Uzun aradan sonra motosiklet kullanmak

Arkadaşlar selamlar. Ben 16 yaşındayım küçükken eniştem hep motor sürdürürdü kapalı yerlerde. 4-5 senedir sürmüyordum. Bugün yine sürdürttü. Honda Activia var eniştemde. Tek başıma sürdüm kapalı alanda. Giderken dönerken çok rahattım fakat sağa yuvarlak çizemediğimi farkettim. Sola daire çizebiliyorum fakat sağa tam çizemiyorum. Bide ilk duruşta düzgün durmadım. Motor ağır geldi düşürüyordum bir anda. Zorla hafif giderken tuttum. Bu kadar hafif bir motoru bile tutamamam canımı sıktı. Ama sonradan kullana kullana normalleştim. Bakalım 3 ay sonra ehliyeti alıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun :)

Sol ayağının tabanı yere tam basmıyorsa her model ve marka risklidir, sağa dönüş her zaman sola göre daha zordur bu herkes için böyledir. Mümkünse yeni bir motorla trafiğe çıkmadan önce eğitim alırsan tüm bu sıkıntılar gider, hepsi teknik işi :cat:

annenin babanın haberi varmı bu işten. sölicem enişteni senden uzaklaştırsınlar.

Sol ayağının tabanı yere tam basmıyorsa her model ve marka risklidir, sağa dönüş her zaman sola göre daha zordur bu herkes için böyledir. Mümkünse yeni bir motorla trafiğe çıkmadan önce eğitim alırsan tüm bu sıkıntılar gider, hepsi teknik işi :cat:

Tabi ehliyeti almadan kursa gideceğim şimdilik kapalı alanda eniştemle sürüyoruz :) teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar