Moto Kurye?

Arkadaşlar selamlar. A2 ehliyeti aldıktan sonra dominosta falan işe girip biraz para kazanayım diyorum. Fakat pek adres falan bilmem? Bu işler nasıl oluyor? Adresdir bilmemnedir? çalışanlar vs bilgi verebilir mi?

1 aya adresi çözersin. Etrafı az çok bildiğin bir bölgeyi seç orada işe gir örnek belediye binası çeşitli kafeler v.b. referans noktalarını bilebil. Onun dışında artık naviler çok gelişti. Nokianın heresini indir o da çok işe yarıyor. Bu arada pizzacıları tavsiye etmem ama sen bilirsin.

dominostan yeni işten çıktım para yeterliyse eğer sana adres konusunda en rahat ediceğindir çünki öyle bir haritaları varki site site apartman apartman

3 senedir kuryeyim.adresi kafana takma.girdigin is yerinde calisanlar sana tarif ediyorlar ve genellikle ayni yerler siparis ediyor zaten.gun gectikce alisirsin:)

kardeşim bende ev yemekleri yapan bi lokantada kuryeyim girdigimde o çevreyi %70 bilmiyordum bilindik sitelerden sipariş geliyor.pizzacılarda o semtin kendi mıntıkasının içerde haritası var adam diyor şu caddeden düz git örnek 8. soldan içeri gir 3. sagdan gir soldan 5. bina kırmızı kapılı balkonunda siyah cam var diye tarif ediyorlar zaten kafana takma

Herkese çok teşekkür ederim adres konusu kafama çok takılıyordu, teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar