- Konu Yazar
Arkadaşlar bir girip okuyup yorumunuzu belirtseniz çok mutlu olurum... http://motorcunuz.blogspot.com.tr/2015/07/ilk-motosiklet-secimi.html
Motosiklete başlamak isteyen birisi ile sohbet eder gibi yazmışsın içerik güzel ama
1.kendi düşüncelerin çok ön planda
"Hayaliniz... Gözünüz ondan başkasını görmüyor ama bu hayalinizdeki motosikletin şu an için çok fazla olduğunu ve alamayacağınızı, almayacağınızı biliyorsunuz. Bu sefer aklınızda ki planlar değişmeye başlıyor. Evet belki onu alamayacaksınız ama belki de ona benzer birşey bulabilirsiniz."
2.bana biraz abartılı geldi
" Akıldaki bu kararsızlık sizin beyninizi belki günlerce, belki haftalarca, belkide aylarca yoracaktır"
3.hata ettiysem bağışla ama küçük cc her zaman güvenlik getirmez
"Öncelikle alacağınız motosikletin hacmine dikkat etmelisiniz. Çünkü bu sizin ilk motosikletiniz olacak ve yüksek cc olmaması gerekli."
4.kusura bakma ama bunu okuyunca aklıma lise kompozisyon yarışmaları geldi:mrgreen:
bu kötü yazdığın anlamına gelmiyor ama cümleler yeterli vurguyu verememiş anlatmak istediğin şeyi tam olarak anlatamamışsın
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:15 ----------
Blog yazmaya devam edin:cat: motosiklet camiasının geleceği bilgi verecek kişilerin fazlalığına bakıyor
Ben bazı yazılarınızı okudum. Bir kaç yerde üslup hatanız olsa da genel olarak güzel. Kesinlikle devam etmelisiniz.
Önceden de rastlamıştım sitenize.![]()