Arama sonuçlarınız

1. T

Tse 13594 etiket zıkkımını eldivene dikecek bi terzi önerisi lütfen.

Tse 13594 etiket zıkkımını eldivene dikecek bi terzi önerisi lütfen. Varmı istanbul içinde yardımcı olabilecek birileri? Teşekkürler
  2. T

10bin km spontini ağır bakım parçaları nelerdir?

Merhaba, Spontininin ağır bakımda hangi parçaları değişiyor ve ortlama işçilik dahil fiyatları nedir acaba? 1744023996 Koca forumda spontinisi olan yokmu gerçekten
  3. T

Motosiklet botu önerisi

Merhaba, Kuryelik yapıyorum, ufak bi önteker kayması sonucu tek taraflı kaza yaptım ve ayak parmağımı çatlattım. Spor ayakkabı ile kullanmamayı büyük acılarla ders almış oldum. Motosiklet botlarına bakıyorum ama 7 8k hep. Şöyle ön tarafı demirli yan koruyuculu insancıl fiyatları olan bi...
  4. T

Forza 250 > İlk starttan sonra ısınana kadar çok hızlı teker dönmesi.

İlk starttan sonra ısınana kadar çok hızlı(kadran 25kmh) teker dönmesi neden olur? Motor arıza ışığıda yanıyor.
  5. T

Motosiklet Kasko

Güncel model Yüksek cc kullanan abiler, motosikletlerinin kaskosu ortalama kaçpara çıkıyor ?
  6. T

Beylikdüzü - Avcılar çevresinde çin malı motordan anlayan usta?

Beylikdüzü - Avcılar çevresinde çin malı motordan anlayan usta arıyorum yönlendirebileceğiniz işçiliğine, bilgisine güvendiğiniz bir usta varmıdır acaba?
  7. T

Tnt 125 sorunum.

Merhaba, Benelli TNT 125 kullanıyorum. Motorumda son 1 2 haftadır bir sorun var. Motoru dip gaz kolu desteği ile çalıştırıyorduk, ancak artık oda yememeye başladı. 1. Viteste iterek marş desteği ile çalıştırıyorum. Gaz kolunu bıraktığımız an stop ediyor motosiklet. Rolantide çalışmıyor. Ancak...
  8. T

2bin tl ye kadar kask tavsiyesi?

Merhaba Shoei nxr ım sktsini doldurdu. Artık rafa gitme zamanı. 2bin tl bütçe mevcut. Tam o sınırdaki kaskı al diyebilirsiniz tabiki ama böyle fp kask bildiğiniz varsa önerirmisiniz? Ona göre hareket etmek istiyorum teşekkürler.
  9. T

2018 Triumph Street Triple S modeli kullanıyorum. Uzun far kapanmıyor.

Merhaba 1000km lik bir ankara yolculuğum oldu. Dün motorumda herhangi bir sıkıntı bulunmuyordu. Bugun kontağı açtığımda uzun farında açık olduğunu gördüm. Ancak kapanmıyor. Tuşa bastığım zaman farda ufacık bir artış oluyor. Tekrar tuşa bastığımda ise sönmüyor sabit açık. Sizce ne olmuş...
  10. T

2018 Triumph Street Triple S 765 nasıl bilirsiniz?

Yeni motor olma konusunda ilerliyor. Kendilerini bilen eden varmıdır. Nasıl bir motordur.
  11. T

70 Liraya kadar alınabilinesi motor tercihleriniz.

Merhaba arkadaşlar Piyasa bayaa artış gösterdi şu sıralar. Motor almak hayal haline gelmişken daha artabilir korkusu ile bişeyler almak istiyorum. 70 lira kadar bir bütçem var. Tip tercihim yok illaki bu olsun dersem ilgili sitede bulurdum zaten. Çok ilginç ama harika güzellikte motorlar...
  12. T

Benelli TNT 125 Stop etme sorunu.

Merhaba abiler.2018 5bin km de Tnt 125 aldım daha bugun. Araçla yolda gidiyorken hiç bir sıkıntı vs bilmem ne yok sağlam herşey ancak vakit durmaya geldimi stop problemi baş gösteriyor. Durduğum anda direk stop ediyor. Ve bu motor soğuk sıcak farketmiyor her durduğumda stop motor. Hafif elim...
  13. T

Beylikdüzü - Büyükçekmece bölgesinde motoruma hem lastik alıp hemde montaj yap-

Beylikdüzü - Büyükçekmece bölgesinde motoruma hem lastik alıp hemde montaj yaptırabileceğim nereler var acaba ?
  14. T

Yarın bakım var. Motor ikaz lambası yandı. Hazırlıklı gitmek istiyorum. Yardım //

Merhaba arkadaşlar 2017 model CBR500R kullanıcısıyım. Alakası varmı bilmiyorum ama Dün parkettiğim yerde çok fazla güneş vardı. Çalıştırdım motoru sıkıntısız olay yerinden ayrıldım. Bir müddet sonra vites düşürüp gazı kökledim ve aniden motor stop etti. Motor ikaz lambası yandı. Sağa çektim...
  15. T

Lastik hava aparatı.

Merhaba arkadaşlar. Burada bir konuda görmüştüm ama kaybettim. Bulamadım da. Benzinciler de genellikle uzun çubuklar oluyor ve Lastiği şişirmek fazlasıyla zor. Hava baştığım yeri yırtıcam diye korkuyorum. 3 5 cm lik bi aparat vardı. Şu aşşağıdaki şeyi uzatmak için. Onu nereden satın...
  16. T

Kasksız artçıya trafik cezası

Kesilir mi? Kesilirse motor sahibine mi kesilir yoksa artçıyamı kesilir? Ve 2019 cezası olarak ne kadar kesiliyor?
  17. T

Trafik kazası yaptım. Karşı tarafa dava açıcam. Bilgili avukat varmı?

Trafik kazası yaptım. Karşı tarafa dava açıcam. Bilgili avukat varmı?
  18. T

Motosiklet için hangi Kasko şirketini tavsiye ediyorsunuz ? Nerelere Yaptırabilirz?

Motosiklet için hangi Kasko şirketini tavsiye ediyorsunuz ? Nerelere Yaptırabilirz? ---------- Mesajlar birleştirildi - 07:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:19 ---------- Günceeeel gardaşlar
  19. T

Kask kamerası tavsiyesi.

Bugun geçirdiğim bi kaza sonucu kask kamerasının artık %100 gerekli olduğunu düşünüyorum. Rica etsem neyin ne olduğu anlışılır kalitede çeken şarjı iyi gidebilecek uygun bi kamera tavsiyesi verirmisiniz? Teşekkürler.
  20. T

Balıkesir de plakamı düşürdüm app basan varmıdır acaba? Motoru geri götüremicem :(

Balıkesir de plakamı düşürdüm app basan varmıdır acaba? Motoru geri götüremicem :(