Arama sonuçlarınız

1. D

Başlangıç Tavsiyesi ?

Kafamda 3-4 motor var kullananlar yardımcı olabilirmi hangisi daha iyidir fiyat performans olarak ? 1- Mondial 150 mr vulture (3.988₺) 2- Mondial 150 z-one (4.500₺) 3- Rks Titanic 150 (4.514₺) 4- Kuba Cr1 (4.328₺) Daha Bildiğiniz varsa eklersiniz.
  2. D

rks titanic 150 mi kuba cr1mi

rks titanic 150 mi kuba cr1mi
  3. D

Mondial superboy-x 150

Mondial superboy-x 150 yeni bir model kullanan varmı
  4. D

250tlye kadar kask önerisi

250 tl param var ne alabilirim
  5. D

aşırı ucuz commuter önerisi

motora yeni başlayacam bir konu paylaşmıştım 50 cc scooterle başlanırmı diye 50cc scooter gücü yetmez . çabuk bozulur gibi yorumlar geldi onun için türkiyedeki en ucuz commuter tavsiyesi arıyorum
  6. D

50cc Scooter

motora yeni başlayacağım ama para yok şu motoru almayı düşünüyorum hem trafiği öğrenmek için sizce alınırmı. çin malı ama yapacak bişey yok anca bunu alabilirim. kullanan varmı http://www.dokuyucu.com.tr/asp/product/7662/QUASWA-GY-TIPI-SONIC-50CC-MOTOSIKLET
  7. D

Motomax Hakkında

Kasklara bakıyodum mağaza eklenme tarihini gördüm. 26.02.2011 yazıyor bir kaskın ömrü 5 yıl değilmi ya da başka bişeymi yazıyor ?
  8. D

venom dynamic yazın terletirmi

http://www.motosikletaksesuarlari.com/VENOM-YAZLIK-BAHARLIK-MOTORCU-MONTU-LADY-DYNAMIC-FILELI-BAYAN-SIYAH-GRI_17811.html. Bu mont yazın çok terletirmi yazın giyilirmi
  9. D

Honda cb125 Ace mı Yoksa Mondial 150 mr vulture mi?

Honda cb125 Ace mı Yoksa Mondial 150 mr vulture mi? hangisi daha iyi
  10. D

Neden bisiklet ve motosikletçilerin kaskı değişik ?

Neden bisiklet ve motosikletçilerin kaskı değişik ? yarış bisikletçileride bayağı hızlı gidiyo niye kaskları nazi kaskı gibi ?
  11. D

ducati scrambler vs bajaj boxer

İnternette bi tane bajaj boxer gördüm küçük modlarla ducatiyi andırabilir gibi :)
  12. D

ehliyet dosya masrafı ???

ehliyet için 350 tl sınav harcı 60 ve mülakat harcı 60 tl istediler hepsini verdik.şimdide dosya masrafı 250 tl istiyorlar bu para çok abartı değilmi sizce
  13. D

Honda ZAMLAR 2015

HONDA ZAMLAR 2015
  14. D

ilk motor

bu yaz motor almayı düşünüyorum sizce cb125e mi yoksa cb125acemi 2sene kadar kullanmayi planliyorum sonra yuksek cc innsallah (ace alirsam ekipmana daha cok yer ayirmis olcam)
  15. D

Ehliyet hakkında ?

Abimi motosiklet ehliyetine yazdırdık kurs ücreti 350 tl ve sonradan 60tl sınav ücreti aldIlar daha sınava girmedi .derslere giriyor sizce ücret pahalımı
  16. D

Honda cb125e 2015 Fiyat ?

Honda cb125e 2015 Fiyat ne olur ?
  17. D

Ehiliyet hakkında Soru ?

S.a bugün arkadaşla motor hakkında konuşurken bir arkadaş dediki a2 ehliyetini aldıktan sonra 1 sene staj süresi oluyormuş ve ehliyeti aldıktan sonra o 1 senede yanında normal ehliyetli biriyle gezmek gerekicekmiş varmı böyle bir saçmalık ?
  18. D

Nitro Aikido

Merhaba arkadaşlar , abilerimiz Nitro Aikido kaskını gördüm sharptan 5 yıldız almış güzelde görüntüsü var. Benim merak ettiğim konu kullanıcı yorumları kullananlar yardımcı olabilirmi ? Kaskın Satıldığı site
  19. D

İcon Variant Battlescar kaskı nasıl ?

Merhaba arkadaşlar icon variant battlescar kaskı almak istiyorum. Kullananlar rüzgar alırmı? ses alırmı ?
  20. D

Sizce hangisi yardım

Arakadaşlar motor almak istiyorum ve yaşım 15 o yüzden ehliyetsiz almak istiyorum bildiğime göre elektrikli motorlar ehliyet gerektirmiyor. bu yüzden iki motor buldum güzel ve ucuz sizce iyimi birde bildiğiniz motorlar varsa önerirmisiniz. Birincisi : Özellikleri : STAR 1000 Teknik...