Sonunda Boxerı Aldım

Şu an mobilim yakında bolca fotograf atarim. İlk motosikletlim olmakla beraber görüşlerimi yazayım:) Gösterge aşırı fakir kocaman benzin gostergesi yapmışlar insan devir saati koyar. Motosiklet güçlü ikimiz toplam 190 kilo civarıyiz arkadaşla bayırda gayet güzel çekiyor. . Farlar apartmanların 3. Katını gosteriyor :) ( çok yukarı gösteriyor aşağı bakmasını nasıl sağlarız) bide karşıdan geleni çok rahatsız ediyor galiba yukarıyi aydınlattığı için. Motosikletten yanik benzeri koku geliyor biz ilk başta egzostan artcıların ayakkabı eriyor o kokuyor sandıkta arkadaş 0 olduğundan kokar dedi. Motosikleti 5 farklı kişi kullandık bu akşam genel olarak begendiler ama elestirdikleri kısımlar 4 vites olması, göstergesi, lastik şimdilik aklımda olanlar bunlar. Ayrıca cok önemli bilgi motosiklet kesinlikle fotoğraflarda göründüğünden çok daha büyük ve güzel gözüküyor motoru fotoğraftan gören arkadaşlarım hep vazgeçirmeye çalıştılar ama yakından görünce onayı verdiler. Motorla ilgili dusundukkerim bu kadar. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.

Mardin İl Temsilcisi
Motosikleti
Yamaha XS
Töbe töbe... birgün patlıcam size yeminlen. Bi bitmediniz! Fotografsız motor aldım yazısı olmaz arkadaş. Mobilsen yazma atınca yaz alla alla yine sinirlendim. sinirlendikçe düşünüyorum düşündükçe sinirleniyorum yaw. Hayırlı olsun bu arada.

Töbe töbe... birgün patlıcam size yeminlen. Bi bitmediniz! Fotografsız motor aldım yazısı olmaz arkadaş. Mobilsen yazma atınca yaz alla alla yine sinirlendim. sinirlendikçe düşünüyorum düşündükçe sinirleniyorum yaw. Hayırlı olsun bu arada.

Sakin ol dostum niye atarlaniyorsun adama?
Forum kurallarına aykırı olduğunu dusunuyorsan şikayet edersin olur biter.
Ne bu telaş :)

Bu arada hayırlı olsun kazasız belasiz ..

Fotoğraflarını bekliyorum göstergesini merak ettim hayırlı olsun kazasız belasız bin kardeşim :)

Hergün yeni ilginçlikler görüyorum çok enteresan.
Arkadaşımız ilk kez motor almış. Muhtemelen içi içine sığmıyor ve bu mutluluğu bizler ile paylaşmak istemiş. Daha sonra foto paylaşımında da bulunacağını söylüyor. daha ne diye atarlanıyosunuz ben anlamadım. Foto koymak zorunda bile değilken bence bu tepkiler çok yanlış.
İnsanların mutluluklarını ve heveslerini kursaklarında bırakmaya ne kadar da heveslisiniz tebrikler.

Hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız günlerde kullanman dileği ile.

Moderatör
Gereksiz yere kırmayın birbirinizi konuyu gereken yere taşıdım.
Hayırlı olsun, pastasız doğum günü gibi olmuş ama olsun yinede :)

Fotoğraflar geldi :D
7lxdL8x.jpg

XrgBLfh.jpg

6JighoO.jpg

gxUdXeb.jpg

jr5X0hj.jpg

Kardeşim Hayırlı olsun. Güle Güle Bin. Yanıma qelmedn hani :)

Mardin İl Temsilcisi
Motosikleti
Yamaha XS
Siz de pek bi şirin gözüküyorsunuz o gülücüklü ve dilini çıkarmış smileylerle :)

:D

Motor reklamlardakinden daha yüksekmiş ya gayet hoş kafa grenajı çok şekil. Ayrıca nasıl oldu kıyıp poşetleri söktün bazı arkadaşlara anlatırmısın :D Ha unutmadan motorun egzos yeri çok iyi bizim x treme 35 derecede bacaklarımızı kızartacak o yüzden dedim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar