Nitro Aikido

Kask Nasıldır

• İyi

Oy: 8 38.1%
  • Kötü

Oy: 3 14.3%
  • idare eder

Oy: 10 47.6%

• Kullanılan toplam oy
    21
oYZ7Vb.jpg

Merhaba arkadaşlar , abilerimiz
Nitro Aikido kaskını gördüm sharptan 5 yıldız almış güzelde görüntüsü var. Benim merak ettiğim konu kullanıcı yorumları kullananlar yardımcı olabilirmi ?

Kaskın Satıldığı site

Moderatör tarafında düzenlendi:
2 aydır kullanıyorum.
Pinlock kısmı yoktu aldığımda sonradan zar zor distribitörden temin ettim o yandaki zımbırtıları, ancak bu sefer de elimde pinlock olmadığı için kullanamıyorum. Alırken onu özellikle sorun, dükkandan alıyorsanız orada taktırın.
Kullanım olarak, 80-90 km/s hızdan sonra çok ses almaya başlıyor, pinlock olmadığı için çok buğu oluyor. Onun haricinde sağlamlık olarak güven verici, çene kısmındaki perde rüzgari önlüyor fakat ben oraya deri koymayı düşünüyorum, çünkü yolda giderken sol kolumla boynumu kapatınca içeri giren ses müthiş bir şekilde azalıyor. Kışın muhakkak balaklava veya buff kullanmanı öneririm çünkü çene kısmı çok aşağı inmediği için boynun açıkta kalıyor ve üşütebiliyosun.
üstteki ve çenedeki havalandırmaları açsam da açmasam da aynı şekilde ses oluyo.
bu arada çene kısmı havalandırması ne şekilde açık onu hala çözebilmiş değilim.

bu arada bendeki model kenshi değil, Nitro Aikido.

2 aydır kullanıyorum.
Pinlock kısmı yoktu aldığımda sonradan zar zor distribitörden temin ettim o yandaki zımbırtıları, ancak bu sefer de elimde pinlock olmadığı için kullanamıyorum. Alırken onu özellikle sorun, dükkandan alıyorsanız orada taktırın.
Kullanım olarak, 80-90 km/s hızdan sonra çok ses almaya başlıyor, pinlock olmadığı için çok buğu oluyor. Onun haricinde sağlamlık olarak güven verici, çene kısmındaki perde rüzgari önlüyor fakat ben oraya deri koymayı düşünüyorum, çünkü yolda giderken sol kolumla boynumu kapatınca içeri giren ses müthiş bir şekilde azalıyor. Kışın muhakkak balaklava veya buff kullanmanı öneririm çünkü çene kısmı çok aşağı inmediği için boynun açıkta kalıyor ve üşütebiliyosun.
üstteki ve çenedeki havalandırmaları açsam da açmasam da aynı şekilde ses oluyo.
bu arada çene kısmı havalandırması ne şekilde açık onu hala çözebilmiş değilim.

bu arada bendeki model kenshi değil, Nitro Aikido.

Piinlock ebayda var

Moderatör tarafında düzenlendi:
bende kullaniyorum motomax dan aldim (magazadan, online degil)
pinlocku var, cabuk bugu yaptigi dogru ancak bugu önleyici sprey ile bunu durdurabilirsin. arti seyhat sirasinda bugu yapmiyor, durdugun zaman sorun oluyordu! ses düzeyi güzel (pinlock yoksa deliginden ses daha yüksek gelebilir tabii) , hic ses almayan kask piyasada yok sanirim, ben uzun yollarda kulak tikaci kullaniyorum.
boyun acikta kaldigida dogru, onun önleminide nasil alirsin sana kalmis (balaklava, buff, bandana veya atki) :)
üstteki havalandirmalar öne dogru kapaniyor, cenedeki havalandirma saga dogru kapaniyor..
günesli havalarda da siyah vizör (+80tl) yemede yaninda yat :)

2 yıl kadar kullandım. Fena değil.

Ancak kaliteli bir kask olduğunu söyleyemem. Şöyle ki;

Motorun üzerinden hafif bir düşmeyle vizör bağlantı yerlerinden çatladı, vizör mekanizması kırıldı, dış kabuğun boyası çizilmedi resmen çatladı...

Sessiz bir kask olmasına rağmen vizörün oynak yerleri çabuk deforme oldu. Vizör değişse bile o vidalar bozulduğu için sürekli kapalı kullanmak zorunda kaldım.

Kaskı atmadan önce tamir edebilirim umuduyla içini açtığımda, strofor ile kask kabuğu arasında muhtelif yerlerinde bir sürü çince stickerlar buldum. (Ingiliz menşeli bir kask olabilir ama % 100 çin üretimi olduğu kesin.) Kask kabuğu çok ama çok ince.

Tüm straforlar ve kumaş kaplamalar adi bir Bally ile gelişigüzel yapıştırılmış (çinlilerin adi işçiliği) hafifçe asılınca kolayca ayrıldı.

Bütün bunlara rağmen gerek hafifliği gerek sessizliğiyle ls2 türevlerine göre bir gömlek üstün bir kask olduğunu söyleyebilirim. Ancak tekrar bu kaskı asla almam.

2 sene önce 180 liraya almıştım. Talep görünce fiyatını şimdi uçurmuşlar.

Sadece kullanımı biraz dikkat istiyor. Bir Nolan sağlamlığı ve kalitesini aramayın. Zira ne kadar ekmek o kadar köfte.

Eski ev arkadasim bu kaskla bir aracin sag arka kapisina girdi, su an hala aramizda :)

Konfor kismi icin kullanmadigimdan dolayi yorum yapamam ama fiber kabuk yeterince saglam gibi.

Sadece vizorleri biraz pahali gelmisti bana o kadar.

Tekeriniz duz bassin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar