sürüş videolarida beni cezb etti. Yarın bin beşyüz lira kapora vereceğim ve nisan ayının ilk haftasına kadar motosikletin siyah renginin gelmesini bekleyeceğimi bayide mavi ve kırmızı varda siyahi daha çok beğendim. Yalnız aklıma takılan şeyler var.
1) rodaji nasil yapmalıyım doğru bilgi ve tavsiyeler istiyorum
2) plaka, ruhsat sigorta bana kaça patlar
3) plakayı 78 YB ... Almak istiyirum bunu nasıl yapabilirim Karabük te YB plaka Karabük un Yenice ilçesinde veriliyor ben YB yada BY plaka almak için ne yapmalıyım
4) motorun koruma demiri gözüme küçük geldi buyultebilirmiyim yada büyültmek abes durarmi şimdilik aklıma gelenler bu kadar :) Okuduğunuz icin teşekkürler

Hocam hayırlı olsun bende yeni aldım
Bajajın sitesine girip kullanıcı kılavuzunu indirin orada yazıyor rodajı

Plaka ruhsat 230 civarı bişeydi ama sigorta dahil değil bu fiyata

Gerisini bilemiyorum haydi hayırlı olsun

DKN

en az 100 km test sürüşü yapmadan bişey almayın. imkanınız varsa 1 haftalık kiralayın hatta, sonra al sat uğraşmak istemez kimse..

DKN

alacağımız motoru kiralayan bir yer mi var .?

araştırman lazım. hiç olmadı kullanıcılarıyla facebook üzerinden iletişime geçer yardımcı olmalarını istersin. test günlerini kovalarsın. ancak bu kafaylada alır biner 2 gün sonra satılığa çıkartıp motorun adını da beğenilmediye çıkarırsın :) bu kafa yapısı herşeye zarar

araştırman lazım. hiç olmadı kullanıcılarıyla facebook üzerinden iletişime geçer yardımcı olmalarını istersin. test günlerini kovalarsın. ancak bu kafaylada alır biner 2 gün sonra satılığa çıkartıp motorun adını da beğenilmediye çıkarırsın :) bu kafa yapısı herşeye zarar

Alacağın motoru araştırır kullanıcılarıyla iletişime geçer test sürüşlerine gidersin. Ama kiraladığın motorla(kiralayabilirsen) bir motor hakkında hüküm vermeye çalışırsan sıkıntı yaşarsın .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar