Ns200 e göre r25te sakin kullanımda 0.5lt, agresif kullanımda da 2lt fazla yakarsın(forum içinde arama yaparsanız az çok bahsettiğim değerleri görürsünüz)...Yetkili servis-bakım fiyatları yamaha daha pahalı tabi ki ama sanki artık bajajcılar da yavaştan isyan ediyorlar, servis fiyatlarının ciddi yükselmesi konusunda. Maddi imkan varsa hiç düşünmeyin alın derim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:29 ----------
Sn Serif abi; Hemen hemen her mt25-r25 ile ilgili alım sorusunun altına benzer yorumlarınız var. Acaba tutmayan cb-cbr500 piyasası canlandırma lobisinden misiniz?
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:34 ----------
zlem-hasret.:cherry:
İkinci eli uygun , sıfır olsa o paraya daha iyi örneklere yönlendirir dim. Mt25 kullandım hala pulsarım var satmadım iki senedir yatıyor alet , belki satarım . Ben aldığımda Pulsar ile MT 25 arasında iki kat fark vardı .
Şimdi bana birisi sıfır Pulsar alıyım diye sorsa ikinci el mt25 al o paraya derim.
CBR 500r gördüğünüz gibi benden başka da bu tavsiyeyi veren olmuş . Lobimiz bayagı kalabalık.
Binmedigim bilmediğim motor hakkında tavsiye vermem verir isemde belirtirim tahta diye element uydurmam.
Pulsardan MT 25 geçince kalite hissini hissediyor Sun, MT 25 den CBR 500r geçince de kalite hissini hissediyor Sun.
MT 25 kesinlikle kötü motor değil nereden aldın bu Allah'ın belesını dedirtmez ama parasını da muadileri ile kıyaslayınca hak etmiyor .
Benim fikrim bu , ne yamahanın ne Honda nede baajaj ortagı değilim ,
Sizin 20-22 bandında daha iyi motor veya alternatif öneriniz var ise memnuniyeti ile yazınızı okurum artısı eksisi ile yakıt , saglamlık , güvenlik faktörleri ile açıklar iseniz .
Hatta bende yeni motor düşüyprım 6 ıncı aydan sonra tr ekonomisine güvenmediğim için parayı repo dolar orak repo yaptım ,
Amacım uzun yol yapmak yurt içi yurt dışı daha öncede motorlu ile yaptım , ayarladıgım bütçe 40-50 bandında sizin öneriniz ne olur yakıtı artısı eksisi boyum inseam 75 cm yaklaşık.