ilk motor

bu yaz motor almayı düşünüyorum sizce cb125e mi yoksa cb125acemi 2sene kadar kullanmayi planliyorum sonra yuksek cc innsallah (ace alirsam ekipmana daha cok yer ayirmis olcam)

Ace pek iyi değil , cb 125 e de çok titriyor diyorlar. Bajaj boxer ya da Discovery de bakabilirsiniz ekonomik motorlar gayet.

Selam,
Büyük ihtimal iki sene kullanmazsın, hangisini alırsan al satarken de ona göre satacaksın.
Ama ekipman önemli, dolayısı ile kaliteli ekipman alacak parayı kenara koy, ekipmanları sonraki motorunda kullanmaya devam edeceksin sonuç olarak.
Mümkünse de eğitim almaya çalış.

Merhabalar
Acemi bir CB125e kullanıcısı olarak tavsiye vermek bana düşmez ama yaşadığım küçük bir deneyimi sizinle paylaşmak isterim. Motorumu yaklaşık 1 ay önce aldım. İlk Vitesli deneyimim. Henüz sadece 50 km kulandım. Ehliyet Kursunda Mondial kullandım. Ama ne vitesleri geçirebildim ne de dengemi sağlayabaildim. Çok sert ve dengesiz geldi bana. Ayrıca bir arkadaşımın 125Ace sini kullandım yaklaşık 15-20 Km. Aynı denge sorununu onda da yaşadım. Sonuç olarak deneme yapmadan hiçbir motor almamanızı tavsiye ederim. (Not: Ben denemeden aldım.)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar