Honda cb125 Ace mı Yoksa Mondial 150 mr vulture mi?

Ygz

Mondiali bilmiyorum ama cb125ace bana bi tuhaf geldi ilk bindiğimde hafif mi ufak mı anlamadım arkadaşım başlangıç olarak aldı hala da tutuyor bir arıza çıkarmadı ama benzin göstergesi bile yok

Biraz dan çinli alınmaz, japon olsun ölüsü olsun, diyen arkadaşlar gelmeye başlama, Keşke sormasaydın.

cb125 ace çok iğrenç bir motor BENCE mondial çinli falan ama iyi bakarsan seni üzmez.

Kesinlikle Mr Vulture.Başka bi motorla karşılştırsanız yine neyse de cb125 ace ı şahsi fikrim olarak, bakın kullanmadım yorumlar ve araştırmalarıma göre söylüyorum tamamen şahsi fikrim çok boş bir motosiklet ve kesinlikle o parayı haketmiyor.Mr Vulture hem tork hem tip olarak sizi çok daha fazla memnun edecektir.Bakımını yapıp benzinini koyduğunuz sürecede yolda bırakmaz.Benim için tek eksisi yakıtı, km de 18 kuruş.

Abi genelde Mondial i kötü duyduğum için pek önermem ama bu kez Vulture diyorum CB 125 Ace çok kötü ön freni iyi değil galiba 4 vitesti ve arkadaşın dediği gibi benzin göstergesi yok sadece boş göstergesi, bi tane sinyal göstergesi ve uzun far göstergesi var Ace iyi bi motor değil ama biraz daha para biriktirebilirim dersen CB 125 E ye bakmanı tavsiye ederim

Tabisi Vulture, yahu sene olmuş 2015 hala 4 vites - ön fren kampana motor satılıyor insan utanır, Afrika gibi bütçesi düşük aç olan ülkelerde bile satılmaması gerekir bu cb125 ace türü motorların yazıktır günahtır ya.

Şu cb125 ace denilen motorun üzerinde Honda yerine Kuba - RKS vb. markaların yazıları olsa 1 tane bile zor satar.

Edit: Yav düşündükçe sinir oluyorum bu Türk halkını ne kadar salak yerine koyuyorlar gıcık oluyorum.

Honda Ace'mi Mondial mi diye soranlar millet ne derse desin Honda alıyor o yüzden çok yorma bizi honda al pek motora benzemiyo ama Honda hayat onda :mrgreen:

Ace, Honda'nın yüz karasıdır, 4 bin istiyorlar birde, 2 binden fazla etmez, öyle olsa bile keyfine binmek için alınmaz.

Ben 10 bin km'dir Vulture kullanıyorum. Torku yüksek, sınıfına göre çok atik, ancak şanzıman oranları ve arka lastik ebatlarından kaynaklanan bir top speed dezavantajı mevcut ki 125 ace'den her halükarda fazla kaçar. Göstergede, hız, devir, yakıt, vites, uzun kısa far mevcut. Kumandalarda 4 lü flaşör, uzun/kısa, sinyal, korna, far açma kapama, mevcut. 2013 model bendeki, 10 bin km'de. Herhangi bir sıkıntım yok. Ağırlık merkezi biraz arkada, gaz tepkisi de yüksek olunca istemsiz tekere gelebiliyor, dikkat etmek lazım. Aydınlatması çok iyi değil, zenon istiyor. Üzerinde gelen lastikler nylon cst marka, değişmesi gerekiyor. Parçası ucuz ve kolay bulunuyor. Servisi berbat, titreşim yüksek devirlerde mevcut ancak hiçbir uzun yol kullanımımda biryerlerim uyuşmuş olarak inmedim motordan. Biraz yakar. Sağı solu yolda düşmez. Frenleri iyidir ancak frenlemenin dozajını ayarlayamayınca dengeyi kaybedebiliyor, ancak alçak ve hafif olması sayesinde sadece ağırlık dengeleyerek bu durumu beraaraf edebiliyorsunuz. Görüntüsü gayet şık. Commuter ancak ufak birkaç dokunuşla görüntü cruiser'e benzeyebiliyor, yapanlar var. Scramler ve cafe racer'e de uygun tip olarak. Öne ybr 250 uzun turing camı hem güzel görünüyor hem de rüzgar direncini kırıyor.
Tavsiye eder miyim? Evet ederim. Ancak bütçe yeterliyse Honda CB 125 E öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar