Arama sonuçlarınız

1. T

Yeni Motor ve Kafa Karışıklıkları

Merhabalar, elimde 18 bin TL kadar bi miktar var + birde motorum var kendisi çinli 2. el piyasa ederi 3000-3500 arası değişiyor. Şimdi sorum şu yeni motor ancak nasıl motor? Naked da seviyorum Supersort da seviyorum ikiside hoşuma gidiyor. Alabileceklerim listesinde r25 cbr 250 tnt 250 mt 250...
  2. T

Venom kask sharp testlerine nerden bakıyoruz

Sharp a giriyorum listede Venom yok, nerden öğreneceğim sharp testi sonuçlarını? Acaba test edilmiyor mu venom marka kasklar?
  3. T

CST lastik

Motorumun üzerinde CST marka lastikler var. Pek bi yorum bulamadım bu lastikler hakkında internetten baktığımda genelde bisiklet lastikleri için yorum yapılmış motosiklet olanı için bir iki tane anca var yorum. Genelde sakin kullanan biriyim, viraja hızlı giren veya yatan biri değilim...
  4. T

Zincir Temizleme Yağlama Hakkında

Ben zincirimi temizlerken önce küçük bi kaba biraz mazot döküyorum dış fırçasını batırıp batırıp zincire sürüyorum üzerindeki yağı alana kadar. Motoru sehpaya alıyorum 1. viteste çalışırken bende fırça ile temizliyorum hareket eden zinviri. Daha sonrasında üzerine zincirin orta kısmına ve yanak...
  5. T

motor hacmini büyütmek istiyorum

Arkadaşlar motor değiştirecektim aslında ancak istediğim motor bayide kalmamış stoktada yok dediler herneyse. Bende seneye kadar beklemeyi düşünüyorum biraz para biriktireceğim o zamana kadar. Şimdi bende mondial roadracer 125 var. Ben bu motosikletin motor hacmini büyütmek istiyorum...
  6. T

TNT 250 Nasıldır?

Aslında motor değiştirmeyi düşünmüyordum ancak hem fiyatının uygun oluşu hemde şekli benim fikrimi değiştirdi. TNT 25 var tek silindirli 250 cc 10 bin küsür TL TNT 250 var çift silindirli 250 cc 13 bin küsür TL Bunlardan birini almayı düşünüyorum muhtemelen çift silindirli olanı alacağım...
  7. T

motor frenindeyken gelen ses

1. 2. ve vites boştayken gazı açıp bırakınca alt taraftan bi hışırtılı ses geliyor üst viteslerde gelmiyor sanırım ama süratten dolayı duymuyorumdur belki emin değilim ama özellikle 2. vitesteyken çok garip sesler geliyor alt taraftan şanzumandan mı geliyor desem şanzumana göre az daha arkadan...
  8. T

2. veya 3. vitesle kalkış

2. veya 3. vitesle kalkış yaparken özellikle 2 kişiysek motor kalkarken silkelenip tak tak tak diye ses geliyor bunun sebebi nedir? 2 kişiyken 3. vitesle kaldırmıyorum ama trafiğin dur kalk yaptığı yerlerde 2 ye alıpyırum o şekil dur kalk devam ediyorum. Tek kişiyken bazen unutup 3 ile kalktığım...
  9. T

Duyarsız Bilgisiz Katil Sürücü

Bu gün başımdan geçen olayı anlatmak istiyorum arkadaşlar, kameram kayıtta değildi görsel patlaşamıyorum kusura bakmayın. Anayola girecektim sinyalimi verdim sola dönüştü genişten alarak girdim. Kavşak trafik ışıklarıyla kontrollü bi geçiş sağlıyor. Yola girdim hemen az ilerde de benzin...
  10. T

Yağ Hakkında Soru

Motosikletimin yağını her 1000 de bir değiştiriyorum ama burda şöyle bi soru daha var, motosiklet 6 ay kullanılmasa veya arada bir çalıştırılsa ama 6 ay fazla yol yapmamış olsa, yağ değişim için kilometresi gelmese bile yağ değişimine gerek var mı? İçindeki yağ motor boş durdukça etkisini...
  11. T

karbüratör temizleyici katkı kullananınız var mı?

Motorum 3000 e dayandı km si. Karbüratörleri bi temizlemek istiyorum vida ile uğraşmadan. Bu benzin katkıları varmış kullanan var mı acaba? Faydasını gördünüz mü?
  12. T

ileri atma sorunu

Şu soruna bi çözüm bulamadım. Motorumu sabah sadece ilk çalıştırmada oluyor. Çalıştırınca vitesi takıyorum şöyşe 1 2 metre ileri atıyor beni sonra stop ediyor. Debriyaja sonuna kadar basmama rağmen. (ancak debriyajı bıraktığımda tam kapanmıyor elimde biraz 1 cm kadar daha itmem gerekiyor acaba...
  13. T

15 gün çalışmamış motor

Bi arkadaşımın Mondial Drift i var. Tatile gitti giderkende anahtarını bana bıraktı müsait kaldıkça çalıştırırsın diye. Bende gece geliyoyorum 2-3 gibi eve o zamanda çalıştırıp insanları rahatsız etmek istemedim. Bu gün erken geldiğim için bi çalıştırayım dedim. 15 güne yakın oldu motor...
  14. T

300 Km gidiş 300 Km geliş tek gün uzun yol yapacağım

300 gidiş 300 geliş aynı gün yapacağım yani 600 km yol yapacağım. Motor Mondial Roadracer 125 135 cc 12,7 beygir bi motora sahip Motoru uzun süredir kullanmıyorum 2590 km de yeni sayılır kuzenimden satın almıştım ama temiz kullanmış bakımları felan güzel yapılmış. Zaten uzun yola gideceğim...
  15. T

Egzosa elimi tutunca elim nemleniyor ve siyah parçalar geliyor

Bu gün egzosa 2-3 saniye elimi tuttum akacak kadar değil ama hafif elim ıslandı ve siyah 1-2 küçük parça geldi ama metal bi parça değildi zift gibi bişiydi siyah renkliydi. Bunun sebebi nedir veya normal mi herşey? Motor Mondial Roadracer 125 Motor 3-4 aydır sadece 40 kilometre kullanıldı...
  16. T

Yamaha servisinde r 125 e daha büyük bir motor taktırılabilir mi?

Belki önümüzdeki bahara bi r 125 düşünüyorum. Neden r25 almıyosun diyenler olacak r 125 in renk seçenekleri daha hoşuma gidiyor ve görünüş olarak r 125 daha agrasif gibi duruyor. Bu yüzden r 125 e hasta oldum ama keşke 250 cc lik versiyonu olsaydı o kasanın. Acaba r 125 alsam Yamaha servisinde...
  17. T

Mondial Roadracer 125 uzun yola gider mi?

Mondial Roadracer 125 uzun yola gider mi? Bakımları düzgün yapıldı bende iyi baktım motorda sıkıntı yok ufak tefek varda debriyaj teli felan değişecek onları halledicem. 255 km gidiş 255 km geliş şehir içinde de bi 50 km yaparım yani 1 günde 560 km yapacağım. 100 km de bir durup sigara çay...
  18. T

aklımda garip sorular var

Mesela bi arabanız bir de motorunuz var diyelim az önce bi konuda gördüm merak ettim. Arabanızla garajdan çıkarken motorunuza vurdunuz diyelim, ikisinine sigortası var sonuçta. Sigorta karşılıyor mu motoru :D
  19. T

Sigortacı olan bu işten anlayan varmı?

Ben 20 yaşındayım Şimdi ben motor aldım ancak daha üzerime almadım bir kaç haftaya üzerime alıcam ama sigortadan endişem var. Çorum Merkez de yaşıyorum Motor 2015 Model Mondial Roadracer 125 Bu motorun sigortası kaça patlar sizce bana?
  20. T

Döşemeci sorunu

Bizim apartmanın yanında döşemeci var hemen yanındanda bizim garajdan çıkış yolu var, bu döşemeci rptiyeleri hep oraya atıyor ve onun yüzünden 3 sefer lastiğim patladı 3. de bu gün farkettim daha önce batmış ama farketmemişim havası inmemiş hala taş gibi ama çeksem inecek sanırım. Şimdi ben ne...

Yeni mesajlar