Mondial 125 MT Alıyoruz

Bugün arkadaşın arabasını sattık ve 125 MT scooter için pazarlık yaptık yarın gidip alıyıruz. Motoru bugün motorcuya gosterdik motor durumu vs iyi dedi motor 19000 kmde biraz lastikleri kötü 90 - 90 lastik masrafı var. Muayenede falan puruz çıkarmı muayneden önce nelerine baltıralım.

Hocam başka motor düşğnseniz daha iyi bence.Neden bu motor ?
Mondialin scooter leri bildiğiniz çöp.Bi müddet sonra heryeri dökülecek.

Çöp möp ama yüz binlerce kişinin işini gördü bu motorlar. 2004 model çinlilerden bile ayakta kalanlar varsa, 2 yılda hurdaya atarsın bunu diyenlerin düşüncesini değiştirmesi gerekir :cherry:

Çöp möp ama yüz binlerce kişinin işini gördü bu motorlar. 2004 model çinlilerden bile ayakta kalanlar varsa, 2 yılda hurdaya atarsın bunu diyenlerin düşüncesini değiştirmesi gerekir :cherry:

Bu yazıda katılmıyorum :(
4 litre yakarak 100 km şehir içi ?
İş görmek bumu abi bildiğin yüklü eşşegin yolda çöküp durması gibi

2004 den beri ayakta kalanlar var ama onlar ayakta kalana kadar sahipleri neler çekti.Mondialin 150 mash 125 znu 125 mt vesaire kullananların %90'ının karşılaşmadığı sorun kalmamış.Adamlar her gün sövüyor.

Hocam başka motor düşğnseniz daha iyi bence.Neden bu motor ?
Mondialin scooter leri bildiğiniz çöp.Bi müddet sonra heryeri dökülecek.

Hocam arkadaş daha yeni motor ehliyeti alacak scooter almak istedi ilk önce Kuba Fighterin sıfırını almayı düşünüyordu ben vazgeçtirdim 0 scooter almaktan. İleride dökülecek falan dedim sana 2. el başlangıç motoru alalım dedik tesadüf bu motor denk geldi işte :D

selam kardeş
sen zaten kararını vermişsin, o yüzden forumda soru sorman mantıksız geldi. Onurhan arkadaşımıza katılıyorum. Zira motoru alırsın, masraf edersin, birşeyi yok dersin muayene de sorun çıkarır. sana anlatmak istediğimiz konu çin malına güven olmaz. 3 aylık bir çin motorunun hafta da 1 kez masraf çıkardığını gördüm ben. Neyse hayırlı olsun kardeş. kazasız sürüşler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar