Pulsar 200 ns lastik

iyi günler,
Kısmetse yeni model 2017 pulsar 200 ns alıcam.Lastikleri direk değiştirmek istiyorum.Aklımda Anlaş tournee var fakat radyal olmadığını söylüyorlar.Bu lastiği kunlanıp performansı hakkında bilgi verebilecek olan varmı ? Yada aklında başka bir lastik tavsiyesi olan ?

iyi günler,
Kısmetse yeni model 2017 pulsar 200 ns alıcam.Lastikleri direk değiştirmek istiyorum.Aklımda Anlaş tournee var fakat radyal olmadığını söylüyorlar.Bu lastiği kunlanıp performansı hakkında bilgi verebilecek olan varmı ? Yada aklında başka bir lastik tavsiyesi olan ?

söylüyorlara bakma kardeşim. aç web sitesini öğren doğruyu. tournee radyal bir lastiktir

http://www.anlas.com/product/sheet/Motosiklet-Moped/TOURN%C3%88E/

söylüyorlara bakma kardeşim. aç web sitesini öğren doğruyu. tournee radyal bir lastiktir

http://www.anlas.com/product/sheet/Motosiklet-Moped/TOURNÈE/

pulsar ebatlari radyal degil capraz örgü

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:53 ----------

arkadasin r25 ine mitas mc 50 soft taktirdik gercek guzel bir lastik 400 anlasa verecegibe ya duz mc50 yada 200 250 daha koyup softunu almani oneririm

Son düzenleme:
Cevaplarınız için teşekkürler.Ama anlaş şanş vermek istiyorum.Acaba beni üzermi ? Hiç pulsarda tournee kunlanan var mı ?

İrc ve anlas lastik kullandım iki kez, sizin gibi öneri istemiştim forumdakilerden, bana anlas lastik aldırdıkları günden bu yana birdaha lastik konusu açmadım forumda, paranızı çöpe atmayın düzgün bi marka alın derim. Sadece kuru asfaltta tutuyor gerisi hikaye..

İrc ve anlas lastik kullandım iki kez, sizin gibi öneri istemiştim forumdakilerden, bana anlas lastik aldırdıkları günden bu yana birdaha lastik konusu açmadım forumda, paranızı çöpe atmayın düzgün bi marka alın derim. Sadece kuru asfaltta tutuyor gerisi hikaye..

sizin aldığınız anlaş eski modellerden miydi yeni tournee modellerinden miydi

Tvs01
Ben hep küçük teker scooter model motorlar kullanıyorum. Islakta yüzde yüz kaymayan lastik varsa yazın da bizde bilelim. Tabi ıslaktan kastınız ne onu da bilmiyorum.

Yağmur yağarken yollar tamamen ıslak iken her motorun stok lastikleri bi şekilde idare ediyor. Önemli olan ıslak kuru geçişlerinde(park bahçe sulamaları,esnafın dükkanın önüne döktüğü su, ,su tankerinin giderken yere akıttığı su v.s) lastiğin performansı.

Anlas tournee lastikleri spacy alpha motoruma taktıralı 1400 km oldu. Yaklaşık 90 bin km tecrübem var. Şu an yukarıda bahsettiğim ıslak kuru geçişlerinde, bu lastiğin verdiği performans çok hoşuma gitti. Siz hangi şartlarda denediniz bu lastikleri bilmiyorum? Yağmurlu hava da ise kesinlikle çok güzel. Daha bi kez denk geldim ama tatmin etti.

Piyasa malı olan city grip lastiklerle bu anlamda pek tecrübem yok. Ama bi ara kullandığım power pure'lerden kesinlikle daha iyi.

Her mesajda serzenişinizi gördüğüm için paylaşmak istedim.

Son düzenleme:

orh

rosso corsa 2 bütçen varsa bu lastiğide amma abarttınız diyen oluyor ama taktır farkı hisset

Tvs01
Ben hep küçük teker scooter model motorlar kullanıyorum. Islakta yüzde yüz kaymayan lastik varsa yazın da bizde bilelim. Tabi ıslaktan kastınız ne onu da bilmiyorum.

Yağmur yağarken yollar tamamen ıslak iken her motorun stok lastikleri bi şekilde idare ediyor. Önemli olan ıslak kuru geçişlerinde(park bahçe sulamaları,esnafın dükkanın önüne döktüğü su, ,su tankerinin giderken yere akıttığı su v.s) lastiğin performansı.

Anlas tournee lastikleri spacy alpha motoruma taktıralı 1400 km oldu. Yaklaşık 90 bin km tecrübem var. Şu an yukarıda bahsettiğim ıslak kuru geçişlerinde, bu lastiğin verdiği performans çok hoşuma gitti. Siz hangi şartlarda denediniz bu lastikleri bilmiyorum? Yağmurlu hava da ise kesinlikle çok güzel. Daha bi kez denk geldim ama tatmin etti.

Piyasa malı olan city grip lastiklerle bu anlamda pek tecrübem yok. Ama bi ara kullandığım power pure'lerden kesinlikle daha iyi.

Her mesajda serzenişinizi gördüğüm için paylaşmak istedim.

Lastiğe baktım anlas ve lastik ebatları yazıyor göremedim. Blackhoney nickli bilader benimde 55 bin km tecrübem var ve bu lastik ıslak yolda düşük hızda bile tutmuyor kaldı ki virajlardan bahsetmiyorum bile, yaşım 26 kimseye yalan borcum yok, anlas markası ilede aramda bi bağ yok ve şu marka iyi bu iyi diyerek reklamda yapmıyorum öneride vermiyorum, çünkü başka marka kullanmadım, tekrar söylüyorum kuru "asfalt" harici bu lastik benim için çöptür..

Bende Anlas 'ın patronun akrabası degilim. Motoruma uygun ebatlarda olsa bende belki city grip takardım. Michelin'de spacy için öne 120/70/12 power pure,arkaya 3.50-10 city grip winter takıyorlar. Benim orjinal ebatlar ön 90/90/12,arka 100/90/10.

Görüldüğü üzere Michelin'de ebatlar uymadığı gibi, ön arka farklı model lastikleri takıyorlar. Ben de kabul etmedim tabi . Uygun ebatlarda Anlas buldum,taktım ve memnun kaldım. Anlas konusu geçen tüm başlıklarda da serzenişizi gördüğüm için sizi yalancılıkla suçlamak bi yana tecrübelerinizi dinleyip, fikir alışverişinde bulunmak istedim.

Olay bundan ibaret birader.

web sitesindeki bilgiye göre yazdım ben. orada radyal olduğu yazıyor. ebatlarda da pulsar ebatları mevcut

5QLaqR.jpg
[/url][/IMG]
tekrar ediyorum sitesinde radyal yazabilir radyal olanıda var çünkü fakat pulsar ebatları radyal değil r25 ebatlarında radyal var onunda fiyatı 750 800 leri buluyor işaretlediğim kısımlarda r işareti olanlar radyal - olanlar çapraz örgü bu arada asuvara nickli erdem abiyle lastik konusunda bayağı kafa patlattık araştırdık distribitörlere kadar kendisi anlaş aldı kullanıyor yorumda yapacak ama sakin süren birisi o yuzden onu memnun edecektir kullanıma göre lastik bakılması daha mantıklı bence

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar