- Konu Yazar
Baştan söyleyeyim, yok efendim neden arama yapmadan konu açıyorsunuz diyeni oyarım
Şaka bir yana arama yaptım fakat forum içerisindeki kaynaklar çok eskiydi.
Arkadaşlar şuanda kullandığım ekipmanlarım;
Astone Full Face kask
Armode full korumalı 4 mevsimlik mont
Armode yazlık eldiven
Elbette bu ekipmanların kalitesi belli ve orta halli ürünler, fakat öğrencilik hali malumunuzdur bu nedenle öncelikle bu seti tamamlayıp daha sonra kendime daha kaliteli bir ekipman seti hazırlayacağım. Şimdi alınacak listemde sıra dizliğe geldi. Ben Armode ve Venom'un bazı dizliklerine baktım öyle çok pahalı bir şey değilmiş 40 - 65 TL arası fiyatları değişiyor. Fakat bu konuda sizlerinde önerisini almak istedim. Hem yakın tarihli bir konu olduğu için diğer arkadaşlara da rehber olur. Gönül ister ki kaliteli bir dizlik alayım fakat düşük kaliteli dahi olması hiç olmamasından kat be kat iyidir diye düşünüyorum. sizden cevaplarınızda belirtmenizi istediğim şeyler;
1- Siz hangi dizliği önerirsiniz? Sizce neden?
2- Kot üzerine giyilen dizlik ne kadar sağlıklı sonuçlar verir?
3- Dizlik kot altına mı giyilmelidir, üstüne mi?
Arkadaşlar şuanda kullandığım ekipmanlarım;
Astone Full Face kask
Armode full korumalı 4 mevsimlik mont
Armode yazlık eldiven
Elbette bu ekipmanların kalitesi belli ve orta halli ürünler, fakat öğrencilik hali malumunuzdur bu nedenle öncelikle bu seti tamamlayıp daha sonra kendime daha kaliteli bir ekipman seti hazırlayacağım. Şimdi alınacak listemde sıra dizliğe geldi. Ben Armode ve Venom'un bazı dizliklerine baktım öyle çok pahalı bir şey değilmiş 40 - 65 TL arası fiyatları değişiyor. Fakat bu konuda sizlerinde önerisini almak istedim. Hem yakın tarihli bir konu olduğu için diğer arkadaşlara da rehber olur. Gönül ister ki kaliteli bir dizlik alayım fakat düşük kaliteli dahi olması hiç olmamasından kat be kat iyidir diye düşünüyorum. sizden cevaplarınızda belirtmenizi istediğim şeyler;
1- Siz hangi dizliği önerirsiniz? Sizce neden?
2- Kot üzerine giyilen dizlik ne kadar sağlıklı sonuçlar verir?
3- Dizlik kot altına mı giyilmelidir, üstüne mi?