Eşyalarınızı nereye koyuyorsunuz?

Uzun bir süredir kafa karıştıcı konu açmıyordum hadi bi kere daha yapalım dedim. Topcase cezası malum ben de haliyle bu nedenden dolayı söktüm fakat;
1- Kask
2- Mont
3- Eldiven
4- Dizlik
5- Disk kilidi
6- Artçı Kaskı (Opsiyonel)
7- Zincir yağı
8- Kask kilidi
Şimdi merak ettiğim konu sizde de bu kadar eşya varsa ne yapıyorsunuz arkadaşlar bunları :D Şuan en acilinden yarın bir sırt çantası satın alacağım nitekim elimin kolumun dolu olmasından bıktım :queen:

Şuan görünen en iyi çözüm şu şekilde;
Hafif sportif bir sırt çantası içerisine; Eldiven,Disk kilidi, Zincir yağı koyulabilir.
Montumuzu hadi üstümüzde taşıyalım en biçimsiz adamı dahi seksi gösteriyor sorun yok.
Kaskımız da gidonda kilitli kalsın ve süre uzunsa yanımıza alalım.
Dizliği ne yapabileceğim ise meçhul :p Sizler ne yapıyorsunuz acaba acayip merak ediyorum, nedir bu motorcuların durumları :mrgreen:

Aha bu çantayı kullanıyorum.
http://www.kadinmoda.tv/wp-content/uploads/Siyah-renkli-nike-sırt-çantası-modeli.jpg

Hem ufak hemde doldurduğun kadar genişliyor. Kendiliğinden bavul edasıyla şişen çantalardan değil :mrgreen:

Kask-mont genelde üzerimde olur. Eldiven-kilit-sigara-cüzdan-zippo vs vs tarzı şeyleri çantaya atarım.

Uzun yolculuklarda daha büyük sırt çantam ve artçı bölmesine koyduğum ufak çapta el bavulum var.

Alacağınız çantanın su geçirmediğinden mutlaka emin olun. Şehirler arası yolculuklarda veya yağmur dönemlerinde kullanamazsınız yoksa :)

http://www.kadinmoda.tv/wp-content/uploads/Siyah-renkli-nike-sırt-çantası-modeli.jpg

Hem ufak hemde doldurduğun kadar genişliyor. Kendiliğinden bavul edasıyla şişen çantalardan değil :mrgreen:

Kask-mont genelde üzerimde olur. Eldiven-kilit-sigara-cüzdan-zippo vs vs tarzı şeyleri çantaya atarım.

Uzun yolculuklarda daha büyük sırt çantam ve artçı bölmesine koyduğum ufak çapta el bavulum var.

Alacağınız çantanın su geçirmediğinden mutlaka emin olun. Şehirler arası yolculuklarda veya yağmur dönemlerinde kullanamazsınız yoksa :)

Çok teşekkürler abi cevabın için :D gerçi dizlik olayına bir çözüm teorini göremedim ama olsun :mrgreen: Bunun modeli filan neymiş ki acaba :D

Çok teşekkürler abi cevabın için :D gerçi dizlik olayına bir çözüm teorini göremedim ama olsun :mrgreen: Bunun modeli filan neymiş ki acaba :D

Kullanmıyorum ama resimdeki sırt çantasına rahatlıkla sığdırabilirsiniz. 15 laptoplar çok rahat sığıyor mesela.

Mondial de arka deri çanta ve yan deri heybelere hepsi sığıyor. Bir tek montum üstümde kalıyor. Cbr da ise yapacak bişey yok sırt çantasında taşıyorum.

Benim cozum paketim :
icinde TCX tam boy bot, tisort, uzerinde bellik ve diz koruyuculari var.
x5axlh.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı

Merhaba bu çantanın marka model nedir nerden temin edebiliriz ?

Genişleyebilen spor sirt cantalari dizligi de icine koyabilmek icin oldukca yeterli. Suruse cikmadan once canta icinde kalan malzemenin yerlesimine sivri herhangi bir alet edevat bulundurmamaya dikkat etmek gerekiyor. Kaza anında en azindan sirt ustu suruklenirken montun direk surtunmemesinide sagliyor hem :) o kadar para veriyoruz aşınmasın montumuzda :)

Çözüm yan çanta. Ama tabi ki soft olanlar degil. Bildiginiz topcase gibi olanlardan... Hem bunlar serbestmis de :)

sırt çantasına kilit vb sert metal şeyler koymak çok tehlikeli olabiliyormuş.

Forumdan Uzaklaştırıldı
İzmir İl Temsilcisi
Motosiklet hobi aleti. İhtiyaclar dahilinde kulllanıldıgı zaman zorlu durumlarla cok karşılaşıyoruz.

Özellikle sinemaya kız arkadaşınızla gittginiz zaman 2 kask 2 mont 4 eldiven 2 dizlik falan filan derken tamamiyle eziyet haline geliyor.

Özellikle antik yerleri gezerken müze hayvanat bahcesi yada alışveriş gibi mont dizlik kask falan tamamen eziyet.

Ya bu eziyete katlanmamak icin araba tercih ediyorum.

Yada topcase kesinlikle şart. Bundan kacış yok.

Motora bindigim gibi inmedigim icin üzerimdeki kalan eşyaları ne yapacagım ? topcase cezası kadar sacma bir uygulama yok.

Sidecase cözüm belkide ama kesinlikle dezavantajları var trafikte ve şehir ici zorlugu gibi.

Ben topcase kullanıyorum cezayada aldırmadan kullanmaya devam edecegim mecbur.

bu top case cezası hangi ahmağın aklından çıktıysa (aklından çıkmamış da olabilir :)))))) madem kask zorunluluk motosikletten inince kaskı koyacak yer de olmalı. top case yasağını çıkaran akıl fukaralar hayatlarında motosiklete bindiler mi acaba? :pr:

Ceza falan değilde topcase sırf motorun şeklini bozduğundan takasım gelmiyor. Ben onu zaten o kuyruğunun sivriliğine hasta olarak almışım ne anlamı kaldı şimdi çanta takınca?

yan canta yine iyi duruyor top case i bende sevmiyorum, hatta soft yan cantalar guzel de duruyor montajida sokmeside 2 dk.. sirt cantasi oluveriyor...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar