Arama sonuçlarınız

1. Being

Attan indik, bu durumda ne yapmak lazım?

Uzun uzadıya okumak istemeyen arkadaşlar için özet geçeceğim. Bildiğiniz gibi uzun süredir aranızda yoktum bu süre zarfında maddi sıkıntılarım ve kartlarımın sıkıntılarından dolayı CBF 150'imi sattım. Şuanda ekipmanlarım duruyor olmasına karşın elimde nakit 2000 TL kaldı. Üniversiteye de her gün...
  2. Being

Vexo WS-10 Motosiklet Eldiveni incelemesi

Kışın tam olarak cozurdadığı zamanlardayız artık. Öyle motosiklete binipte yazlık eldivenle özellikle uzun mesafeli sürüşler yapmak birçok babayiğidin harcı değil, tabii benim de öyle. Bir kaç hafta önce yazlık eldivenimle yaptığım 260 KM'lik yolculuğumun sonunda artık yazlık eldivenleri rafa...
  3. Being

Kapalı veya açık otopark işkencesine çözümünüz nedir?

Uzun süredir merak ettiğim bir soru yoktu ta ki bu hafta sonuna kadar. Arkadaşlar genelde sokaklarda park ederken artık bazı şeyleri kaptık ve bunca zamana kadar çok şükür bir sıkıntı yaşamadık.Fakat otopark'da en etkili yöntem nedir daha çözebilmiş değilim :P Maalesef AVM otoparklarının...
  4. Being

Eşyalarınızı nereye koyuyorsunuz?

Uzun bir süredir kafa karıştıcı konu açmıyordum hadi bi kere daha yapalım dedim. Topcase cezası malum ben de haliyle bu nedenden dolayı söktüm fakat; 1- Kask 2- Mont 3- Eldiven 4- Dizlik 5- Disk kilidi 6- Artçı Kaskı (Opsiyonel) 7- Zincir yağı 8- Kask kilidi Şimdi merak ettiğim konu sizde de bu...
  5. Being

Kask tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba, aslında böyle ekipman konusu açmak hiç hoşuma gitmiyor fakat deneyimli insanların deneyiminden faydalanmak en büyük deneyimdir :P Şuanda iki tane kaskım var biri Free-M (Çok acil alınmıştı ve o zaman motosiklet kullanmayı bile bilmiyordum.) Diğeri de Astone bir marka fakat...
  6. Being

Bundan sonra motosikleti garajda bırakıp yürüyeceğim.

Bu devletin ciddi ciddi insanla sorunu ne acaba merak ediyorum, hayatımızın temel gayesi sadece bu devlet denilen şeyi mi geçindirmek? Bugüne kadar anti-devletçi ve anarşik yapım bugün tamamen depreşti dostlar. Bugün ilk trafik cezam geldi, keşke hayırlı gelseydi de eyv. deyip paşa paşa...
  7. Being

Ufak bir dizlik çıkmaz ve sorunsalı

Baştan söyleyeyim, yok efendim neden arama yapmadan konu açıyorsunuz diyeni oyarım :P Şaka bir yana arama yaptım fakat forum içerisindeki kaynaklar çok eskiydi. Arkadaşlar şuanda kullandığım ekipmanlarım; Astone Full Face kask Armode full korumalı 4 mevsimlik mont Armode yazlık eldiven...
  8. Being

Ekonomik sürüş önerileriniz nelerdir?

Herkese selamın aleyküm Allah hiçbirinize kaza bela göstermesin inşallah dostlar. Arkadaşlar malum kardeşinizin veya abinizin olan ben, şuanda 7.000 küsür kilometre motosiklet tecrübesi edindim. Honda cbf 150 kullanıcısıyım geçen gün ortalama bir hesap yaptım ve 20 TL ile tahmini 124 KM kadar...
  9. Being

Uzun farların kullanımı hakkında

Arkadaşlar merhaba, ben biraz fazla hareketli bir arkadaşım bir bakıyorum motorla oraya gitmişim bir bakıyorum buraya ilk aracımın olmasının da elbette bunda payı var :D özellikle çoğu zaman karanlık saatlerde ve gece saatlerinde motosiklet kullanmak durumunda kalıyorum. Gözlerim bozuk, bu...
  10. Being

Yeni ve İstanbul da sürücü olanlar için 10 hayati gerçek!

Trafik kuralları aslında herkesin minimum zararla ulaşması için hazırlanmış, fakat gel gelelim güzel ülkemizde hiç bir şeyin doğru ve kurallı gitmemesi gibi bu da kurallı gitmiyor. Özellikle asırlarca insanları büyülemiş Constantinople, İslambol yani günümüzün İstanbul'u bu kuralların hiçe...
  11. Being

Yeni HGS sistemini nasıl kullanıyorsunuz?

Bugün postaneye gidip HGS alayım dedim, oradaki bayan bana artık motosikletlerin sadece merkez postanelerinden alınabileceğini söyledi, en yakın merkezlerini sordum oraya gittim. Önce form doldurdum form doldururken araç sınıfı kısmına geldiğimde şöyle bir durdum sonra dedim onu da görevli...
  12. Being

Böyle bir durumda ne yapmak gerekiyor? (Herkesin karşısına çıkabilir)

Efendim tanıyanlarınız bilir, henüz daha baya yeni bir sürücüyüm buna rağmen sağlam bir dengem olduğunu her zaman gözlemlemişimdir. Bisiklette de olan bu dengeyi çok şükür motosiklete de aynı şekilde taşıyabildim. Bu nedenle kendimi motosiklete çabuk adapte ettim. Geçen hafta, yani motosikletimi...
  13. Being

Tecrübeli Abi ve kardeşlerim! Ev Batman'i yardımınızı bekliyor!

Merhaba arkadaşlar, foruma yeni üye oldum ve bu da ilk başlığım olacak. Yıllarca hep içimde bir motosiklet hevesi vardı ama hiç fırsat olmamıştı, yaşım tutunca B Ehliyetimi alıp her yere 4 tekerle gittim ama hiçbir zaman içimdeki o motor sevgisini bastıramadım. Yaşımda erişip üniversiteye...

Yeni mesajlar