Arama sonuçlarınız

1. P

Elektrikli motosiklet dizaynı

Arkadaşlar selamlar, bir sitenin düzenlediği elektrikli motosiklet kategorisinde tasarım yaptım, eğer hoşunuza gittiyse beğenip destekleyebilir misiniz? http://share.boltmobility.com/tabEVLdms3RFGC2tW34E7c9wUNlAyA/ Şimdiden çok teşekkür ederim herkese :)
  2. P

Sym Fiddle

Arkadaşlar lise son öğrencisiyim, üniversiteye geçeceğim, okula gidip gelmek gezmek vs. amaçlarla motosiklet alacağım. Uzun süredir tutkum var zaten. Sym Fiddle 2 Scooterlar arasında gözüme en güzel gelenler arasında, scooter bakmamın sebebi de fiyatının uygun olması. Bu motor öğrenciye uygun...
  3. P

En Az Yakan Motosiklet

Arkadaşlar selamlar seneye üniversiteye başlıyorum evimden okula toplu taşıma ile gidip geleyim desem 3 vesait kullanmam gerekecek, ev kartalda yer avcılar günde 6 araç eder, bunun yerine motosiklet ile gidip gelmeyi düşünüyorum nerden baksanız aynı paraya gelecek zaten benzin ile toplu taşıma...
  4. P

Meslek seçimi?

Arkadaşlar selamlar. lise son sınıftayım, bilişim bölümündeyim fakat pek memnun değilim bilişimden, aslında veteriner olmak istiyordum fakat meslek lisesinden geçiş yapılmadığını söylüyorlar, inşaat mühendisliği vs. düşündüm fakat bir türlü karar veremiyorum, sizce ne yapmalıyım? Hangi meslek...
  5. P

Üniversiteye geçerken

Arkadaşlar merhaba. Meslek lisesi son sınıf öğrencisiyim. Bilişim okuyorum fakat bölümümü pek sevmiyorum, üniversiteye geçerken bölüm değişme hakkım var mı? pek bir bilgim yok. Bilgilendirebilir misiniz?
  6. P

Akrapovic?

Arkadaşlar selamlar. Benim sorum akrapovicin bi belgesi olduğunu ve o belgeyi gösterirsek ceza yemediğimizi duydum birkaç yerden, doğruluğu nedir? Bu cidden böyle mi?
  7. P

Extralar??

Arkadaşlar selamlar. Diyelim ki motosikletimizin egzozunu değiştirdik böyle bir durumda çevirmelerde falan sıkıntı olur mu? Olduğunu duydum, ne yapmamız lazım? Birde katlanabilir plakalıklar falan çevirmede farkediliyor mu? Onun cezası falan nedir? Bu konularda beni bilgilendirmeniz mümkün mü?
  8. P

Moto Kurye?

Arkadaşlar selamlar. A2 ehliyeti aldıktan sonra dominosta falan işe girip biraz para kazanayım diyorum. Fakat pek adres falan bilmem? Bu işler nasıl oluyor? Adresdir bilmemnedir? çalışanlar vs bilgi verebilir mi?
  9. P

ehliyet toplam maaliyet

Arkadaslar eylul 10dan sonra alabiliyorum ehliyeti, babamla konustuk yavas yavas ikna oldu alacakmıs ehliyeti. Simdi bastan sona ne kadar para gider? Tum maaliyetlerle birlikte? Kurs vs derken toplamda ne kadar tutar?
  10. P

Mondial Xtreme Max?

Arkadaslar ilk motor olarak dusunuyorum fakat hakkında fazla bilgim yok,gidisi durusu vs nasıldır? Sehir ici rahat olur mu? Sıfır dusunuyorum,yorumlarınızı bekliyorum
  11. P

Action Cam?

Arkadaşlar selamlar. GoPro olsun Sony Action Cam olsun aldık diyelim. Kaska monte edeceğiz. Delmeden etmeden sadece yanında gelen bantıyla yapıştırsak yeterli olur mu? Yüksek hızlarda vs düşermi? Montaj hakkında bilgi verir misiniz?
  12. P

2006-2008 Cbr 125?

Arkadaşlar selamlar. Sahibinden'den falan 2006 2008 yıl civarlarında CBR 125R alınır mı sizce? Yorumlarınızı alabilir miyim?
  13. P

Cafe racer türü?

Arkadaşlar selamlar. Cafe Racer tarzı birşeyler yapan veya motosikleti boyayan falan modifiye yapan birilerini izleyeyim diyorum. Youtubedan falan pek hoş videolar bulamadım. Bildiğiniz varsa atabilir misiniz?
  14. P

Spacy mi? Activa mı?

Arkadaşlar selamlar. Parasızlıktan Spacy ve Activa arasında kaldım. Ne dersiniz? Hangisi daha mantıklı? Eksikleri fazlaları vs. yazabilir misiniz? ---------- Mesajlar birleştirildi - 23:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:54 ---------- Hiç cevap yok mu yani?
  15. P

İlk motosiklet seçimi hakkında

Arkadaşlar bir girip okuyup yorumunuzu belirtseniz çok mutlu olurum... http://motorcunuz.blogspot.com.tr/2015/07/ilk-motosiklet-secimi.html
  16. P

Bisiklet Temizliği ve Bakımı

Arkadaşlar kusura bakmayın böyle bir konu açıyorum. Normal bir bisikletim var. Birkaç senedir ne zincirine baktım ne başka bişeyine çıkıp sürüp gelip kilitliyorum. Zincir falan ölmüştür büyük ihtimal. Sorum bisiklete ne gibi bakımlar yapılmalı zincirini nasıl temizler nasıl yağlarım? Gereken...
  17. P

Uzun aradan sonra motosiklet kullanmak

Arkadaşlar selamlar. Ben 16 yaşındayım küçükken eniştem hep motor sürdürürdü kapalı yerlerde. 4-5 senedir sürmüyordum. Bugün yine sürdürttü. Honda Activia var eniştemde. Tek başıma sürdüm kapalı alanda. Giderken dönerken çok rahattım fakat sağa yuvarlak çizemediğimi farkettim. Sola daire...
  18. P

Sürücü kursu!

İstanbul Kartal- Maltepe-Pendik civarlarında A2 ehliyet almak için sürücü kursu arıyorum. Bildiğiniz biryer var mı? Birde fiyatlar ne durumda? Başvurupta alana kadar toplam ne kadar harcama olacak?
  19. P

Fiyat/Performans Motosikleti

Arkadaşlar selamlar ehliyete az kaldı ama para yok maalesef, ondan ucuz bi motor almak lazım ehliyeti aldıktan sonra. En fazla 2000-3000 civarında en iyi motosiklet hangisidir?
  20. P

Basketbol

Arkadaşlar aranızda basketbol oynayanlar var mı? Birkaç sorum olacak uzun zamandır oynuyorum Sokak basketbolu olarak. Nasıl daha yükseğe zıplarım? Nasıl daha isabetli atış yaparım vs. Bilgi verebilecek kişiler var mı?

Yeni mesajlar