Arama sonuçlarınız

1. K

2017 pulsar 200 ns'den 2018 yamaha r25 geçmek

Merhaba kardeşlerim aklıma takılan bir konu da sizden yardım istemekteyim.2017 model pulsar 200 ns sahibiyim.Motorum aksesuarlı ve sıfır aldım.25.000 km'de ve bana bugüne kadar bir sorun çıkarmadı veya yolda bırakmadı.Bir tek gösterge sıfırlamasından şikayetçiyim ve de bu sorun herkes de var...
  2. K

Bajaj orjinal aksesuar üretimi ?

Hatırladığım kadarıyla bajaj mayıs haziran gibi orjinal aksesuar üretimine başlıyacaktı.Sayın Ekrem Ata da forumda belirtmişti.2-3 tane bayiyi aradım.Biri 1 aya kadar parçaların geliceğini diğerleri öyle bir durumun olmadığı orjinal aksesuar üretiminin gündem de olmadığı belirttiler.Çevremden de...
  3. K

Pulsar 200 ns lastik

iyi günler, Kısmetse yeni model 2017 pulsar 200 ns alıcam.Lastikleri direk değiştirmek istiyorum.Aklımda Anlaş tournee var fakat radyal olmadığını söylüyorlar.Bu lastiği kunlanıp performansı hakkında bilgi verebilecek olan varmı ? Yada aklında başka bir lastik tavsiyesi olan ?
  4. K

xmaxler arası fren balatası uyumu(model,yıl,abs)

İyi günler, yakında 2017 model ıron max alıcağım için aklıma takılan bir soru var.Fren balataları.Mesela 2014 model momo ile 2015 model abs xmax ile 2016 model abs olmayan xmax ile 2015-2016-2017 ıron max fren balataları birbirlerine uyar mı? Diskler aynı,kaliperler aynı fakat ortalıkta hiç...
  5. K

Yamaha xmax 250 yedek parça durumu

İyi günler, Yakında ıron max alıcam.Sym gts 250 evo kunlandığım için sürekli yedek parça sıkıntısı çekiyordum.İlk kez yamaha motosikletim olucak.Bu konu aklıma çok takılıyor.Acaba bir kaza yapsam veya motor rektefiyesine gitsem çok beklermiyim? Yamahada yedek parça sıkıntısı var mı ? Türkiyede...
  6. K

SS motosikletde vites düşürme

İyi akşamlar, 60.000 km maxi scooter tecrübem var.Sym gts 250i evo scooterımı sattım.Yine maxi scooter almaya niyetleniyorum ama aklım 250 cc racing motorlara gidiyor.Daha önce 2 kez cbf 150 kunlandım.Yani vitesli motoru verseler rahat kunlanırım.Fren veya vites yükseltme düşürmede sorun...
  7. K

Çok ciddi bir kaza geçirdim.

İyi günler, Sym gts 250 evo motosikletimle başıma yine bir kaza gelmiş bulunmakta.Ekipmanlarım sayesinde göreceli olarak ucuz kurtuldum.Ellerim de eldiven olmadığı için ellerim ve bileklerim soyuldu.Çarşamba akşamı akşam 11:00 sıraları gayrettepeden levent geçicektim.Bilen bilir gayretttepe...
  8. K

Sözde yeni SYM Joymax ABS 250i

Geçenlerde arkadaşımla sym gts 250 evo için ufak bir yedek parça almaya gittik.Arkadaşımdada sym gts 250 evo var.Laf arasında Sym joymax 250 abs geldiğini söylediler.Bizde merak ettik.Gördük.Joymax'e sadece abs ve start-stop özelliği koymuşlar.İstenilen fiyat 18.000 tl Sym iyice sapıtmaya...
  9. K

Dunlop scoot smart nasıl bir lastik ?

İyi akşamlar, Son zamanlarda bu lastikle ilgili araştırma yapıyorum.Ama pek fazla bir bilgi bulamadım.Kimse tartışmamış.Bu lastik nmax üzerinde geliyor.Dunlop'un scooter lastiği.Sert hamurlu olduğunu söylüyorlar.Bu uzun ömürlü olduğuna işaret ediyor.Aklıma muadili olabilicek michelin power pure...
  10. K

Gizli buzlanma nedeniyle kaza ve tekrar hastanelik olmam

İyi günler, Kardeşlerim yine kefeni yırttım.Daha öncede bir kaza geçirip ekipman sayesinde kurtulmuştum. http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/159419-sym-gts-250ievo-high-side-burundan-ve-agizdan-kan-gelmesi.html Dün gece 3:00 gibi arkadaşın yanından şişliden geliyordum.Oturduğum yerin...
  11. K

Yamaha blue core teknolojisi nedir ?

İyi akşamlar, Hayırlısıyla sym gts 250ievo motosikletimi satıcam.Bildiğiniz gibi yamaha xmax 300 mart ayı gibi geliyor.Hemen almayı düşünüyorum.Fakat aklıma takılan bazı sorular var.Bende size sormayı uygun gördüm. 1-Blue core teknolojisi nedir? Anladığım kadarıyla yamaha nmax'de bunu kunlanmaya...
  12. K

Tünelde plakayı istemek için gelen ibb çalışanları

İyi geceler, Bu akşam yakın bir motorcu arkadaşımız askere gitmeden önce eğlence düzenledi.Bizde katılıp konvoy yaptık.Tünelde bir ara durakladığımızda bir motorlu arkadaşımızın motosikleti bozuldu.Mecburen emniyet şeridine çektik.Motosikletle ilgilenirken konvoyuda kaçırdık.10 dk sonra ibb...
  13. K

Acil lütfen bakın kardeşlerim 900 tl zarardayım.

İyi günler, Ben sym gts 250ievo kunlanıyorum.Bundan 1.5 ay önce tiger full carbon egzoz aldım sym gts 250ievo göre.Egzosu ilk aldığımda içinden egzoz ara borusu ve 1 tane kelepçesi çıktı.Kurulumu aldığım yere yaptırdım.Fakat 4 gün sonra egzoz giriş borusunun kaynak yerlerinden kırıldı.ayrıca...
  14. K

polini performans debriyaj balatası

iyi günler, 10.000 km'den beri polini performans debriyaj balatası kunlanıyorum.Oldukça memnunum ama performans parça olduğu içinde ömrü kısa.Balatalarım bitmek üzere.Aklıma debriyaj yaylarını değiştirip biten balataların üzerine balata çaktırma geldi.Sizce bu doğru olurmu ? performan debriyaj...
  15. K

Sym gts 250i evo çok yakıyor

İyi günler, Sym gts 250 evo kunlanıyorum.Depomu 53 tl dolduruyorum.12.3 litre benzin alıyor.Bu sıcak havalarda tapagaz gidiyorum ve 280 km de benzin bitiyor.Anlamadığım konu ise çok yavaş gitsem bile yine aynı benzini yakıyor.Artçılı ve artçısız fark etmiyor.Bunun nedeni ne olabilir sizce ...
  16. K

Sym Gts 250 i Evo Rölanti Ayarı

İyi akşamlar hepinizin bayramını kutlarım hayırlı bayramlar forumdaşlarım. Sym gts 250 i evo rölanti ayarlaması yapmaya çalıştım ama pek başarılı olamadım gibi.bildiğiniz gibi enjeksiyonlu olduğu için otomatik jigleye sahip.Rölant ayarı genellikle 1500 devirde bazen 1250 kadar iniyor sonra...
  17. K

Kabataş Buz Motor

İyi akşamlar, Yakında city grip lastiklerimi değiştiricem.Kabataş buz motorda değiştirmeyi düşünüyorum.Buz motor hakkında bilgisi olan var mı ?
  18. K

Açıldıktan sonra şanzıman ve motor yağı ömrü ?

İyi akşamlar, Bugün Sym gts 250i evo motorumun şazıman yağını ve hidrolik yağını değiştirdim.Motosikletimin şanzıman yağ kapasitesi 180 cc ve kunlanım kitapçığındada 170 cc konması gerektiği söylediği için 170 cc kadar koydum.Kunlanım kitapçığı her 6.000 km de bir veyada 5 ayda bir değişmesi...
  19. K

Motosiklet cilalı oto şampuan ve cila hakkında

İyi akşamlar beyler, Yakında karcher k3 yıkama makinası alıcam.Motosikletim sym gts 250ievo.Motosikletimi yıkadığımda ıpone clean r polish ile cilalıyorum.Fakat aklımı kurcalayan bir durum var.Yıkama makinasını aldıktan sonra güzel bir cilalı şampuanla yıkadıktan sonra ıpone clean r polish...
  20. K

Sym gts 250 i evo Motosikletime CR8EİX İridyum Buji taktım

İyi günler, Bugün sym gts 250 i evo motosikletime iridyum buji taktım.Aynı zamanda 16 mm Buji anahtarıda aldım.Anahtarı 25 tl aldım gayet güzel ve ekonomik.Çıkardığım normak ngk CR8E bujinin ömrünü tamamladığını gördüm çünkü elektrok kısmı baya bir yanmıştı.Simsiyah olmuştu.İlk kez iridyum buji...

Yeni mesajlar