Döşemeci sorunu

Bizim apartmanın yanında döşemeci var hemen yanındanda bizim garajdan çıkış yolu var, bu döşemeci rptiyeleri hep oraya atıyor ve onun yüzünden 3 sefer lastiğim patladı 3. de bu gün farkettim daha önce batmış ama farketmemişim havası inmemiş hala taş gibi ama çeksem inecek sanırım. Şimdi ben ne yapabilirim de bu adam bidaha atmasın oraya? Gidip ağzını burnunu kırasım var her seferinde onun yüzünden param boşu boşuna gidiyor ama daha güzel bi yoldan çözmek istiyorum esnafa rezil olmasın.

insan gibi iyilikle anlat ve lastikteki raptiyeyi göster,çıkarsam inecek de,tamir ücretini iste onun ihmalinden kaynaklandığını belirt,daha öncekileride söyle,,ama iyilikle söyle,,olmadı aynen devam ederse son kez uyar,,ukelalık yaparsada gerekeni yap

ata sözümüz var bilirsin

laf ile uslanmıyanı etmeli tekdir,tekdir ilede uslanmayanın hakkı kötektir

ancak büyük ihtimalle özür dileyecektir ücretini vermek isteyecektir ,,,eğer insansa

Son düzenleme:
il ilçe neresi? büyüklehir ise ihbar et. ama motocu olarak değil. apartman sakini olarak. atıklarını sokağa atıyor, atıklar uçuşup, çevreyi kirletiyor, arabalara zarar veriyor. geçen gün çocuğun ayağına bastı falan diye. zaten ceza yazmaya bayılıyorlar. koşturup gelirler. şikayetin kayda alındığı bir yer olsun.

büyükşehir değilse ilçe belediyesine gideceksin. zaten işyeri açma ruhsatı da yoktur.

il ilçe neresi? büyüklehir ise ihbar et. ama motocu olarak değil. apartman sakini olarak. atıklarını sokağa atıyor, atıklar uçuşup, çevreyi kirletiyor, arabalara zarar veriyor. geçen gün çocuğun ayağına bastı falan diye. zaten ceza yazmaya bayılıyorlar. koşturup gelirler. şikayetin kayda alındığı bir yer olsun.

büyükşehir değilse ilçe belediyesine gideceksin. zaten işyeri açma ruhsatı da yoktur.

Büyük şehir değil hocam Çorum
Şikayet etmeyi düşünüyorumda önce bi konuşucam bayramda kapalı olur heralde bayramdan sonra bi gidicem bıktım her seferinde 50 60 vermekten. Dış lastikte mahfoldu onuda değiştiricem.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:28 ----------

insan gibi iyilikle anlat ve lastikteki raptiyeyi göster,çıkarsam inecek de,tamir ücretini iste onun ihmalinden kaynaklandığını belirt,daha öncekileride söyle,,ama iyilikle söyle,,olmadı aynen devam ederse son kez uyar,,ukelalık yaparsada gerekeni yap

ata sözümüz var bilirsin

laf ile uslanmıyanı etmeli tekdir,tekdir ilede uslanmayanın hakkı kötektir

ancak büyük ihtimalle özür dileyecektir ücretini vermek isteyecektir ,,,eğer insansa

Haklısın bayramdan sonra konuşucam, evim motorumun servisine 2-2,5 km mesafede lastikteki raptiyeyle oraya kadar gitsem iner mi acaba? Elimde götüremem yokuş felan var.

Söylenenleri yap olmadı en yakın nalburdan kazma sapı al, o uzundur biraz kısalt gerisi sende.
Ona döşeme örnekleri gösterebilirsin.
Hadi kolay gelsin..

Söylenenleri yap olmadı en yakın nalburdan kazma sapı al, o uzundur biraz kısalt gerisi sende.
Ona döşeme örnekleri gösterebilirsin.
Hadi kolay gelsin..

Aradığım düşünce, tebrik ederim ben zincirle gitmeyi düşünüyodum ama oda iyi fikir.
Siz denemeyin sonra mesuliyet kabul etmem baştan diyim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar