Yamaha xmax 250 yedek parça durumu

İyi günler,
Yakında ıron max alıcam.Sym gts 250 evo kunlandığım için sürekli yedek parça sıkıntısı çekiyordum.İlk kez yamaha motosikletim olucak.Bu konu aklıma çok takılıyor.Acaba bir kaza yapsam veya motor rektefiyesine gitsem çok beklermiyim? Yamahada yedek parça sıkıntısı var mı ? Türkiyede en çok kunlanılan scooter modeli xmax zaten ama Yamahanın stok durumu hakkında bilgim yok.Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.Teşekkürler.

Türkiye de belkide en çok satılan motosikletten bahsediyoruz. Eğer bu modelde de parça sorunu yaşayacaksak işimiz var demektir :)

İyi günler,
Yakında ıron max alıcam.Sym gts 250 evo kunlandığım için sürekli yedek parça sıkıntısı çekiyordum.İlk kez yamaha motosikletim olucak.Bu konu aklıma çok takılıyor.Acaba bir kaza yapsam veya motor rektefiyesine gitsem çok beklermiyim? Yamahada yedek parça sıkıntısı var mı ? Türkiyede en çok kunlanılan scooter modeli xmax zaten ama Yamahanın stok durumu hakkında bilgim yok.Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.Teşekkürler.

Tabiki böyle bir markada yedek parça sorunu yaşamazsın dostum :) Yaşarsan da illaki giderilir.

Arkadaşlar gerekli bilgiyi vermişler ama kısa ve öz olmuş cevapları ne kadar güvenilebilir bilmiyorum yani şu markaysa git al !!! Ben peynir ekmek gibi satılan givi topcase,nin reflektör camını 3 ay beklemiş biri olarak tavsiyem arkadaşlar sormamış ama yaşadığın yer önemli hernerde yaşıyorsan git yamaha,nın bayisine hem granaj hemde mekanik aksamdan parça bilgisi alın ellerinde varmı yoksa kaç günde temin edilebilir tabiki fiyat araştırmasıda yapın faydalı olur...sağlıcakla kalın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar