50cc Scooter

motora yeni başlayacağım ama para yok şu motoru almayı düşünüyorum hem trafiği öğrenmek için sizce alınırmı. çin malı ama yapacak bişey yok anca bunu alabilirim. kullanan varmı
QS50-GYaa.jpg

QS50-GYaaa.jpg

QS50-GYaaaa.jpg

http://www.dokuyucu.com.tr/asp/product/7662/QUASWA-GY-TIPI-SONIC-50CC-MOTOSIKLET

Motosiklet tamircisi bir abimiz 1989 senesiydi,100 cc.altı bana çalışır adaşım alacağınız motor hiç değilse 100 cc.veya üstü olsun demişti.Çin malı olmasına kafanızı takmayın,bakımını yapın ve marka ürünlerle yarıştırmak için zorlamayın.Kafanızın pekte ağrımadığını göreceksiniz.

Buna da plaka çıkartıcaksın, sigorta yaptıracaksın bi dünya para. Almışken 150'lik bi scooter al. 2.el de olsa olur yeterki canı çıkarılmamış ve kazasız olsun.

yani 50cc lik scooterler sorunmu yaratır .

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:44 ----------

bu scootera fiyatı ucuz diye bakıyodum yoksa çin malı commuter varmı ucuz . (0 almayı düşünüyorum )

Ucuz göreceli kavramdır hocam kimisine göre 10000tl ucuz kimisine göre 500 tl ucuz

Gün olacak bir yakınınız veya arkadaşınızlala binmeniz gerekecek.Gücü zayıf olacağı için aktarma ile ilgili problemleri erken yaşıyacaksınız.Dolayısı ile eliniz cebinize fazlasıyla gidecek,motorunuzdan soğumaya başlıyacaksınız.Onun için biraz daha gücü kuvveti yerinde olsun derim.

yukarıdakı resımlerde yer alan motoru verılen adresden satın aldım
bende 250cc maxıscooter ve 125 cc scooter var.
yenı aldıgım aletı 15 yasındakı ogluma ogretmek ıcın satın aldım
motorla ılgılı goruslerımı zaman ıcerısınde burdan nasıpse paylasırım

motor ıyı.tabı ıscılık bır japon bır taıwan ıscılıgı degıl ancak koyde sıtede rahatlıkla bınılebıelcek bır alet
80km hız goruyor alet 145kg agılrıkla yokus cıkıyor
tuketım cok cok az 15tl ful depo ıle bır hafta gezıyor oglan
yalnız tepkıme suresı bıraz gec
gaz verdın mı dıger aletlet gıbı anında almıyor kalkısda atak degıl yanı
vergısı yok ben 2000tl aldım 2200tl malıyet oldu sanırım
bu fıyata elektırıklı bısıklet alınmıyor.
ben cogu zaman benım maxıyı cıkartmıyorum bıle ekmek almaya hava almaya oglanın motorla gıdıyorum

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar